Skocz do zawartości

Zdjęcie

Wild Hogs (2007)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
13 odpowiedzi w tym temacie

#1 robercik

robercik

Plutonowy

• Użytkownik
  • 393 postów
  • MiastoWLKP

Napisano 17.03.2007 - |11:52|

PLAKAT

Grupa przyjaciół postanawia ożywić codzienną rutynę i wybiera się w podróż na legendarnych Harleyach. Pragną posmakować nieograniczonej wolności. Okazuje się jednak, że wyprawa staje się dużo bardziej skomplikowana, niż zakładali. Ich dobra passa zostaje wystawiona na próbę podczas spotkania z prawdziwym gangiem dzikich Harleyowców, a zwariowane wakacje zmieniają się w przygodę ich życia.

Kolejna bardzo dobra komedia! Graja świetni, znani aktorzy min. John Travolta, Tim Allen, William H. Macy i Martin Lawrence, a to juz połowa sukcesu...;) Jak zwykle: POLECAM!

Użytkownik robercik edytował ten post 18.03.2007 - |15:20|

• 0

mieć wszystko to za mało

DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK

#2 waski

waski

Sierżant

• Użytkownik
  • 685 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 25.04.2007 - |19:03|

Faktycznie obsada świętna i film również, naprawdę się pośmiałem na nim, film warty uwagi.
  • 0

#3 Karel

Karel

Kapral

• Użytkownik
  • 188 postów

Napisano 16.07.2007 - |11:21|

GANG DZIKICH WIEPRZY :D

Polecam, byłem wczoraj w kinie, i powiem jedno: nie pamiętam kiedy ostatni raz sie tyle naśmiałem podczas filmu. Na koniec seansu bolała mnie szczena :P

Doborowa obsada, znani aktorzy oraz ich wyśmienita gra, bardzo śmieszne teksty, a na dodatek wszystko osadzone w bardzo ciekawej, zabawnej fabule. :)

Użytkownik Karel edytował ten post 16.07.2007 - |11:21|

• 0
„Jak każde dzieło i człowiek jest częścią całości, którą nazywamy Wszechświatem i jest tylko na zewnątrz ograniczany czasem i przestrzenią. Przeżywa sam siebie, jakby był oddzielony od pozostałych, ale jest to tylko pewien rodzaj optycznej iluzji powszechnej świadomości.“
Albert Einstein

#4 ganima

ganima

Szeregowy

• Użytkownik
  • 31 postów

Napisano 29.07.2007 - |19:38|

Witam,
rzeczywiście całkiem przyjemny i w dodatku śmieszny film. Obsada bardzo dobra. A całość naprawdę godna polecenia.
  • 0

#5 thrawn1972

thrawn1972

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 585 postów
  • MiastoZielona Góra

Napisano 18.08.2007 - |12:06|

wczoraj ogladalem i......

pedszedlem z pewna doza sceptycyzmu do tego filmu, a raczej ja i wszyscy nasi znajomi bo to jakies motocykle i komedia ale wlasnie film swietny dialogi swietne akcja dobra poprostu jeden z lepszych filmow tego latai z polecam go z czystym sumieniem, :)
  • 0
Nie wolno się bać. Strach zabija duszę. Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie. Stawię mu czoło. Niechaj przejdzie po mnie i przeze mnie. A kiedy przejdzie, obrócę oko swej jaźni na jego drogę. Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. Jestem tylko ja.

#6 MidMad

MidMad

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 257 postów
  • MiastoSomewhereOverTheRainbow

Napisano 28.08.2007 - |21:28|

O, dobrze ujęte - jeden z lepszych filmów komediowych tego lata. Klimatem (albo raczej pomysłem) troszkę nawiązuje do kultowych "Space Cowboys". Są ciekawe dialogi (i śmieszne, w dodatku niegłupie, a o to już ostatnio coraz ciężej:P), fabułka wprawdzie liniowa, no ale nie dla skomplikowanej fabuły ogląda się komedie. Dużą zasługą filmu jest dobra obsada i dzięki temu gra aktorska na poziomie. Jednym słowem - polecam na lato :)
  • 0

#7 Juki

Juki

Plutonowy

• Użytkownik
  • 457 postów
  • MiastoKraków

Napisano 28.08.2007 - |23:13|

Wild Hogs Wild Hogs! Najbardziej MIAŻDZY ostatnia scena jak już lecą napisy :D. John Travolte dali po to, żeby dał nam troszke smaku Pulp Fiction. A ten policjant pedał to już masakra, szczególnie w tej wodzie rozwalił mi łeb...
  • 0

Dołączona grafika

#8 MidMad

MidMad

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 257 postów
  • MiastoSomewhereOverTheRainbow

Napisano 29.08.2007 - |12:20|

O tak, motywy z policjantem-gejem sa rownie boskie jak w "EuroTrip" motywy z przesladujacym bohaterow napalonym Wlochem :D
  • 0

#9 SliderOh

SliderOh

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoNeverland

Napisano 31.08.2007 - |11:49|

rzeczywiście to zdecydowanie jeden z najbardziej udanych filmów w ostatnim czasie, nazbierałam trochę pierduł do obejrzenia, ale to, co miało być hitem okazało się klapą, a w czołówce ostał się właśnie Gang Dzikich Wieprzy (i Evan Wszechmogący :D)... również polecam, to taki lekki, przyjemny filmik, pośmiać się można i obsada rzeczywiście fajna :D
  • 0
Dołączona grafika

#10 pancor

pancor

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 518 postów
  • MiastoMielec/Warszawa

Napisano 04.09.2007 - |09:15|

szczerze to film nie zachwyca - taka luźna komedyjka, można obejrzeć
naprawde warto zobaczyć scenę lecącą podczas napisów końcowych - najśmieszniejsza scena w całym filmie :D
  • 0
You are what you believe yourself to be

#11 dix

dix

Szeregowy

• Użytkownik
  • 41 postów
  • MiastoWu-wu-a

Napisano 08.09.2007 - |21:38|

wg mnie tez nic wspanialego film typu - zz - zobaczyc zapomniec
  • 0

#12 morman

morman

Starszy plutonowy

• VIP
  • 522 postów
  • MiastoRabka - Zdrój/Kraków

Napisano 09.09.2007 - |20:52|

Przeciętna komedia, jest kilka śmiesznych scen ale reszta na przeciętnym poziomie, mozna oglądnąć ten film jak już nie ma się nic innego do robienia :)
  • 0
Każdą rewolucyjną ideę można podsumować trzema fazami - to niemożliwe, nie będę marnować czasu - to możliwe ale nie warte zachodu - mówiłem przez cały czas, że to był dobry pomysł
Prawo Clarke'a

#13 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 30.09.2007 - |15:54|

Lekkie, klimatyczne oraz dobre jak na komedie które są przeważnie słabe, choć oczywiście bez zachwytów.
  • 0
6 Sons of Anarchy,Californication,Supernatural,Breaking Bad,True Blood,Rescue Me,Big Love, Spartacus,Dexter,Mad Men
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych

#14 Sharak

Sharak

Kapral

• Użytkownik
  • 176 postów
  • MiastoNasielsk

Napisano 18.02.2008 - |13:02|

Szczena mnie nie bolała, ale pośmiać się pośmiałem.
Trudno zrobić teraz naprawdę śmieszną komedię zachowując przy tym jakąś zdrową fabułę filmu. Chodzi mi o to żeby nie była to kolejna durna czy przesiąknięta masą debilnych, erotycznych czy niedorzecznych podtekstów produkcja.
Uważam że Dzikie Wieprze się spisały. Film jest naprawdę dobry, teksty i sytuacje śmieszą, piękne plenery.
Czterech mężczyzn w średnim wieku ze swoimi problemami wyrusza w podróż zaczerpnąć smaku wolności, odszukać w sobie trochę młodości. Niby błaha sprawa, ale wyszła z tego fajna historia ;)
  • 0
Bursztyn & Perła

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych