Skocz do zawartości

Zdjęcie

Epic Movie (2007)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 robercik

robercik

Plutonowy

• Użytkownik
  • 393 postów
  • MiastoWLKP

Napisano 11.03.2007 - |17:30|

http://gfx.filmweb.p...2/7138963.3.jpg
Kolejna komedia twórców Date Movie, czyli Komedii Romantycznej... tym razem to parodia wielkich kinowych hitów takich jak: X-men, Harry Potter, Superman, Piraci z Karaibów, Opowieści z Narnii, Charlie i fabryka czekolady, Tokyo Drift, itd...

Film zakręcony, choć bardzo fajny:) Są momenty które wymiatają totalnie! Polecam!

Użytkownik psjodko edytował ten post 12.03.2007 - |08:53|

• 0

mieć wszystko to za mało

DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK

#2 znawca

znawca

Kapral

• Użytkownik
  • 190 postów

Napisano 29.04.2007 - |16:46|

Jest to o wiele słabsza parodia niż Scary Movie i Date Movie. Jak dla mnie zabawna była tylko parodia Piratów z Karaibów. Ogólnie film przynudza i nie jest warty obejrzenia. Moim zdaniem naprawdę słaby film. Szkoda, że ostatnio nie ma już tak dobrych parodii jak np. Straszny film 1 :). Ocena filmu Epic Movie:3/10.
  • 0

#3 confidence man

confidence man

Kapral

• Email
  • 236 postów

Napisano 05.05.2007 - |10:40|

zgadzam się że to nie to samo co straszny film, ale niektóre momenty i teksty na prawdę nie były najgorsze. największą zwałe miałem jak zobaczyłem Wolverinea i Mystique. dobry byl też Kumar jak zobaczył matke Stiflera i White Castle. fabuła trochę nudna i głupia (tak jak zresztą w samej Narnii), ale czego się spodziewać po parodii.

Użytkownik confidence man edytował ten post 05.05.2007 - |15:42|

• 0

#4 pancor

pancor

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 518 postów
  • MiastoMielec/Warszawa

Napisano 05.05.2007 - |13:03|

fabuła wprost denna, ale niektóre momenty wymiatają ;)
szkoła mutantów, samolot, Harry potter :D:D
chociaz przez wiekszosc filmu humor klozetowy
  • 0
You are what you believe yourself to be

#5 TolekBanan

TolekBanan

Szeregowy

• Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 20.05.2007 - |09:38|

Harry Portier był odjechamy na maxa jak i Ron i Hermiona.

-Nie jesteś za stary na tę szkołę?
-Nonsens,mam 14 lat jak moi przyjaciele.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • 0

#6 Taihan

Taihan

Szeregowy

• Użytkownik
  • 10 postów
  • MiastoZielona Góra

Napisano 20.05.2007 - |11:03|

Jest to o wiele słabsza parodia niż Scary Movie i Date Movie. Jak dla mnie zabawna była tylko parodia Piratów z Karaibów. Ogólnie film przynudza i nie jest warty obejrzenia. Moim zdaniem naprawdę słaby film. Szkoda, że ostatnio nie ma już tak dobrych parodii jak np. Straszny film 1 :). Ocena filmu Epic Movie:3/10.

Dla mnie już Date Movie to była porażka, a to Wielkie Kino napewno nie jest lepsze od tego Romantycznego. Nie lubie humoru jak ktoś fajnie go nazwał "klozetowego" dlatego też moja ocena tego filmu to 1,5/10 czyli coś na pograniczu Edzi Herbuś w Śpiewającym programie:D
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych