Skocz do zawartości

Zdjęcie

Kelvin żołnierzem US. ARMY?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Polarmis

Polarmis

Szeregowy

• Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 26.10.2006 - |20:25|

Szczerze mówiąc nie sądzę, żeby miało to jakieś duże znaczenie, ale chce się podzielić z Wami moim spostrzeżeniem:

http://gallery.lost-...e...085&pos=490

http://gallery.lost-...e...957&pos=229

Czy Kelvin i żołnierz (dowódca) amerykańskich żołnierzy z 2x14 to te same osoby? Mi się wydaje, że tak :P.

P.S. Jeśli ktoś już na to wpadł to sorry :P.
  • 0

#2 Wodzu

Wodzu

Sierżant

• VIP
  • 722 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 26.10.2006 - |21:13|

Gratuluje spostrzegawczosci :/
  • 0

...:::Son of Anarchy:::...

#3 Haes

Haes

Plutonowy

• Użytkownik
  • 395 postów

Napisano 02.11.2006 - |18:34|

Tak, ja tez to zauwazylem, a poprzednio (niezaleznie ode mnie) moja kolezanka. Z duzym prawdopodobienstwem to ten sam aktor, zatem byc moze kiedys w czyichs flashbackach wyjdzie w jaki sposob Kalvin z US Army trafil na wyspe w opiekuncze rece Razinskiego.
  • 0

Wyznawca Latającego Potwora Spaghetti.

Obecnie ogląda seriale: Walking Dead (na bieżąco), Mad Men (S02), Desperate Housewives (S01), Big Bang Theory (S06), House of Card (oczekiwanie na nowy sezon).

#4 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 02.11.2006 - |19:01|

Tak, ja tez to zauwazylem, a poprzednio (niezaleznie ode mnie) moja kolezanka. Z duzym prawdopodobienstwem to ten sam aktor, zatem byc moze kiedys w czyichs flashbackach wyjdzie w jaki sposob Kalvin z US Army trafil na wyspe w opiekuncze rece Razinskiego.

To już wiemy. Kelvin po powrocie z wojny zakończył kontrakt i z nudów dołaczył do Dharma, która wysłała go na Wyspę, do załogi bunkra Swan. Zostało to dokładnie wyjasnione w finale 2. sezonu.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych