Skocz do zawartości

Zdjęcie

Kosci z jaskini niedzwiadka

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
16 odpowiedzi w tym temacie

#1 stardust

stardust

Szeregowy

• Użytkownik
  • 70 postów
  • Miastoz Polski ^^ -spytaj

Napisano 23.10.2006 - |15:45|

Jak slusznie zauwazyli nasi anglo jezyczni koledzy z innego forum, kości które widać w jaskini prawdopodobnie pochodza od czlonkow stacji "Perła". Widac to po logo na materiale , no i w jaskni walaja sie dwie czaski (sugreuje to że obaj mieszkancy perły skonczyli w ten sam sposob).

Tutaj obrazek do tego momentu w odcinku:

Skrin z koscmi

A co wy o tym myslicie? Czy faktycznie misio zżarł te ekipe. I dwa co to sa za inne kosci np ta czaszka obok jakby od wiekszego zwierzecia niz czlowiek....
  • 0

#2 Ronin

Ronin

Szeregowy

• Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 23.10.2006 - |17:05|

Całkiem możliwe że niedźwiadki zjadły mieszkańców stacji perła.

Mnie jednak nurtuje inna sprawa. Otóż zabawka którą znalazł w tej jaskini Lock. Skąd pochodzi? Jak się tam znalazła? Do kogo należała?

Pozdrawiam
  • 0

#3 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 23.10.2006 - |17:17|

Jak slusznie zauwazyli nasi anglo jezyczni koledzy z innego forum, kości które widać w jaskini prawdopodobnie pochodza od czlonkow stacji "Perła". Widac to po logo na materiale , no i w jaskni walaja sie dwie czaski (sugreuje to że obaj mieszkancy perły skonczyli w ten sam sposob).
Tutaj obrazek do tego momentu w odcinku:

A co wy o tym myslicie? Czy faktycznie misio zżarł te ekipe. I dwa co to sa za inne kosci np ta czaszka obok jakby od wiekszego zwierzecia niz czlowiek....

Widzieliśmy kości jednego tylko, a oparatorów w Perle było wielu przez lata. Wydaje mi się, że niektórzy wyciągaja tu zbyt daleko idace wnioski
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#4 Lolo77

Lolo77

Szeregowy

• Użytkownik
  • 45 postów

Napisano 23.10.2006 - |18:10|

koło lewej czaszki leży kość z łopatki,wielkość względem owej czaszki sugeruje że było to zwierze wagowo zblizone do 350-500 kg...z zawodu sie troche na tym znam(niepracuje w prosektorium :D )
  • 0

#5 Corax

Corax

Szeregowy

• Użytkownik
  • 15 postów

Napisano 05.11.2006 - |13:09|

Ja już zapomniałam o jakichś czaszkach :D Lalka należała do jakiejś dziewczynki, moze do córki francuski? Te szkielety to członkowie ekipy francuski???

A to co wciągnęło pilota na drzewo... to nie mógł być dymek... tylko jakiś tyranozaur czy coś.
  • 0

#6 Shalom

Shalom

Plutonowy

• Użytkownik
  • 375 postów
  • MiastoBędzin

Napisano 05.11.2006 - |14:00|

LOL co za idiotyczna teoria, niby skad ten tyranozaur? ty chyba inny serial oglądasz (za dużo Jurrasic Park?)
W 3x05 wyraźnie widać co "dymek" moze zrobic i nie ma wątpliwości ze to on zmasakrował pilota
  • 0

#7 Surin

Surin

Starszy kapral

• Zbanowany
  • 346 postów
  • Miastoz pokładu Slave - I

Napisano 05.11.2006 - |14:13|

Mnie się wydaje że tam jest więcej grup i podgrup " innych " niż ustawa przewiduje ." Jednooki pirat "z " Cost of Living " to tylko potwierdza . Skoro wyspa jest tak duza , to po co miała by się marnować ;)
  • 0
" 4400 " --> poziom serii wprost proporcjonalny do ilości postów osób nią zainteresowanych

= Teoria Prawdy Telewizyjnej =

#8 Corax

Corax

Szeregowy

• Użytkownik
  • 15 postów

Napisano 05.11.2006 - |17:10|

Jeju tego tyranozaura to sobie tylko tak jako przykład dałam... hahaahhah :-D
  • 0

#9 Mr.UnFriendly

Mr.UnFriendly

Starszy szeregowy

• Email
  • 122 postów

Napisano 05.11.2006 - |18:09|

Jeju tego tyranozaura to sobie tylko tak jako przykład dałam... hahaahhah :-D

To wg mnie jednak był dymek, bo pilot został wyciągnięty z samolotu jakby go wyciągnęła niewidzialna ręka, a nie jakieś zwierze, nawet tyranozaur :P... a jak można zauważyć w 3x05 dymek przyjmuje kształt ręki.
Może ktoś mi przypomnieć, czy we wcześniejszych odcinkach dymek przybierał postać ludzkiej ręki??
  • 0

#10 kitket

kitket

Szeregowy

• Użytkownik
  • 37 postów
  • MiastoPiotrków Trybunalski

Napisano 07.11.2006 - |17:32|

Ciekaw jestem, czemu są tam obydwaj przecież ktoś musiał być na warcie. A może próbowali uciec, bo ich ręka od pisania zaczęła boleć ^_^
  • 0
4 8 15 16 23 42

#11 Corranh

Corranh

Szeregowy

• Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 10.11.2006 - |08:55|

LOL co za idiotyczna teoria, niby skad ten tyranozaur? ty chyba inny serial oglądasz (za dużo Jurrasic Park?)
W 3x05 wyraźnie widać co "dymek" moze zrobic i nie ma wątpliwości ze to on zmasakrował pilota

Mnie sie wydaje ze ten dym sie moze materializowac i zamieniac w ludzi zwierzeta albo potwory. Eko spotkal sie z tym dymkiem wczesniej a z obrazow widocznych na stopklatce mozna odniesc wrazenie ze dym "skanowal" wspomnienia Eko. Ostatnio eko spotkal swojego brata. Moze dymek wyciagnol z umyslu eko wizerunek jego brata i sie w niego zamienil zanim go wykonczyl? Zreszta nie tylko eko widzial cos ze swojej przeszlosci... Kon Kate, ojciec Jacka itd. Jesli chodzi o pilota to zostal zabity zupelnie inaczej niz eko. Eko zostal roztrzaskany o ziemie a pilot totalnie zmasakrowany.
  • 0

#12 Yona

Yona

Kapral

• Użytkownik
  • 243 postów

Napisano 10.11.2006 - |19:58|

Ja już zapomniałam o jakichś czaszkach :D Lalka należała do jakiejś dziewczynki, moze do córki francuski? Te szkielety to członkowie ekipy francuski???

Przecież córka francuski - Alex jest u Innych więc jakim cudem mogą to być jej kości ? Oglądaj uważniej serial tymbardziej, że Alex pojawia się w serialu nie raz :rolleyes:
  • 0

#13 CubuS

CubuS

Szeregowy

• Użytkownik
  • 4 postów
  • MiastoTarnowskie Góry, Ohio

Napisano 19.02.2007 - |18:32|

jeden szkielet na 100% należy do jednej osoby ze stacji Perła, a co drugiego niejestem pewien ...
  • 0

#14 confidence man

confidence man

Kapral

• Email
  • 236 postów

Napisano 20.02.2007 - |23:35|

Przecież córka francuski - Alex jest u Innych więc jakim cudem mogą to być jej kości ? Oglądaj uważniej serial tymbardziej, że Alex pojawia się w serialu nie raz :rolleyes:

a ty czytaj uważnie. chodziło o lalkę
  • 0

#15 Yona

Yona

Kapral

• Użytkownik
  • 243 postów

Napisano 21.02.2007 - |11:02|

Fakt, nie doczytałam. Ale nie sądzę żeby to była lalka Alex. Powód jest oczywisty - Danielle dotarła na wyspę będąc w ciąży. Na pewno w planach miała powrót do świata zewnętrznego i tam urodzenie Alex, a nie na jakiejś wyspie, nie? Więc nie brałaby wtedy lalki :P.
  • 0

#16 Sytams

Sytams

Szeregowy

• Użytkownik
  • 26 postów
  • MiastoKamien Pomorski

Napisano 21.02.2007 - |18:10|

koło lewej czaszki leży kość z łopatki,wielkość względem owej czaszki sugeruje że było to zwierze wagowo zblizone do 350-500 kg...z zawodu sie troche na tym znam(niepracuje w prosektorium :D )

~~

jesli chodzi o samolot to 2 czesc ogonu zawierala dzieci ktorymi opiekowal sie Eko ... ale w jednym odcinku (nie wiem w ktorym bo wszystko mi sie miesza :P) Eko sie schowal przed innymi i bylo widac jak trzymaja lalke wiec najprawdopodbniej lalka z samolotu jest u innych a to dowodzi ze lalka ktora byla w tej jaskini jest zabawka nie nalezaca do rozbitkow
  • 0
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#17 confidence man

confidence man

Kapral

• Email
  • 236 postów

Napisano 21.02.2007 - |18:16|

...Eko sie schowal przed innymi i bylo widac jak trzymaja lalke...

to był miś
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych