Aeon FLux?
Pozwole podzielic sie swoim doswiadczeniem (3 quizy filmowe na 3 roznych forach, jeden juz ponad rok z rzedu)
1. ogranicznie do samych sci-fi, 10 stron quizu i albo dajesz jakis konkretny badziew ktorego bys nie ogladnal drugi raz nawet jakby ci dali 10zl albo powtarzasz jakas zagadke.
2. Seriale ... bardzo kreta i trudna alejka, to jest forum glownie do seriali, wiec mozna akceptowac seriale, ja osobiscie jestem przeciwko (tylko baaardzo znane i tylko jako nazwa serialu nie odcinka).
3. Punktacja, segregowana punktowo, nie na osoby, czyli np:
1 - hanczar, kowal, tolow, gramok, zdzisiu
2 - gruby, jacko, kot, zico
3 - fanfar
4 - jarek, bodzio
5 -
6 - jabol, uluk, ominia
...
10 - robak
Takim sposobem zmaiast 16 linii jest tylko 8, a tych co odpowiedzia 1-5 razy bedzie bardzo duzo.
Pozatym ten kto zgadnie, zadaje zagadke oraz dodaje sobie 1 punkta uaktualniajac punktacje (czyli dajac cala punktacje ze swoim dodanym punktem), wtedy wina za niewlasciwa punktacje bedzie nalezala tylko do niego samego.
Do "moderatora": To ze to jest topik z quizem nie oznacza ze nie mozna dyskutowac NA TEMAT quizu

.
Muoteck: wysylanie odpowiedzi na PM to jeden z najgorszym pomyslow jakie widzialem. Dlaczego? Poniewaz autor texu bedzie dostawal po kilka PMow (moze nawet kilkanascie) o tej samej tresci i nie bedzie zadengo dowodu kto zgadl najwczesniej (bo autor bedzie mogl wybrac ktorakolwiek odpowiedz i nie bedzie mozna go sprawdzic)
Sorry, to ja nie gram, nie chce by mi 10 osob na godzine spamowalo i tak wyjatkowo mala na tym forum skrzynke pocztowa.
A co do punktacji, nie mozna dla zabawy na punkty grac? Odrazu trzeba nagordy dawac?
I co do "anonimowego moderatora", tys bog ze ustalasz zasady? We WSZYTSKICH kilkunastu podobnych grach jakie znam zasady ustalali grajacy, po krotkiej konwersacji za i przeciw a tu widze ze jakis myslacy ze jest wszechpotezny moderator wpada i sie rzadzi jak jakies niewiadomo kto. No i jeszcze sie nie podpisze zeby nie bylo wiadomo do kogo sie zwracac z pretensjami.
W swoim calym zyciu tylko 1 raz narzekalem na moderatora/admina. W ciagu 6 lat przebywania na kilkunastu (moze nawet kilkudzisienciu) forach. Gratulacje, jestes 2 osoba ... to naprawde musi swiadczyc o twoich wyjatkowo slabych (metr mulu i jeszcze troche) umiejetnosciach moderowania.
Użytkownik Modes edytował ten post 25.08.2006 - |19:46|