Penelope Widmore
Napisano 31.05.2006 - |14:00|
mieć wszystko to za mało
DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK
Napisano 31.05.2006 - |14:10|
bardzo możliwe, że to ona walnie przyczyni się do odnalezienia rozbitków...W ostatnim odcinku poznaliśmy nową ciekawą postać- Pen... Jak myślicie jaką rolę odegra ona w dalszej części serialu? Piszcie co o tym sądzicie!
P.S.: błąd w tytule tematu - powinno być Deasmond'a [powinno byc Deasmonda]
Użytkownik Grzesiu edytował ten post 31.05.2006 - |14:38|
Napisano 31.05.2006 - |14:39|
E. J. Walten
Napisano 31.05.2006 - |17:08|
Napisano 01.06.2006 - |09:45|
mnie sie wydaje ze prawdopodobny scenariusz jest taki ze Pen bedzie sie starala dostac na wyspe ale byc moze nie bedzie to mozliwe ze wzgledu na zaklocenia elektromagnetyczne; predzej czy pozniej uda jej sie skontaktowac z Michaelem i Waltem; Michael nie bedzie chcial nic powiedziec ale Walt sypnie i koniec koncow trafi na wyspe i spotka sie z Desmondem :przytul: i odbija sobie te trzy lata w pobliskich zaroslach
Co do zarośli zgoda :hyhy: ,ma zdjęcie Desmonta na biórku kiedy dzwoni do nie j telefon. A o wyspie już wie, naukowcy którzy do niej dzwoną odnotowali miejsce anomali elektromagnetycznej(czyt.wybuch w bunkrze)
Napisano 01.06.2006 - |11:54|
= Teoria Prawdy Telewizyjnej =
Napisano 03.06.2006 - |14:34|
ale Penelope wykazująca inicjatywę i szukająca Desmonda -nie wiem , nie widzę tego osobiście
Niespełniona miłość? Góry przenosi... A co dopiero poszukiwania obiektu swoich uczuć. Jak dla mnie nieźle to twórcy wymyslili.
Thank you and Nestle!
Napisano 03.06.2006 - |14:36|
Niespełniona miłość? Góry przenosi... A co dopiero poszukiwania obiektu swoich uczuć. Jak dla mnie nieźle to twórcy wymyslili.
to będzie P-Ł-Y-T-K-I-E jeśli się tak skończy :/ Ale ja już nie spekuluję ....koniec !
= Teoria Prawdy Telewizyjnej =
Napisano 03.06.2006 - |23:02|
1) jakie zaklocenia jak bunkier prawdopodobnie wybuchl? te zaklocenia odnotowali wlasnie dlatego ze ten magnes sie "aktywowal" - przynajmniej ja tak to widze1) Pen bedzie sie starala dostac na wyspe ale byc moze nie bedzie to mozliwe ze wzgledu na zaklocenia elektromagnetyczne;
2) predzej czy pozniej uda jej sie skontaktowac z Michaelem i Waltem;
3) trafi na wyspe i spotka sie z Desmondem
2) ja bym juz im wogole nie ufal po tym co zrobil michael, a ze niedaleko pada jablko od jabloni.....
3) desmond aktywowal autodestrukcje, ktora prawdopodobnie doprowadzila do wybuchu bunkra, a on byl tym ktory przekrecil kluczyk wiec watpie aby przezyl
Napisano 04.06.2006 - |21:38|
Napisano 07.06.2006 - |16:47|
1)bunkier nie wybuchł; ale zgoda te całe urządzenie w bunkrze zostało wyłączone, ale, ale, ale.... zauważ że Henry powiedział do Michaela o kierunku 325 jako o jedynej drodze wydostania się z wyspy a było to już po rozbłysku co może wskazywać na to iż nadal nie można sie wydostać z wyspy poza kierunkiem 3251) jakie zaklocenia jak bunkier prawdopodobnie wybuchl? te zaklocenia odnotowali wlasnie dlatego ze ten magnes sie "aktywowal" - przynajmniej ja tak to widze
2) ja bym juz im wogole nie ufal po tym co zrobil michael, a ze niedaleko pada jablko od jabloni.....
3) desmond aktywowal autodestrukcje, ktora prawdopodobnie doprowadzila do wybuchu bunkra, a on byl tym ktory przekrecil kluczyk wiec watpie aby przezyl
2)ale czy ktokolwiek z zewnatrz bedzie wiedzial co Michael zrobił
3)wróbelek na dachu powiedział mi że Dezmonda jeszcze zobaczymy
Napisano 10.06.2006 - |23:26|
Użytkownik apsik edytował ten post 10.06.2006 - |23:27|
Napisano 11.06.2006 - |01:25|
jesli..... jesli cos z niego zostaloTo co z niego zostało po wybuchu znajdzie przypadkiem.... albo faktycznie z pomocą Michaela i Walta
ja Michaelowi bym juz nie ufal, ale ona niestety nie wie, co zrobil Michael. watpie aby on chcial wrocic na wyspe, skoro tak bardzo chcial z niej uciec razem z Waltem. szczerze mowiac to dla mnie wciaz jest zagadka postac Pen, ale mam nadzieje ze sezon 3 nam wyjasnie troche rzeczy zwiazanych z ta postacia
Napisano 11.06.2006 - |21:14|
A wg mnie Pen wcale nie szuka Desmonda - tzn. nie przez badanie anomalii elektromagnetycznych, to chyba zupełnie odmienna sprawa. (To zdjęcie na szafce niesamowicie podsuwa myśl o tym, że to właśnie Desmonda szukała, prawda? )To co z niego zostało po wybuchu znajdzie przypadkiem.... albo faktycznie z pomocą Michaela i Walta
O tym nie pomyślałem. Zgadzam się w 100%. Pen bada sobie pole, a Des wpadnie jej w rączki(sądzę że żywy ) przypadkiem. I będą żyli długo i szczęśliwie :clap:
Napisano 11.06.2006 - |22:25|
nie zgadzam się z Toba. Lost jest bardzo zwięzłym serialem i każde elementy się ze sobą łączą.A wg mnie Pen wcale nie szuka Desmonda - tzn. nie przez badanie anomalii elektromagnetycznych, to chyba zupełnie odmienna sprawa. (To zdjęcie na szafce niesamowicie podsuwa myśl o tym, że to właśnie Desmonda szukała, prawda? )To co z niego zostało po wybuchu znajdzie przypadkiem.... albo faktycznie z pomocą Michaela i Walta
Pen powiedzaiała że jak się ma pieniądze to sie kazdego znajdzie i ona cały czas szuka Des'a bo wciąz go kocha. Pokazanie zdjęcia przy łóżku miało nam to wyraźić bez używania słow. Prawdopodobnie Ojciec Pen powiedział jej że Des jest w miejscu gdzie "Nawet Bóg nie sięga wzrokiem" i pewnie sie dowiedziała, że to jest związane z magnetyzmem i dlatego tego typu poszukiwania przedstawiła.
pzdr.
Nie regulaminowa grafika.
Napisano 12.06.2006 - |06:26|
nie zgadzam się z Toba. Lost jest bardzo zwięzłym serialem i każde elementy się ze sobą łączą.
Pen powiedzaiała że jak się ma pieniądze to sie kazdego znajdzie i ona cały czas szuka Des'a bo wciąz go kocha. Pokazanie zdjęcia przy łóżku miało nam to wyraźić bez używania słow. Prawdopodobnie Ojciec Pen powiedział jej że Des jest w miejscu gdzie "Nawet Bóg nie sięga wzrokiem" i pewnie sie dowiedziała, że to jest związane z magnetyzmem i dlatego tego typu poszukiwania przedstawiła.
pzdr.
Ale jest tam wiele elementów które łączą się tam przypadkowo(choby spotkania lostowiczów przed katastrofą) dlatego bardziej pasowałoby tu niespodziewane spotkanie Pen i Desa
Napisano 12.06.2006 - |08:16|
Ale jest tam wiele elementów które łączą się tam przypadkowo(choby spotkania lostowiczów przed katastrofą)
Jednym z kilku powodów, dla których oglądam serial jest ten, że ich wcześniejsze przypadkowe spotkania przypadkowe nie były. I że nieprzypadkowo lecieli tym samolotem.
(offtopic - sorry )
Napisano 12.06.2006 - |13:40|
Napisano 17.08.2006 - |17:03|
Załączone pliki
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych