Skocz do zawartości

Zdjęcie

Rocky Balboa (2006)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 waski

waski

Sierżant

• Użytkownik
  • 685 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 26.01.2007 - |09:41|

No i za mną ostatnia część rocky-ego, co mogę o nim powiedzieć, film mi się podobał, nie był nastawiony na pokazanie treningu i walki tak jak to miało miejsce w poprzednich częściach. Film pokazał historię podstarzałego mistrza świata, o którym wszyscy już zapomnieli, jego dzielnicę w której się wychowywał i która kiedyś tętniła życiem, a dzisiaj jest ruiną. Dziś rocky prowadzi restaurację na przedmieściach Filadelfii do której przychodzą ludzie żeby coś zjeść i posłuchać opowieści Rockyego o jego walkach. Ale przez wygłupy mediów dochodzi do konfrontacji na ringu rockyego i obecnego mistrza świata. Dalej nie piszę bo po co każdy wie o czym jest ten film, ale napiszę tylko tyle że film bardzo mi się podobał, nie ma w nim porywającej akcji, ale potrafi przykuć do fotela.
POLECAM :D :D

Użytkownik waski edytował ten post 26.01.2007 - |09:42|

• 0

#2 Ogrodnik

Ogrodnik

Starszy sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 310 postów
  • MiastoPcim Dolny

Napisano 25.02.2007 - |06:29|

Coz....
-zle pomyslana i zagrnana postac syna RB.
-dosc absurdalny pomysl ze przeciwnik RB lamie sobie reke uderzajac w naszego bohatera
- irytujace komputerowe dodatki podczas walki finalowej
- nie bardzo rozumiem sensu tego filmu....

W sumie - film sredni, w sam raz do autobusu.
  • 0
Dołączona grafika

#3 Sawyer88

Sawyer88

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 132 postów

Napisano 16.04.2007 - |08:31|

A mnie się film bardzo podobał, idealne zakończenie sagi Rockiego po nieudanej 5 części, której nie lubi sam Stallone ... bardzo dobry film przypominający klimatem pierwszą część ... no i te wstawki :D
  • 0

#4 seven of nine

seven of nine

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 652 postów
  • MiastoVilla Soprano USA- Sopot

Napisano 23.04.2007 - |16:56|

Mi sie bardzo film podobal.Mysle,ze poprzedni user doskonale to ujal twierdzac,iz filmik przypominal klimatem pierwsza czesc... :clap:
  • 0

#5 znawca

znawca

Kapral

• Użytkownik
  • 190 postów

Napisano 23.04.2007 - |17:10|

Film mnie pozytywnie zaskoczył. Spodziewałem sie nudnej kontynuacji kultowego filmu. A film oglądało się bardzo przyjemnie. Fajna walka jak i również zakończenie. Może nie jest to jakiś wyjątkowy film, ale można go obejrzeć. Ja go oceniam na 6,5/10. ;]
  • 0

#6 confidence man

confidence man

Kapral

• Email
  • 236 postów

Napisano 23.04.2007 - |19:33|

zgadzam się że przypominał klimatem pierwszą część i dlatego się właśnie nie zawiodłem. dla mnie Rocky powrócił w wielkim stylu
  • 0

#7 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 19.01.2010 - |23:30|

W ramach nadrabiania zaległości obejrzałem tą ostatnią część i powiem że jest to naprawdę udany dramat, w stylu jedynki, jak już wspominali koledzy.

Ja idę za ciosem i będę oglądał część 2,3,4,5 bo albo ich nie oglądałem albo było to tak dawno że nie pamiętam.

Użytkownik Quendi edytował ten post 19.01.2010 - |23:30|

• 0
6 Sons of Anarchy,Californication,Supernatural,Breaking Bad,True Blood,Rescue Me,Big Love, Spartacus,Dexter,Mad Men
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych

#8 Sawyer

Sawyer

Plutonowy

• Użytkownik
  • 384 postów

Napisano 05.05.2010 - |23:44|

Bardzo podobało mi się ukazanie przez Sly jak człowiek nie potrafi sobie poradzić ze stratą swojej ukochanej osoby która umarła. Jak wraca i żyje wspomnieniami i nie wie jak zacząć znów żyć normalnie.
  • 0
Whatever happens, happens !!!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych