a zrobilem sobie takiego autoruna. nie jest on jeszcze skonczony, ale zarzucam probke.
uprzedzam, ze grafikiem nie jestem i nie jest to jakies prawdziwe dzielo sztuki, ale staralem sie jak moglem.
prosze o uwagi i opinie... i nie za duzo krytycyzmu
p.s. absolutnie nie wypalajcie tego na plytkach, bo je zmarnujecie jak sie w miare spodoba to wrzuce finalna wersje.
how.i.met.your.mother.auto.rar
Autorun - How I Met Your Mother
Rozpoczęty przez
Scofi
, 23.02.2007 - |20:53|
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 23.02.2007 - |20:53|
O'Neill: Life's a bitch!
Teal'c: Indeed
- You seem pretty cheery.
- Strippers, Sammy, strippers. We're on an actual case involving strippers. Finally!
nie bedzie znakow diakrytycznych
ON - LINE again
Napisano 23.02.2007 - |23:21|
Mój ukochany serial . Scofi dopracuj go jeszcze, to jak skończe robić korekte i dopasowania do dvdripów to sobie go wypalę . Proponowałbym zmianę czcionki na mniejszą trochę, powiększyłbym tą kanapę, albo przynajmniej logo, bo po lewej stronie strasznie pusto jest. Aha, i nic się nie dzieje jak kliknąłem tą strzałke, nie wiem czy coś jest nie tak, czy po prostu jeszcze nie zrobiłeś dalszej części.
Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już chyba przesadziłem...
Napisano 23.02.2007 - |23:30|
dalszej czesci jeszcze nie ma
ok. popracuje. i mam pytanie. ma ktos moze czcionke Tahoma French Ted (bodajze tak sie nazywala)?
ok. popracuje. i mam pytanie. ma ktos moze czcionke Tahoma French Ted (bodajze tak sie nazywala)?
- Strippers, Sammy, strippers. We're on an actual case involving strippers. Finally!
ON - LINE again
Napisano 24.02.2007 - |00:49|
Na pewno tak się nazywa ta czcionka? Bo wujek Google o niej nic nie wiem...
Napisano 24.02.2007 - |04:41|
no wlasnie ja znalazlem taka nazwe na jakim forum. tez szukalem i niestety nie moge nigdzie zlokalizowac takowej czcionki...
ON - LINE again
Napisano 24.02.2007 - |11:37|
Spróbuj poszukać czcionek w nazwie mających 'Tahoma', bo na tej czcionce wzorowana jest ta poszukiwana przez ciebie tzn. jest całkiem podobna.
Napisano 24.02.2007 - |16:18|
wiem, wiem... szukalem, ale na nic sie to nie zdalo :/
ON - LINE again
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych