Skocz do zawartości

Zdjęcie

Paulo

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
14 odpowiedzi w tym temacie

#1 znawca

znawca

Kapral

• Użytkownik
  • 190 postów

Napisano 03.03.2007 - |12:06|

Czy sądzicie, że wkrótce Paulo odegra większą role w tym serialu? Na razie ma małe znaczenie w serialu, ale moim zdaniem autorzy Losta będą chcieli wprowadzić tę postać do postaci pierwszoplanowych. :)
  • 0

#2 confidence man

confidence man

Kapral

• Email
  • 236 postów

Napisano 03.03.2007 - |14:30|

są już jakieś "plotki" związane z tą postacią. ja tam go nie lubię i nie jestem za tym żeby go wprowadzili na pierwszy plan. poza tym jest tylko mocny w "gębie" i ma słabe teksty. tak naprawdę wygląda na tchórza. nie wydaje mi się żeby miał zrobić coś ważnego. może to zbyt szybka ocena z mojej strony ale niech go uśmiercą.... :P
  • 0

#3 Eko

Eko

Kapral

• Użytkownik
  • 243 postów

Napisano 03.03.2007 - |15:20|

Paulo jako bohater pierwszoplanowy? Dziwny pomysł zwłaszcza że ta postać wkrótce zginie...
  • 0

#4 confidence man

confidence man

Kapral

• Email
  • 236 postów

Napisano 03.03.2007 - |16:32|

Dziwny pomysł zwłaszcza że ta postać wkrótce zginie...

to właśnie ta "plotka". malutki spoiler :P w związku z tym Paulo nie ma szans na ważniejszy udział na wyspie
  • 0

#5 robercik

robercik

Plutonowy

• Użytkownik
  • 393 postów
  • MiastoWLKP

Napisano 04.03.2007 - |00:44|

» Click to show Spoiler - click again to hide... «

• 0

mieć wszystko to za mało

DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK

#6 Picket

Picket

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 133 postów
  • MiastoMazowsze

Napisano 15.03.2007 - |16:20|

Czy sądzicie, że wkrótce Paulo odegra większą role w tym serialu? Na razie ma małe znaczenie w serialu, ale moim zdaniem autorzy Losta będą chcieli wprowadzić tę postać do postaci pierwszoplanowych. :)

Paulo już odgrywa wielką jest zoorem w zagubionych. Oczywiście żartuje z ksywki od Sawyera. Moim zdaniem to ciekawa postać i cieszę się, że doszedł ktoś do rozbitków.

Aktualizacja
Przed chwilą zobaczyłem, że na lostopedii pisze "Na razie wiadomo o nim tylko to, że jest partnerem Nikki", ale
z czego to wywnioskowali, bo ja myślałem do tej pory, że owszem lubią się, ale są przyjaciółmi nie zauważyłem, żeby się za ręce trzymali, całowali itp. Może wy coś zauważyliście?

Użytkownik Picket edytował ten post 15.03.2007 - |18:12|

• 0

#7 Yona

Yona

Kapral

• Użytkownik
  • 243 postów

Napisano 16.03.2007 - |14:50|

A czy Charlie z Claire chodzą za rękę i na każdym kroku całują się? Ja odebrałam ich, że są parą :huh:.
  • 0

#8 Twarz

Twarz

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 128 postów

Napisano 19.03.2007 - |15:28|

robercik:

• 0

#9 robercik

robercik

Plutonowy

• Użytkownik
  • 393 postów
  • MiastoWLKP

Napisano 20.03.2007 - |12:03|

Hmmm... czyli wynika z tego, że jednak

Myślę, że widać, że są parą...choćby wtedy jak Paulo odciągnął Nikki od Hugo za spodenki... W sumie to się cieszę na odcinek im poświęcony- będzie to miła odmiana...
  • 0

mieć wszystko to za mało

DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK

#10 Hela

Hela

Szeregowy

• Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 27.03.2007 - |20:22|

Kiczowata postać powinien się cofnąc do szkoły aktorskiej jestem zachwycona że
zamiast Paulo powini go byli nazwać super -latryna :D

Użytkownik Hans Olo edytował ten post 27.03.2007 - |22:14|

• 0

#11 Yona

Yona

Kapral

• Użytkownik
  • 243 postów

Napisano 27.03.2007 - |20:39|

A skąd pewność, że Paulo umrze w tym odcinku? Moim zdaniem może trochę dłużej pożyć. Nie lubię go, ale niech pokaże co potarfi jego postać. No i sam aktor też.
  • 0

#12 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 27.03.2007 - |20:43|

A skąd pewność, że Paulo umrze w tym odcinku? Moim zdaniem może trochę dłużej pożyć. Nie lubię go, ale niech pokaże co potarfi jego postać. No i sam aktor też.

Pokazanie retrospekcji tych postaci z tła je pretekstem do pokazania katastrofy i tygodni życia na wyspie z prespektywy kogos z poza "grupy trzymającej władzę". To moze dac im okazję do nieco innego pokazania faktów i wyprostowania niektórych postaci. Może tez chodzić o usunięcie pewnych sprzeczności jakie powstały w czasie krecenia kolejnych idcinków.

Ja liczę, że pokazane bedzie skąd wzieł się brak zaufania pomiedzy rozbitkami, którego wynikiem był słaby pzrepływ informacji pomiędzy nimi.

To moze być bardzo inetersujący epizod.

Użytkownik Jonasz edytował ten post 27.03.2007 - |20:46|

• 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#13 Vismund

Vismund

Kapral

• Email
  • 249 postów

Napisano 27.03.2007 - |21:31|

Myślę, że w ogóle należy powstrzymywać się od komentarzy na temat "balastów" póki nie zostanie wyemitowany 14 odc... Oglądał ktoś 300? Tam ten aktor był całkiem fajny, chociaż mocno zmodyfikowali mu głos :) Może w Lost też będzie niezły, dajmy mu szansę :D
  • 0
"Wiiiiiiiiiiith... a HERRING!"

#14 robercik

robercik

Plutonowy

• Użytkownik
  • 393 postów
  • MiastoWLKP

Napisano 29.03.2007 - |18:28|

Paulo w 300? No prosze...nie skapnąłem się, ale zaraz sprawdzę... A w Loscie to popychadło Nikki. Moze łaczy ich jakies uczucie (przyjaźń) ale co z tego zobaczyliśmy pewnie się skończyło... Nudny jest i bez wyrazu...
  • 0

mieć wszystko to za mało

DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK

#15 matlas

matlas

Plutonowy

• Użytkownik
  • 402 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 01.04.2007 - |03:23|

Paulo w 300? No prosze...nie skapnąłem się, ale zaraz sprawdzę... A w Loscie to popychadło Nikki. Moze łaczy ich jakies uczucie (przyjaźń) ale co z tego zobaczyliśmy pewnie się skończyło... Nudny jest i bez wyrazu...

http://forum.gwrota....s...st&p=227445
  • 0
O serialach i nie tylko: matlas blog
--- > Mój ranking seriali < ---

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych