Skocz do zawartości

Zdjęcie

Przyszłość Farka

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
207 odpowiedzi w tym temacie

#121 gildor4

gildor4

Starszy plutonowy

• Tauri Graphics
  • 609 postów
  • MiastoKęty

Napisano 17.10.2004 - |16:31|

Farscape fajny (był) przez 3 pierwsze sezony... potem zacynało się się coś kaszanić i gmatwać. Przestał już być taki wciągający... a wy chcecie 5-sezon ?? :) Młyn :) :hyhy:

No co ty dopiero czwarty sezon pokazał na co ich stać. Nie wiem dlaczego ci się nie podobał :(
W związku z tym 5 sezon musi być na bank.
  • 0
Zawsze po grudzie

#122 Michał

Michał

Sierżant

• VIP
  • 765 postów
  • Miastoz Wormhole (Kraków)

Napisano 17.10.2004 - |16:47|

Ha własnie 1 sezon był najgorszy w sumie bo dopiero wciagał a 2,3,4 to były COOL :afro:
Bracia Amerykanie ogladajcie dzis i jutro ,żeby zrobili 5 sezon :clap:
  • 0
WISŁA KRAKÓW

Dołączona grafika

NIE dla Spoilerów !!!!

Piszesz Spoilery???? Od Dziś używaj :
[spoiler]	Text  [/spoiler]

#123 ulan

ulan

Kapral

• VIP
  • 241 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 17.10.2004 - |19:26|

dokładnie 1 sezon to trzeba mocno się zaprzec żeby obejrzeć i nie wyłączyć, jazda się zaczyna dopiero później i co sezon to większy odlot. 5 musi być na bank :-)))))))))))
O której można się spodziewać jakiegoś sensownego źródła???
FANI FARKA POWSTAŃCIE, BOWIEM ZBLIŻA SIĘ GODZINA ZEROOOOOOOOOOOOOOOOOOO :-)))))
  • 0
"Uwielbiam zapach napalmu
o poranku..."

Cytat z filmu "Apocalypse Now"

#124 fiskomp

fiskomp

Szeregowy

• Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 26.10.2004 - |11:07|

Witam.

Może ja z innej beczki ustosunkuję się do wszystkich tych wypowiedzi :)

Za sprawą mojego przedmówcy zostałem "zaszczepiony" Farkiem, faktycznie po pierwszym sezonie miałem mieszane uczucia, serial wydawał się jakiś taki "bajkowy", ale faktycznie już drugi sezon pokazuje (bo jestem jakieś 3/4) że coś się diametralnie zmieniło, doszła nieuchwytna w pierwszym odbiorze zawiłość akcji, charakterów, zdażeń połączonych ze sobą i to w taki sposób, że trzeba faktycznie oglądać wszystkie odcinki po kolei. Mam ta przewagę, że teraz mogę spokojnie oglądać poszczególne odcinki rozkoszując się narastającą akcją i dlatego też czytając Wasze wcześniejsze wypowiedzi aż mnie "świeżbi" do dalszych odcinków, ale przecież i spać trzeba :D

Czy trzeba 5 sezonu Farka ?

Myślę że jak najbardziej tak, jaki by on nie był, wiadomo, że apetyt rośnie w miarę jedzenia, ale prawdziwego fana to nijak nie odstraszy, jeżeli danie główne straci odrobinkę na świeżości (grunt żeby się nie zepsuło :) ).

Więc trzymajmy kciuki, za finansistów, coby kaską sypnęli, a może się doczekamy.

pozdrawiam,

Fiskomp

Ps. Tu chciałbym serdecznie podziękować koledze Ulan, za zaszczepienie "Farko-bakcyla" w mojej osobie.
  • 0

#125 Obi

Obi

Moderator

• Moderator
  • 3 264 postów
  • MiastoWawa

Napisano 26.10.2004 - |16:46|

Farscape sezon 1-4
Farscape - PeaceKepper War
I co dalej ?? Mam nadzieję ze pojawi się coś jeszze , najlepiej 5 sezon .
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#126 fantomik

fantomik

Szeregowy

• Użytkownik
  • 69 postów

Napisano 27.10.2004 - |14:02|

Właśnie się dowiedziałem, że Aeryn Sun wkrótce zdradzi John'a z Daniel'em Jackson'em. :P Tych, którzy o tym jeszcze nie czytali i tych, którym nie chce się przeglądać forum, odsyłam TU (zdjęcia nr. 12, 13) :hyhy:

Użytkownik fantomik edytował ten post 04.12.2004 - |03:11|

• 0

#127 Astra

Astra

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 105 postów
  • MiastoEłk

Napisano 27.10.2004 - |14:21|

No na tych zdjęciach ,to Aeryn wygląda zdecydowanie lepiej niż w Farscape.Atak przy okazji Fantomik to pewnie słyszałeś o takim miasteczku co się zwie Dębno Lubuskie?
  • 0

#128 fantomik

fantomik

Szeregowy

• Użytkownik
  • 69 postów

Napisano 27.10.2004 - |14:58|

No na tych zdjęciach ,to Aeryn wygląda zdecydowanie lepiej niż w Farscape.Atak przy okazji Fantomik to pewnie słyszałeś o takim miasteczku co się zwie Dębno Lubuskie?

Mi tam Aeryn podoba się zarówno na tych zdjęciach, jak i w Farku - ale to już jest w innym temacie. I oczywiście, że słyszałem o Dębnie Lubuskim. Co prawda,to też nie miejsce na to, ale Dębno jest tak Lubuskie, jak Gorzów jest Wielkopolski. :D
  • 0

#129 Michał

Michał

Sierżant

• VIP
  • 765 postów

Napisano 04.11.2004 - |21:41|

Co dalej ????Pytam sie co dalej :( ???
Piszcie jak cos wyszperacie,z for.
Własnie co pisza nasi zagraniczni koledzy???Widza szanse w 5 sezonie czy co
  • 0
WISŁA KRAKÓW

Dołączona grafika

NIE dla Spoilerów !!!!

#130 Obi

Obi

Moderator

• Moderator
  • 3 264 postów
  • MiastoWawa

Napisano 04.11.2004 - |21:59|

Piszcie jak cos wyszperacie,z for.
Własnie co pisza nasi zagraniczni koledzy???Widza szanse w 5 sezonie czy co

W tej chwili to szefofie Sci-fi licza kasę jaką zarobili na Farku i zastanawiają się kto jeszcze kupi (znaczy się ile jeszcze wpłynie ) , ale po podanych wynikach można się spodziewać kontynuacji .
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#131 Michał

Michał

Sierżant

• VIP
  • 765 postów

Napisano 04.11.2004 - |23:10|

Zastanawiajac sie teraz nad Farkiem :P ...doszedlem do wniosku,że ja nie widze motywu przewodniego 5 sezonu....ale wierze w kreatywnosc i pomyslowosc tworców :P .
A jesli nie bedzie 5 sezonu....to......nie podoba mi sie zakonczenie niego.
Radowało by mnie takie:
Po tej ostatniej scenie z dzieckiem,załoga spotyka sie razem w sali pilota i podejmuje decyzje co robić,nastepnie nastepuje wzruszajce :D pozegnanie i wszyscy sie rozchodza.....i na koniec pokazane scenki jak kto i gdzie sie zadomowil B) .....to takie zaklonczenie pokazuje wszystko bez niedomowien
Natomiast 2 zakonczenie jezeli nie to 1 powienno byc jakies dramataczne czyli np. John umiera czy cus takiego.
aaaa własnie 5 minut przez zakonczeniem 2 czescie myslalem ze John umrze :hyhy: .albo ze zapadnie w takie cos dziwnego i w 5 sezonie bede go ratowac B)
  • 0
WISŁA KRAKÓW

Dołączona grafika

NIE dla Spoilerów !!!!

#132 Gaj

Gaj

Sierżant

• Użytkownik
  • 708 postów

Napisano 04.12.2004 - |02:54|

Właśnie się dowiedziałem, że Aeryn Sun wkrótce zdradzi John'a z Daniel'em Jackson'em. :P  Tych, którzy o tym  jeszcze nie czytali i tych, którym nie chce się przeglądać forum, odsyłam TU  (zdjęcia nr. 12, 13) :hyhy:

Ej no tam nie ma żadnych obrazków z boską aeryn, a tym bardziej obrazków ponad nr 7 - dawaj no poprawny link.

Użytkownik Gaj edytował ten post 04.12.2004 - |02:54|

• 0

#133 fantomik

fantomik

Szeregowy

• Użytkownik
  • 69 postów

Napisano 04.12.2004 - |03:14|

Ej no tam nie ma żadnych obrazków z boską aeryn, a tym bardziej obrazków ponad nr 7 - dawaj no poprawny link.

Poprawiłem link. Wcześniej było dobrze, ale najwidoczniej nastąpiła zmiana w ramówce i przestawiono stronki.
  • 0

#134 wolfkiller

wolfkiller

Kapral

• Użytkownik
  • 159 postów
  • MiastoBydgoszcz

Napisano 27.01.2005 - |01:51|

Wydaje mi sie ze nie bedzie kontynuacji Farka z prostej przyczyny, obsada znalazła zatrudnienie w SG1 i jak tak dalej pójdzie to w SG zobaczymy niedługo Rygela :) i "Babcie", co mnie by osobiście nie zartwiło :)
  • 0
[url=http://www.stargatewars.com/recruit.php?uniqid=zv1160731286[/url]

#135 Stalkaor

Stalkaor

Szeregowy

• VIP
  • 6 postów

Napisano 12.02.2005 - |01:35|

jak patrze na daty postów to topic zaczyna umierać :(
tak jak chyba szanse na coś dalej z Farkiem.....
  • 0

#136 BST

BST

Plutonowy

• VIP
  • 442 postów

Napisano 06.05.2005 - |18:10|

Producenci Farka obecnie zajmują sie kończeniem Serenity kinowy Firefly. Na pytanie czy bedzie więcej farscape odpowiedzieli ze jak najbardziej :)
BTW Farscape zgarnał Saturna za najlepsze role dla Bena i Claudi oraz nagrode za najlepszą produkcje TV. Nota bene RDA przegrał z Benem..... Kontynuacji Farka można sie spodziewać raczej w formie filmu kinowego lub miniseri.

Użytkownik BST edytował ten post 06.05.2005 - |18:11|

• 0
Odnalazłem Cię na styku światów, między jawą a snem.
Tam, gdzie anioł odarty z uczuć okrywa cieniem Dolinę Ciemności.
I spotkam Ciebie pośród światła, patrząc w jutrzenkę bez cienia.
Wtedy umrę w Twych ramionach...

SKLEP - TAURISHOP

#137 Kalliope

Kalliope

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 132 postów
  • MiastoWarszawa Żoliborz

Napisano 06.05.2005 - |22:16|

a Claudia i Ben dodatkowo jeszcze odebrali Saturna dla SG-1 w kategorii Najlepszy serial w kablówkach/syndykacji :D

polecam przeczytać: http://www.scifi.com...gory=0&id=30979 - Claudia i Ben mówią o swoich rolach w SG-1, ale pod koniec wyrażają nadzieję na kontynuację Farscape w formie filmu kinowego :D
  • 0
Katarzyna

CBOOL #72
CEO #15
FAM #34

"She will lie and steal and do whatever, but she has a moral compass" Claudia Black o Vali, Stargate Magazine Yearbook Mar/Apr 2006

Dołączona grafika

Gadu Gadu: 1454784

#138 BST

BST

Plutonowy

• VIP
  • 442 postów

Napisano 07.05.2005 - |11:56|

Kalliope masz moze jakieś nowe wiadomości na temat kontynuacji Farka?
Rockne S. O'Bannon właśnie powiedział ze BEDZIE WIĘCEJ FARSCAPE :clap:
Wiesz moze coś więcej na ten temat jak to podziel sie z nami.
  • 0
Odnalazłem Cię na styku światów, między jawą a snem.
Tam, gdzie anioł odarty z uczuć okrywa cieniem Dolinę Ciemności.
I spotkam Ciebie pośród światła, patrząc w jutrzenkę bez cienia.
Wtedy umrę w Twych ramionach...

SKLEP - TAURISHOP

#139 Obi

Obi

Moderator

• Moderator
  • 3 264 postów
  • MiastoWawa

Napisano 07.05.2005 - |17:42|

Kalliope masz moze jakieś nowe wiadomości na temat kontynuacji Farka?
Rockne S. O'Bannon właśnie powiedział ze BEDZIE WIĘCEJ FARSCAPE clap.gif
Wiesz moze coś więcej na ten temat jak to podziel sie z nami.

Tak, podziel sie :). Bo jak sama chyba wiesz , co najmiej 50% forumowiczy chętnie by się przeleciało na pokładzie Moi :D
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#140 szimonek

szimonek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 08.05.2005 - |16:28|

Tak, podziel sie :). Bo jak sama chyba wiesz , co najmiej 50% forumowiczy chętnie by się przeleciało na pokładzie Moi :D

Wyświetl post

A czy Moia to latajacy "dom publiczny" ze kazdy by chetnie na niej kogos przelecial? :-) Sorry nie moglem sie powstrzymac :-) Ale na wiarygodne info na temat kontynuacji Farscape, po Peacekeeper Wars to tez czekam.

Pozdro
Szymon
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych