Skocz do zawartości

Zdjęcie

Napisy - 24

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 Rednecker

Rednecker

Szeregowy

• Użytkownik
  • 34 postów

Napisano 25.08.2006 - |22:22|

Poszukuję napisów do 24 sezon 3.
Kiedyś zassałem z napisy.org, ale to były wersje do tvrip, które ktoś z lekka tylko zmienił pod dvdrip.
Później zassałem ponownie, ale to ten sam szmelc (bez obrazy dla ludzi którzy to dopasowywali), w niektórych odcinkach rozjazd napisów z filmem był tak wielki, że aż odechciewało się oglądać.

Czy ktoś posiada może takie napisy idealnie dopasowane do wersji sfm? Przekopywanie sie przez org.pl i ponowne sprawdzanie jest dosyć czasochłonne. Znaczy - samo sprawdzanie, nie przekopywanie.
  • 0
Pamiętajmy że układy elektroniczne
to też JAKIEŚ "UKŁADY"

#2 nashira

nashira

Szeregowy

• VIP
  • 50 postów
  • MiastoWałbrzych

Napisano 29.08.2006 - |14:41|

szymcio ma napisy do wszystkich sezonow tego serialu :)
powiem mu to jeszcze dzisiaj bedzie mogl ci wyslac :)
skontaktuj sie z nim na mail szymcio@hatak.pl i podaj swojego ok? :)
  • 0

#3 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 11.09.2006 - |21:09|

Rednecker - mam rozumiec ze juz nie chcesz napisow ?
  • 0

#4 normanos

normanos

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 117 postów

Napisano 09.01.2007 - |13:55|

błędy czy literówki? Bo to OGROMNA różnica.
  • 0
serialopedia.pl - dołącz do ekipy pierwszej polskiej darmowej encyklopedii serialowej tworzonej za darmo dla wszystkich przez fanów seriali dla fanów seriali. W tym tygodniu edytujemy Heroes

#5 mtomasky

mtomasky

Szeregowy

• Email
  • 19 postów
  • MiastoBristol

Napisano 11.01.2007 - |01:58|

A tak z innej beczki. Nie to, żebym nie doceniał napisów do 6 sezonu czy coś w tym stylu (nawet jeszcze nie widziałem nic z 6 sezonu), ale co się stało ze SliderOh? Wiadomo czy wróci do 24 czy nie?
  • 0

#6 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 11.01.2007 - |02:36|

ale co się stało ze SliderOh? Wiadomo czy wróci do 24 czy nie?

było przy okazji losta sezon 3.
Sprawy prywatne i obecnie nie może tłumaczyć.

#7 mtomasky

mtomasky

Szeregowy

• Email
  • 19 postów
  • MiastoBristol

Napisano 11.01.2007 - |06:39|

było przy okazji losta sezon 3.
Sprawy prywatne i obecnie nie może tłumaczyć.

Proszę o wybaczenie, nie jestem miłośnikiem Losta i jakimś cudem musiałem przegapić ten wątek :P Niemniej dzięki za odpowiedź i mam nadzieję, że SliderOh wróci do nas jak najszybciej :)
  • 0

#8 filip@o5

filip@o5

Szeregowy

• Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 06.01.2008 - |15:41|

Mam takie pytanie, otóż obejrzałem właśnie 1 sezon, no i niestety 22 i 24 odcinek mają coś z napisami, 24 mam w wersji :24.1x01.12.00.am_01.00.am.ac3.dvdrip_ws_xvid-fov, napisy są dobrze zsynchronizowane do pewnego moentu, potem przesuwają się o 20 sekund do przodu, po przestawieniu ich 20 sekund do przodu po paru minutach trzeba je cofnąć pare sekund do tyłu itd. wychodziły 3-4 zmiany na odcinek. Dodam, że między zmianami napisy nei opóźniały się, ani nie wyprzedzały kwestii, więc nei jest to wina FPS, miał ktoś ten sam problem ? Aha, wypróbowałem wszystkie wersje z napisów24 i wszystkie mają ten sam problem.
  • 0

#9 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 06.03.2008 - |20:25|

Mam takie pytanie, otóż obejrzałem właśnie 1 sezon, no i niestety 22 i 24 odcinek mają coś z napisami, 24 mam w wersji :24.1x01.12.00.am_01.00.am.ac3.dvdrip_ws_xvid-fov, napisy są dobrze zsynchronizowane do pewnego moentu, potem przesuwają się o 20 sekund do przodu, po przestawieniu ich 20 sekund do przodu po paru minutach trzeba je cofnąć pare sekund do tyłu itd. wychodziły 3-4 zmiany na odcinek. Dodam, że między zmianami napisy nei opóźniały się, ani nie wyprzedzały kwestii, więc nei jest to wina FPS, miał ktoś ten sam problem ? Aha, wypróbowałem wszystkie wersje z napisów24 i wszystkie mają ten sam problem.

tez mialem ten sam problem ale 3-4 zmiany na odcinek to az tak wielki wysilek nie jest :)
chyba ze wolisz recznie synchronicowac kazda linijke :)
radze ci abys pozostawil to jak jest :)
wkoncu to tylko 2 odcinki z calego sezonu :)
w drugim sezonie tez miales cos takiego ?
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych