Skocz do zawartości

Zdjęcie

Collateral (2004)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Kwaśny

Kwaśny

Szeregowy

• Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 30.07.2006 - |18:39|

Akcja filmu rozgrywa się w Los Angeles. Główny bohater Max(J. Fox), zarabia na życie jako nocny taksówkarz, zabiera pasażera, którym okazuje się płatny zabójca (T. Cruise). Zmusza on kierowcę, by ten, wożąc go od jednego miejsca do drugiego, pomógł mu w wykonaniu pięciu zleceń.
Według mnie najlepsza rola Toma Cruise
  • 0

#2 mmisiek

mmisiek

B5 SuperFan

• Email
  • 1 219 postów
  • MiastoKnurów ---> Śląsk

Napisano 30.07.2006 - |20:32|

Top Gun - najlepsza rola Toma :)
  • 0
Chcesz wiedziec o jakich serialach można ze mną porozmawiac ?? Kliknij TUTAJ

Dołączona grafika

#3 Avarhis

Avarhis

Kapral

• Użytkownik
  • 155 postów
  • MiastoJózefów

Napisano 30.07.2006 - |20:52|

Nie przepadam za tomem ale akurat tu był niezły, ogólnie Mann (reż.) robi dobre filmy ot choćby Gorączka (z de niro i alem pacino a i reszta aktorów nie gorsza)
Film oceniam na 8+/10 za dobre aktorstwo, muzykę, akcje, reżyserie
  • 0

#4 jack

jack

Chorąży

• VIP
  • 1 410 postów
  • MiastoPłock

Napisano 01.08.2006 - |10:27|

Jak widzę wreszcie pojawił się ten film na forum :D . Coż można powiedzieć. Film jest doskonały. Bardzo rzadko pojawiają siętakie ciekawostki w kinach. Doskonałe role Cruise i Foxa. Zresztą obaj aktorzy mają na swoim koncie wspaniałe role. Co tu mówić - są dobrzy. Cruise, który pokazał sięw kilku dobrych filmach (Rain Men - jak dla mnie jego jedna z najlepszych ról, choć trochę przybladł prze Dastinie, potem Firma i kilka innych) no i Foxx - genialny Charles w filmie biograficznym, a także Skazany - też biograficzny film).
A sam film, jak już mówiłem - genialny. Przeobrażenia bohaterów pokazane wspaniale. W każdym razie zachęcam do obejrzenia i podziwiania.
  • 0
"Nie mamy wpływu na czas, w którym się znaleźliśmy,
My tylko decydujemy, jak wykorzystać dany nam czas"

Gandalf - Drużyna Pierścienia

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych