Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chamstwo Moderatorów.

• Zamknięty Temat jest zamknięty
14 odpowiedzi w tym temacie

#1 InVer

InVer

Szeregowy

• Użytkownik
  • 55 postów

Napisano 10.07.2006 - |11:07|

Trochę nieładnie zachowują się moderatorzy na tym forum, bardzo mi sie nie podoba to że usuwaja wątki lub blokują bez ostrzeżenia. Może należałoby pierw wstawić jakąś informację, a dopiero po powiedzmy dobie usunąć? Chamstwo.... Ten wątek też pewnie zaraz poleci, bo zabraknie moderatorowi mózgu aby udzielić konkretnej odpowiedzi.

Zalecam odebrać prawa moderowania wszystkim i przydzielić je ponownie jeszcze raz, bo za dużo osób ciacha wątki wg. sobie tylko znanych kryteriów.

Pozatym mam jeszcze pytanko odnośnie obsługi forum, czy gdzieś znajdę odnosnik do moich wątków, i do wątków w których udzieliłem odpowiedzi (nie tylko 10 ostatnich), tak jak to jest na innych forach? Czy mam użyć wyszukiwarki?

Druga sprawa: zróbcie coś aby forum było bardziej przejrzyste, po cholerę tyle miejsca pod tekstami?
Napisze ktos dwa słowa a ramka wystarczyłaby na 1000. Ściaśnienie ramek będzie dobrym rozwiązaniem.
  • 0

#2 Juki

Juki

Plutonowy

• Użytkownik
  • 457 postów
  • MiastoKraków

Napisano 10.07.2006 - |11:17|

Taaa jest to chamstwa jak cholera. Dostałem 2 ostrzezenia i to wiesz za co? Za to, ze stworzylem temat we wlasciwym dziale a istnial taki sam w niewlasciwym dziale i w dodatku nie mial takiej samej nazwy (by chyba sie tam tylko toczyla taka rozmowa). Drugiego warna dostalem za to, ze pytalem o napisy no ale slyszalem, ze o napisy nie mozna pytac tlumaczacych a ni zadnych osob z grupy hatak a ja sobie napisalem posta, ze dlugo nie tlumacza 1% napisow, na koncu dalem pytanie retoryczne i bach - warn.

Chamstwo

Moderatorzy sa jak glodne wilki - jedza twoje posty, nawet takie ktorych nie powinni no ale glodnego trzeba zrozumiec.
  • 0

Dołączona grafika

#3 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 10.07.2006 - |11:27|

ale sie czepiacie :angry: jak dla jest ok i tak ma zostać - moderzy to mili ludzie z którymi można pogadac, a nie tak jak niektórzy co bezbłednie pasuja do określenia "dzieci neozdrady" - to jest forum, gdzie się zasad przestrzega... jestem na nim długo i nie dostałem nigdy warna, ani bana, ani nic... dlaczego??? bo przestrzegam regulaminu!!! :censored: :censored: :censored:
  • 0

Dołączona grafika

#4 Zoisyte

Zoisyte

Wielki Organizator

• VIP
  • 295 postów
  • MiastoJabłonna

Napisano 10.07.2006 - |11:59|

Trochę nieładnie zachowują się moderatorzy na tym forum, bardzo mi sie nie podoba to że usuwaja wątki lub blokują bez ostrzeżenia. Może należałoby pierw wstawić jakąś informację, a dopiero po powiedzmy dobie usunąć? Chamstwo.... Ten wątek też pewnie zaraz poleci, bo zabraknie moderatorowi mózgu aby udzielić konkretnej odpowiedzi.

Zalecam odebrać prawa moderowania wszystkim i przydzielić je ponownie jeszcze raz, bo za dużo osób ciacha wątki wg. sobie tylko znanych kryteriów.

Pozatym mam jeszcze pytanko odnośnie obsługi forum, czy gdzieś znajdę odnosnik do moich wątków, i do wątków w których udzieliłem odpowiedzi (nie tylko 10 ostatnich), tak jak to jest na innych forach? Czy mam użyć wyszukiwarki?

Druga sprawa: zróbcie coś aby forum było bardziej przejrzyste, po cholerę tyle miejsca pod tekstami?
Napisze ktos dwa słowa a ramka wystarczyłaby na 1000. Ściaśnienie ramek będzie dobrym rozwiązaniem.

Uznajmy że nie wiesz co piszesz.
Grzecznie przerosisz ludzi, których wyzywałeś od chamów.
A potem przemyślisz to co napisałeś.
Z tego co wiem to na tym forum jest więcej niż dwie osoby.
A tylko Ty się uskarżasz.
Osobiście znam większość Modów. I nie podoba mi się to jak się o nich wyrażasz.
To forum nie jest dla DZIECI NEOSTRADY.
Przemyśl to.
  • 0

Yo, ho, haul together,
hoist the Colors high.
Heave ho,
thieves and beggars,
never shall we die.

#5 I. Thorne

I. Thorne

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 119 postów
  • MiastoGrudziądz

Napisano 10.07.2006 - |12:09|

No bez przesady. Modzi to też ludzie. Mogą mieć gorszy dzień i czasami za ostro podziałać.

Mi też przeniesiono parę postów do Black Hole (do tej pory nie skumałem dlaczego jeden z nich tam poszedł), ale z tego powodu nie zacznę na lewo i prawo wyzywać od chamów.

Za to niespodobała mi się jedna rzecz. Otóż gdy jeden z moich kolegów (GVYNBLEIDD) zrobił dopasowanie Space: Above i Beyond do wersji DVDRip (kilka odcinków) to niechcący ściał końcowe info o hataku. To dopiero rozpętała się chryja. I co jest najlepsze? Nikt tych napisów nie poprawił, więc dalej to info trwa 0,3 sekundy. Więc po co było sie podniecać?
  • 0

#6 InVer

InVer

Szeregowy

• Użytkownik
  • 55 postów

Napisano 10.07.2006 - |12:44|

nie tylko ja się uskarżam, bo z tego co zauważyłem wątki z marudzeniem szybko znikają
pozatym, nie zmianię zdania o moderatorach bezpodstawnie usuwających wątki (nie ma to nic wspólnego z regulaminiem) ma to jednak wiele wspólnego z widzimisię jakiegoś małoletniego moderatora który bezpodstawnie usuwa wątek bo już gdzieś, coś podobnego usłyszał, strasznie mnie to denerwuje.
  • 0

#7 olorin669

olorin669

Kapral

• Użytkownik
  • 196 postów

Napisano 10.07.2006 - |13:01|

zazwyczaj wycinane są wątki powtarzające się. Niestety w ostatnim miesiącu mamy cały wysyp osób których boli używanie funkcji "szukaj". Widziałem jeden temat, ktory założyłes całkiem niedawno o hieroglifach z zagara odliczajacego słynne 108 minut. Jesli usunięcie np tego tematu uważasz za "chamstwo moderatorów" to odsyłam do regulaminu.

Użytkownik olorin669 edytował ten post 10.07.2006 - |13:02|

• 0

#8 _Neoo_

_Neoo_

Lord of Kobol

• Junior Administrator
  • 2 929 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 10.07.2006 - |13:03|

Padły zażuty (chyba nie do mnie, bo nie kojarzę Ciebie) to trzeba na nie odpowiedzieć :]

Może należałoby pierw wstawić jakąś informację, a dopiero po powiedzmy dobie usunąć? Chamstwo....

Jakbyśmy byli tu zatrudnieni i dostawali za to pieniądze, to moglibyśmy wystawiać takie informacje, ale, że każdy robi to w wolnym czasie to nikt nie będzie pilnował, czy minęło to przysłowiowe 10 minut i w końcu można usunąć post/temat. Poza tym dział Losta znany jest z nadprodukcji postów, więc nawet jak jakiś poleci zbyt szybko, nic się wielkiego nei stanie :]

Ten wątek też pewnie zaraz poleci, bo zabraknie moderatorowi mózgu aby udzielić konkretnej odpowiedzi.

Nawet nas nie znasz, a już wygłaszasz takie osądy? Takim tonem to ty się odzywaj do swoich znajomych (o ile sobie na to pozwalają), a nie do ludzi o których praktycznie nic nie wiesz.

Zalecam odebrać prawa moderowania wszystkim i przydzielić je ponownie jeszcze raz.

Jakby to jakiś audyt był :D Zalecaj sobie co chcesz, ale w domu, a nie tutaj ;)

A tak pozatym, to w Twoich zażutach nie zobaczyłem ani jednego konkretu, jaki temat, który post? Samo obrażanie (chamstwo, bezmózgi moderator, dministratorzy cieńcy w php). Swoją drogą skąd to wszystko wiesz? Znasz administratorów? Masz nasze dane medyczne, że wiesz, że nie mamy mózgów? Nie wiem jak u ciebie, ale mnie uczyli, że ciężko osobie bez mózgu funkcjonować. Masz Black Hole to pokaż co Twoim zdaniem zostało bezprawnie usunięte...

Piszesz " bo za dużo osób ciacha wątki", skąd wiesz, ile osób ciacha? Rozmawiałeś z którymś moderatorem? Próbowałeś się dowiedzieć (po ludzku), dlaczego poleciały?

PS. Ja tego tematu nie kasuję ani nie zamykam.

@Juki: ty ostrzeżenie dostałeś za tekst "tłumaczący nie żyje", więc popstarajmy się być dokładni ;)
  • 0

->1019<-

#9 baku

baku

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 552 postów

Napisano 10.07.2006 - |13:13|

Moim zdaniem to w tytule tematu powinno się dodać że chodzi o niektórych moderatorów, bo pisanie ogólnikowe jest bardzo krzywdzące. Ogólnie na tym forum nie zauważyłem, żeby moderatorzy byli chamscy, ale niestety na niektórych tak jest. Cóż taka ludzka natura. Dostanie taki ktoś odrobinę władzy i zaraz zaczyna mu odbijać. Prywatnie znam moderatora tak chamskiego, że nie mieści się to w głowie (z jednej ze stron torrentowych jakby kto pytał). W porównaniu z nim, tutaj moderatorzy są bardzo liberalni.
  • 0

#10 mirc

mirc

Starszy sierżant

• Administrator
  • 818 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 10.07.2006 - |13:38|

a jakby modzi chcieli to by ci jeszce z ten temat zapodali kolejnego warna, dlaczego? bo jest temat wasze zzalenia lub uwagi & skargi
pozatym regulamin mowi ze wlada ma zawsze racje :P
Sometimes, the best way to hide the truth is to keep it in plain sight.

#11 spex

spex

Sierżant

• Użytkownik
  • 771 postów
  • MiastoKraków

Napisano 10.07.2006 - |13:39|

Ja tez mam niemiłe doświadczenie. Ostatnio stworzyłem topic "TauriShop" i zanim dostałem odpowiedz na tam znajdujące się pytania topic wylądował w Czarnej dziurze.
  • 0

#12 BST

BST

Plutonowy

• VIP
  • 442 postów

Napisano 10.07.2006 - |13:56|

@InVer: Ciekawe jak to sie dzieje ze zawsze ktoś kto ma pare postów ma niewiadomo jakie mniemanie o sobie, krytuje wszystkich i chce zaprowadzać swój ład i porządek. Powiem Ci tylko ze na tym forum nie ma nawet ułamka tego jeśli chodzi o trzymanie porządku co jest na innych forach. Za nazwanie na innych forach moda chamem dostałbyś takiego kopa w [beeep]e zeby cię trzeba było z procy karmić przez miesiąc.

@Juki: Za tekst "tłumasz nie zyje" to powinieneś odpocząc na długo od forum. Pamiętaj ze ten tłumacz nie dostaje pieniędzy za to co robi. Jak bedziesz mu płacił to wtedy bedziesz mieć prawo do rozliczania go z jego pracy. Jakbyś kiedyś w życiu zrobił coś dla innych to niezadawałbyś tak debilnych "retorycznych" pytań. BTW idz do słownika i zobacz co znaczy pojęcie pytanie retoryczne...

Użytkownik BST edytował ten post 10.07.2006 - |14:08|

• 0
Odnalazłem Cię na styku światów, między jawą a snem.
Tam, gdzie anioł odarty z uczuć okrywa cieniem Dolinę Ciemności.
I spotkam Ciebie pośród światła, patrząc w jutrzenkę bez cienia.
Wtedy umrę w Twych ramionach...

SKLEP - TAURISHOP

#13 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 10.07.2006 - |14:12|

@InVer
Jak piszesz bez sensu, bo temat już jest, albo jest to powieleanie tego co jest w innych wątkach, to nie ma ostrzeżeń, ani nic bo szkoda czasu, zamykanie i kasacja, tak było zawsze i tak pozostanie, jak nie umiesz czytać i nie widzisz, że coś powielasz albo piszesz bez sensu to Twój problem. A moderatorzy robią to co do nich należy po poprostu.
Wymiana moderatorów :D Ciekawe na kogo, jakiś baranów z tłumu co wszystko puszczą, nic z tego to funkcja tylko dla ludzi odpowiedzialnych i potrafiących panować nad tym co zostanie im powierzone.

@Juki
Oczywiście, że nie pyta się kiedy będą napisy, a ile już jest, a czemu tak wolno itd
Będą jak będą i tyle, ludzie robią to za darmo i nic nie mają z tego, a tu jeszcze co jakiś czas trafia się jakiś baran, ma pretensje i głupie uwagi (patrz Twoje "może tłumacz nie żyje") bardzo na poziomie, nie podoba się, to można się nauczyć języków, albo samemu sobie ze słownikiem przetłumaczyć.
  • 0
Master of possimpible ;)

#14 Hans Olo

Hans Olo

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 2 394 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 10.07.2006 - |14:50|

Ekhm. Uważasz, że popełniono błąd? To ja może zaproponuję takiego FAQa:
1. Poszukaj podobnego tematu i przekonaj sie sam
2. Pamiętaj, że nie każda nowa myśl jest godna nowego tematu, wystarczy dopisać posta do innego
3. Jeśli temat nie istnieje zastanów się czy wątek nie był napisany byle jak i spróbuj pomyśleć nad lepszą kompozycją wypowiedzi.
4. Jeśli nic nie skutkuje pozostaje jeszcze Prywatna wiadomość do moda/admina obecnego na forum, którzy jak nie od razu to na pewno późniejodpowiedzą "why?"
5. Gdy już wszystko wiadomo to albo dopisz swoje spostrzeżenia do innego tematu albo postaraj się utworzyć nowy temat tam gdzie trzeba i jak należy.
6. Nie umieszczaj w tytule topica zwrotów typu "moja teoria" do tego służy opis znajdujący się pod tytułem. Co by to bylo gdyby Freud napisał książkę pod tytulem "moja teoria" a nie "psychoanaliza"? Chcesz mu kiedyś dorównać? To stosuj zasady pisowni także w internecie.

Użytkownik Hans Olo edytował ten post 10.07.2006 - |14:52|

• 0

BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out" 

#15 Grinch

Grinch

Nie będziesz mi tu przebywał obok stopy!

• Administrator
  • 1 304 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 10.07.2006 - |17:05|

Koniec.

@InVer: jezeli masz jakiekolwiek zastrzezenia do Moderatorow zapraszam na PW.
  • www.gwrota.com

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych