3576 - jesli dobrze licze to tyle użytkowników którzy ani 1 posta niedali :X Ludzie co z wami???
3576
Rozpoczęty przez
terekuku
, 25.10.2006 - |22:11|
7 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 25.10.2006 - |22:11|
Napisano 25.10.2006 - |22:17|
Jak by nie było to połowa. Może należy usunąć takich użytkowników? Może są nieśmiali i boją się wypowiadać ?
No to po co się rejestrowani??
No to po co się rejestrowani??
www.swieradow-zdroj.com.pl
Napisano 25.10.2006 - |22:20|
dokładnie ja sie nad tym samym zastanawiam. Poprostu smiechy warte. Przosze miłych Państwa troche wiecej smiałości my niegryziemy :bag:
Napisano 25.10.2006 - |22:32|
tak my połykamy w całości...
Napisano 25.10.2006 - |22:45|
Kady ma prawo miec konto na forum. Moze uzwac go do PW, czytac dzialy ukryte dla gosci.
Czasem lepiej nie pisac, niz powielac to samo lub pisac glupoty.
A kasowac nikt nic nie bedzie. Juz byly takie dziwaczne pomysly, zeby wykasowac tych nieaktywnych. Ja mowie temu NIE
:afro:
Czasem lepiej nie pisac, niz powielac to samo lub pisac glupoty.
A kasowac nikt nic nie bedzie. Juz byly takie dziwaczne pomysly, zeby wykasowac tych nieaktywnych. Ja mowie temu NIE
:afro:
- www.gwrota.com
Napisano 25.10.2006 - |23:48|
nawet tych, ktorzy np zalogowali sie ponad 2 lata temu i nie zagladali od tej pory ani razu?
bo (tak cichutko powiem, zeby nie podpasc admninistracji) na innych forach to sie jednak martwe dusze od czasu do czasu usuwa...
bo (tak cichutko powiem, zeby nie podpasc admninistracji) na innych forach to sie jednak martwe dusze od czasu do czasu usuwa...
lubisz science-fiction? na serialach sie nie konczy !
www.science-fiction.com.pl/forum
oh my goddess Me !
Napisano 25.10.2006 - |23:58|
Co do "martwych dusz" to rzeczywiście można usunąć tych co nie zalogowali się przez rok i co nic nie napisali. Jeśli ktoś pisał na forum powinno się go zostawić. A co do tych, którzy milczą z wlasnej woli to co wam oni przeszkadzają? Niech sobie będą i już.
Napisano 26.10.2006 - |08:39|
W sumie ta dyskusja nie ma sensu. Juz bylo ich wiele.
- www.gwrota.com
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Logowanie »