Lucky Number Slevin (2006)
Rozpoczęty przez
Adamos
, 29.05.2006 - |22:54|
7 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 29.05.2006 - |22:54|
Oglądałem ten film niedawno bo słyszałem opinie że dobry film . Zabrałem sie do oglądania tego filmu , z początku wszystko się wydaje takie nie jasne . Momentami film wydaje się nudny ale wszystko się zmienia gdy dobrniemy do konca nagle wszystko staje się jasne i łączy się w jedną całość . Po prostu cos pieknego warto zobaczyc bo film jest dobry . Polecam wszystkim i czekam na opinie
Napisano 01.06.2006 - |08:17|
Wczoraj ogladalem ten film. Rowniez polecam go, fajnie sie oglada, fabula ciekawa, dobre aktorstwo. W skali 1-10 daje 9.
You All My Children Now Freddy K
Napisano 29.12.2006 - |00:34|
Chyba najlepszy nowy film jaki widziałem. Super obsada filmu, muzyka rewalacyjna warto zakupić ścieżke dźwiekową z tego filmu. Film jest zakręcony i nie można za duzo onim wiedzieć jak go się jeszcze nie widzało. Film jest zakręcony i dopiero na koniec filmu wiadomo o co tak naprawde chodzi, jak ktoś ogląda bardzo dokładnie film będzie widział wszystko dużo wcześniej, jest kilka krótkich scen gdzie są pokazane pewne elementy kluczowe i jak się poskłada w całośc to będzie wszystko wiadomo. Efektów specjalncyh jako tak to niema, główny operator kamery świetnie pokierował zespołem duży "+", film z gatunku hmm... kryminalno-sensacyjny tak bym powiedział. Cały film w sumie to taka zagadka która łączy ludzi i wydażenia w pewną całość każdego coś łączy z tym co robią, jak to zostało nazwane w filmie "Kansas City Shuffle" jest to jednocześnie tytuł piosenki na soundtracku z filmu utwór 19
Polecam ten film bardzo dobry w pewnym momencie u wrażliwych poleci kilka łez ,bo idealnie dopasowana muzyka jest ehh REWELACJA.
KUPUJCIE , POŻCZYAJCIE , OGLĄDAJCIE !!
Polecam ten film bardzo dobry w pewnym momencie u wrażliwych poleci kilka łez ,bo idealnie dopasowana muzyka jest ehh REWELACJA.
KUPUJCIE , POŻCZYAJCIE , OGLĄDAJCIE !!
Użytkownik Chuppa edytował ten post 29.12.2006 - |00:34|
Napisano 29.12.2006 - |23:57|
Czy taki rewelacyjny to bym się sprzeczał, np. Infiltracja IMHO jest lepsza. Warto obejrzeć, ze względu na fabułę. I końcówkę. Film jest bardzo dobrze zrobiony, gra aktorska jest na poziomie, klimat jest w tym filmie obecny non stop. Można go spokojnie polecić każdemu, kto lubi dobre sensacje.
Napisano 30.12.2006 - |11:01|
Jak oglądasz film jak zwykły typowy ludzik oglądający ten film to może się niespodobać nawet ale ja w tym filmie wyczaiłem piękno i przekaz jaki chcieli nam dać robiąc ten film cudo!
Napisano 30.12.2006 - |15:05|
Napisano 16.04.2007 - |08:33|
Lucky Number Slevin ... kapitalna gra schematami i filmowymi konceptami ... 
Oglądałem i dałem się absolutnie wkręcić
Kansas city Schuffle
Oglądałem i dałem się absolutnie wkręcić
Napisano 16.04.2007 - |12:50|
Jak dla mnie dużo lepszy od Infiltracji. Ciekawa fabuła i zaskakujace zkończenie. Gorąco polecam!
Użytkownik Wodzu edytował ten post 16.04.2007 - |12:50|
...:::Son of Anarchy:::...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Logowanie »