Kosci z jaskini niedzwiadka
Napisano 23.10.2006 - |15:45|
Tutaj obrazek do tego momentu w odcinku:
Skrin z koscmi
A co wy o tym myslicie? Czy faktycznie misio zżarł te ekipe. I dwa co to sa za inne kosci np ta czaszka obok jakby od wiekszego zwierzecia niz czlowiek....
Napisano 23.10.2006 - |17:05|
Mnie jednak nurtuje inna sprawa. Otóż zabawka którą znalazł w tej jaskini Lock. Skąd pochodzi? Jak się tam znalazła? Do kogo należała?
Pozdrawiam
Napisano 23.10.2006 - |17:17|
Jak slusznie zauwazyli nasi anglo jezyczni koledzy z innego forum, kości które widać w jaskini prawdopodobnie pochodza od czlonkow stacji "Perła". Widac to po logo na materiale , no i w jaskni walaja sie dwie czaski (sugreuje to że obaj mieszkancy perły skonczyli w ten sam sposob).
Tutaj obrazek do tego momentu w odcinku:
A co wy o tym myslicie? Czy faktycznie misio zżarł te ekipe. I dwa co to sa za inne kosci np ta czaszka obok jakby od wiekszego zwierzecia niz czlowiek....
Widzieliśmy kości jednego tylko, a oparatorów w Perle było wielu przez lata. Wydaje mi się, że niektórzy wyciągaja tu zbyt daleko idace wnioski
Genesis
Napisano 23.10.2006 - |18:10|
Napisano 05.11.2006 - |13:09|
A to co wciągnęło pilota na drzewo... to nie mógł być dymek... tylko jakiś tyranozaur czy coś.
Napisano 05.11.2006 - |14:00|
W 3x05 wyraźnie widać co "dymek" moze zrobic i nie ma wątpliwości ze to on zmasakrował pilota
Napisano 05.11.2006 - |14:13|
= Teoria Prawdy Telewizyjnej =
Napisano 05.11.2006 - |17:10|
Napisano 05.11.2006 - |18:09|
Jeju tego tyranozaura to sobie tylko tak jako przykład dałam... hahaahhah :-D
To wg mnie jednak był dymek, bo pilot został wyciągnięty z samolotu jakby go wyciągnęła niewidzialna ręka, a nie jakieś zwierze, nawet tyranozaur ... a jak można zauważyć w 3x05 dymek przyjmuje kształt ręki.
Może ktoś mi przypomnieć, czy we wcześniejszych odcinkach dymek przybierał postać ludzkiej ręki??
Napisano 07.11.2006 - |17:32|
Napisano 10.11.2006 - |08:55|
LOL co za idiotyczna teoria, niby skad ten tyranozaur? ty chyba inny serial oglądasz (za dużo Jurrasic Park?)
W 3x05 wyraźnie widać co "dymek" moze zrobic i nie ma wątpliwości ze to on zmasakrował pilota
Mnie sie wydaje ze ten dym sie moze materializowac i zamieniac w ludzi zwierzeta albo potwory. Eko spotkal sie z tym dymkiem wczesniej a z obrazow widocznych na stopklatce mozna odniesc wrazenie ze dym "skanowal" wspomnienia Eko. Ostatnio eko spotkal swojego brata. Moze dymek wyciagnol z umyslu eko wizerunek jego brata i sie w niego zamienil zanim go wykonczyl? Zreszta nie tylko eko widzial cos ze swojej przeszlosci... Kon Kate, ojciec Jacka itd. Jesli chodzi o pilota to zostal zabity zupelnie inaczej niz eko. Eko zostal roztrzaskany o ziemie a pilot totalnie zmasakrowany.
Napisano 10.11.2006 - |19:58|
Przecież córka francuski - Alex jest u Innych więc jakim cudem mogą to być jej kości ? Oglądaj uważniej serial tymbardziej, że Alex pojawia się w serialu nie razJa już zapomniałam o jakichś czaszkach Lalka należała do jakiejś dziewczynki, moze do córki francuski? Te szkielety to członkowie ekipy francuski???
Napisano 19.02.2007 - |18:32|
Napisano 20.02.2007 - |23:35|
a ty czytaj uważnie. chodziło o lalkęPrzecież córka francuski - Alex jest u Innych więc jakim cudem mogą to być jej kości ? Oglądaj uważniej serial tymbardziej, że Alex pojawia się w serialu nie raz
Napisano 21.02.2007 - |11:02|
Napisano 21.02.2007 - |18:10|
koło lewej czaszki leży kość z łopatki,wielkość względem owej czaszki sugeruje że było to zwierze wagowo zblizone do 350-500 kg...z zawodu sie troche na tym znam(niepracuje w prosektorium )
~~
jesli chodzi o samolot to 2 czesc ogonu zawierala dzieci ktorymi opiekowal sie Eko ... ale w jednym odcinku (nie wiem w ktorym bo wszystko mi sie miesza ) Eko sie schowal przed innymi i bylo widac jak trzymaja lalke wiec najprawdopodbniej lalka z samolotu jest u innych a to dowodzi ze lalka ktora byla w tej jaskini jest zabawka nie nalezaca do rozbitkow
Napisano 21.02.2007 - |18:16|
to był miś...Eko sie schowal przed innymi i bylo widac jak trzymaja lalke...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych