Masz jakieś pytanie dotyczące serialu Stargate? Nie bój się zapytać. Naciśnij przycisk "ODPOWIEDZ" i zadaj swoje pytanie w zrozumiały sposób, a któryś z użytkowników forum spróbuje na nie odpowiedzieć.
Zasady:
1. Wszystkie posty nie bedące pytaniem, lub odpowiedzią na pytanie będą kasowane. Tyczy się to:
a. Podziękowań - jest to miły gest ze strony pytającego jednak jak już to należy to zrobić prywatnie przez PM, email lub gg.
b. Niejasne pytania - Osoby nierozumiejące pytania, mogą poprosić o prawidłowe jego sformułowanie jego autora prywatnie przez PM, email lub gg.
2. Pamiętajamy jaki to jest dział - (SG1, Atlantis, 3 serial) - ogólnie Stargate Universe
a. Ściąganie, skąd, gdzie, jak, wymiana ma swój dział tutaj
b. Napisy, kiedy, jak zmienić, synchronizacja tutaj
||| ------ |||
Witam. Chciałbym prosić kogoś o wytłumaczenie mi jaki odcinek oglądałem kiedyś na HBO. Prawdopodobnie jest to 3 sezon. Mówię prawdopodobnie dlatego, że HBO miesza odcinki. Miał być to ostatni odcinek danej serii. Nie mam pamieci do nazw (dlatego nie pamiętam tytułu), ale pamięć wzrokowa mam niezłą. Opowiadam końcówkę "Drużyna SG1 wychodzi z wrót na jakiejś planecie, a tam czeka na nich Hathor ze swoja świtą... To be continued... ". Tak się kończy i następna seria zaczyna się od odcinka nie związanego z poprzednim, no że są oni więźniami Hathor. Nie! Są wolni i maja inną misję do wykonania.
Jeszcze o jedno chcialbym spytac. Zauważyłem trzy odcinki czy jakieś dodatki z nazwą: Timeline to the Future Part. I. II. III. Czy mógłby ktos w skrócie powiedzieć coś o tym, albo pokierowac mnie gdzie mógłbym przeczytać coś na ten temat. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Użytkownik SGTokar edytował ten post 19.01.2007 - |15:06|