Skocz do zawartości

Zdjęcie

Petycja

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 stokrotka

stokrotka

Szeregowy

• Użytkownik
  • 4 postów
  • MiastoAndromeda Universe

Napisano 13.07.2006 - |14:49|

:D Witam wszystkich fanów serialu Andromeda :D

Mam(y) do Was wielką prośbę.. Piszę w imieniu grupy fanów Andromedy z innych forów zagranicznych.. Chcemy zaprosić na konwencję organizowaną w Niemczech Harpera czyli Gordona Michaela Woolvett'a. Parę lat temu Gordon był w Londynie i bardzo mu sie tam podobało. Osobiście wyraził chęć przyjazdu do Niemiec. Ale musimy zrobić to oficjalnie.. W tym celu chcemy wystosować petycję do organizatorów konwencji żeby to oni zaprosili Gordona ;) Oczywiście mam na myśli konwencje organizowaną w przyszłym roku..
Aby sprawa mogłabyć załatwiona pomyślnie jak się domyślacie musimy zebrać sporą liczbę wpisów.. Dlatego bardzo Was proszę wpiszcie się.. Nawet jeśli sami nie będziecie chcieli pojechać na konwencję dajcie szansę innym na spotkanie z Harperem na żywo.. Nawet jesli nie interesują Was takie rzeczy też się wpiszcie.. Każdy wpis jest " na wagę złota"..

PROOOOSZĘ!!!

to jest link do strony Signature collection

Liczę na Was

Pozdrawiam wszystkich i trzymajcie się!!!

P.S Sprawa jest naprawdę realna w realizacji!!!! Może się uda przy okazji zaprosić też innych członków załogi Andromedy.. B)

Użytkownik stokrotka edytował ten post 13.07.2006 - |14:56|

• 0

#2 Hans Olo

Hans Olo

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 2 394 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 13.07.2006 - |15:04|

A co mi po jego wizycie w Niemczech?
  • 0

BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out" 

#3 stokrotka

stokrotka

Szeregowy

• Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 13.07.2006 - |17:41|

Do Polski to chyba nie mamy co liczyć że przyjedzie.. A wydaje mi się że Niemcy są znacznie bliżej niż U.S.A.. ;) gdzie póki co jest jedyną szansą Go spotkać.. Ja niestety nie posiadam wizy do Stanów bo już dawno bym tam pojechała. Tym bardzej że w tym roku już dwa razy była szansa spotkać Gordona na konwencji.. Niestety jak na razie w Polsce nie organizują takich zjazdów dla fanów.. I pewnie długo jeszcze nie bedą.. A Niemcy są przecież dwa kroki stąd.. Hej!!.. Jedyna taka okazja.. Wierzcie mi że warto się z Nim spotkać na żywo..

Proszę wpisujcie się..!!!

P.S Jeszcze jedna prośba.. roześlijcie linka gdzie sie da..
  • 0

#4 Hans Olo

Hans Olo

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 2 394 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 13.07.2006 - |17:56|

Dwa kroki po kilkaset kilosów za 4 złote litr. Nie dzięki, odpadam.
  • 0

BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out" 

#5 stokrotka

stokrotka

Szeregowy

• Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 13.07.2006 - |20:59|

Ale z Ciebie materialista Hans Olo.. Tylko o pieniądzach myślisz.. A gdzie zabawa.. i przyjemności.. ? Hej!! Żyjemy tylko raz na Tym Jednym ze Światów.. I to tylko przez chwilę.. dlatego trzeba jak najlepiej wykorzystać ten dany nam czas.. i czasem nie myślec tylko o pieniądzach.. i chyba jednak wyjazd do Niemiec kosztuje znacznie mniej niż na drugą stronę oceanu.. no chyba że masz jakieś zniżki na samolot do Stanów? Jak masz to ja też chętnie skorzystam.. jeśli pozwolisz? Naprawdę nie chciałbyś pojechać na taką konwencję? OK!! jeśli to tylko kwestia pieniędzy? to jak uda się ściągnąć Gordona do Niemiec ja tam pojadę.. choćby się świat miał zawalić i spłonąć doszczętnie.. i wtedy mogę Ci obiecać miejscówkę w moim samochodzie!! Za darmo.. Zgoda? No to sprawa załatwiona.. A teraz proszę Cię tak ładnie.. . wpisz się na listę.. ;)

Wszystkich ładnie proszę.. wpiszcie się na listę.. to nic nie kosztuje.. a może zmienić tak wiele.. i uszczęśliwić tylu ludzi.. a kiedy ty sprawiasz komuś radość sam też czyjesz się szczęśliwszy.. czyż nie???
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych