witam
Byłem dzisiaj w Schwedt ,tuż przy naszej granicy, w centrum handlowym i zajrzałem niechcąco do ichniego MM.
A tam w koszu pięknie poukładane w wielopakach seriale w całych sezonach;
np Farscape 3 sezony pakowane pojedynczo w cenie chyba 25€ za sezon
Lost 1
Numb3rs
Bondy w paczkach,np wszystkie z Moorem,albo wszystkie z Connerym i
many more w cenach absolutnie do przyjęcia tylko w języku angielskim i niemieckim.
Wyleciałem stamtąd w podskokach z głupią myślą,czemu tego nie ma u nas/wiem że Lost1 był albo jest,ale ich tańszy/
Ech,gońmy tą Europę,może kiedyś się uda.
pzdr
Brak seriali na DVD,a u Niemców od groma i ciut ciut
Rozpoczęty przez
spacer
, 17.12.2006 - |19:51|
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 17.12.2006 - |19:51|
Napisano 17.12.2006 - |21:12|
Zgadzam sie,ja tez wylecialam z takowego w podskokach i jeszcze z bolacym lbem,bo szlag mnie trafia jak zacofani jestesmy.Oprocz tego istnieja tak zwane sklepiki"FORRBIDEN PLANET"w ktorych to mozna dostac SCI FI MERCHANDINSE.Bylam w takim i wierzcie mi, o malo zawalu nie dostalam.Tam jest wszystko od posterow z danym serialem do audiobooks itp. Kiedy patrze na to wszystko mym jakze smutnym okiem,to jeszcze bardziej sie upewniam,ze nasz kraj to zupelne"odludzie'Niby jestesmy w Europie i mamy ta Unie,ale to przeciez tylko nazwy.......,ktore kompletnie mijaja sie z prawdą w tym temacie.Zenujace! :evil:
Napisano 20.01.2007 - |21:50|
może brak takiego czegoś spowodowane jest tym, że niewiele osób byłoby zdolnych zapłacić ponad 100 zł a niekiedy 200 zł za jeden sezon serialu. Handel w Polsce takim czymś na dłuższą mete nie opłacałby się bo za mało chętnych, cena wyska, a zarobki w Polsce małe
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych