Skocz do zawartości

Zdjęcie

Penelope Widmore

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
34 odpowiedzi w tym temacie

#1 robercik

robercik

Plutonowy

• Użytkownik
  • 393 postów
  • MiastoWLKP

Napisano 31.05.2006 - |14:00|

W ostatnim odcinku poznaliśmy nową ciekawą postać- Pen... Jak myślicie jaką rolę odegra ona w dalszej części serialu? Piszcie co o tym sądzicie!
  • 0

mieć wszystko to za mało

DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK

#2 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 31.05.2006 - |14:10|

W ostatnim odcinku poznaliśmy nową ciekawą postać- Pen... Jak myślicie jaką rolę odegra ona w dalszej części serialu? Piszcie co o tym sądzicie!

bardzo możliwe, że to ona walnie przyczyni się do odnalezienia rozbitków...

P.S.: błąd w tytule tematu - powinno być Deasmond'a [powinno byc Deasmonda]

Użytkownik Grzesiu edytował ten post 31.05.2006 - |14:38|

• 0

Dołączona grafika

#3 Silver

Silver

Kapral

• Użytkownik
  • 231 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 31.05.2006 - |14:39|

Chyba jeszcze troche wcześnie żeby cokolwiek o niej mówić, ale jak dla mnie to w 3 sezonie będzie to ważna postać. Na razie wiemy tylko, że była (i być może dalej jest) dziewczyną Desmonda, ma bardzo bogatego tatusia (sama też chyba nie żałuje sobie pieniędzy), ma na nazwisko Widmore (czyżby powiązanie z Dhrarmą?) no i coś tam wie o stacji badawczej która wykryła anomalie elektromagnetyczną (ta z finałowego odcinka). Tylko że to tylko luźne wiadomości, ale zobaczymy...
  • 0
Milcz - albo powiedz coś, co lepsze jest niż milczenie.
E. J. Walten

#4 xl1027

xl1027

Szeregowy

• Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 31.05.2006 - |17:08|

mnie sie wydaje ze prawdopodobny scenariusz jest taki ze Pen bedzie sie starala dostac na wyspe ale byc moze nie bedzie to mozliwe ze wzgledu na zaklocenia elektromagnetyczne; predzej czy pozniej uda jej sie skontaktowac z Michaelem i Waltem; Michael nie bedzie chcial nic powiedziec ale Walt sypnie i koniec koncow trafi na wyspe i spotka sie z Desmondem :przytul: i odbija sobie te trzy lata w pobliskich zaroslach B)
  • 0

#5 baoon

baoon

Szeregowy

• Użytkownik
  • 24 postów
  • MiastoBiałystok

Napisano 01.06.2006 - |09:45|

mnie sie wydaje ze prawdopodobny scenariusz jest taki ze Pen bedzie sie starala dostac na wyspe ale byc moze nie bedzie to mozliwe ze wzgledu na zaklocenia elektromagnetyczne; predzej czy pozniej uda jej sie skontaktowac z Michaelem i Waltem; Michael nie bedzie chcial nic powiedziec ale Walt sypnie i koniec koncow trafi na wyspe i spotka sie z Desmondem :przytul: i odbija sobie te trzy lata w pobliskich zaroslach B)

Co do zarośli zgoda :hyhy: ,ma zdjęcie Desmonta na biórku kiedy dzwoni do nie j telefon. A o wyspie już wie, naukowcy którzy do niej dzwoną odnotowali miejsce anomali elektromagnetycznej(czyt.wybuch w bunkrze)
  • 0

#6 Surin

Surin

Starszy kapral

• Zbanowany
  • 346 postów
  • Miastoz pokładu Slave - I

Napisano 01.06.2006 - |11:54|

Dla mnie ta postać to niewypał , do ich rozstania niezwykle dramatycznego nic nie mam ale Penelope wykazująca inicjatywę i szukająca Desmonda -nie wiem , nie widzę tego osobiście . Jeśli to ona przyczyni się do ekspedycji ratunkowej to będę strasznie zły...... :angry:
  • 0
" 4400 " --> poziom serii wprost proporcjonalny do ilości postów osób nią zainteresowanych

= Teoria Prawdy Telewizyjnej =

#7 Jellyeater

Jellyeater

Plutonowy

• Użytkownik
  • 452 postów
  • Miastoz Odległych Rubierzy

Napisano 03.06.2006 - |14:34|

ale Penelope wykazująca inicjatywę i szukająca Desmonda -nie wiem , nie widzę tego osobiście

Niespełniona miłość? Góry przenosi... A co dopiero poszukiwania obiektu swoich uczuć. Jak dla mnie nieźle to twórcy wymyslili.
  • 0
Wszsytko tłumaczy paradoks bliźniąt.

Thank you and Nestle!

#8 Surin

Surin

Starszy kapral

• Zbanowany
  • 346 postów
  • Miastoz pokładu Slave - I

Napisano 03.06.2006 - |14:36|

Niespełniona miłość? Góry przenosi... A co dopiero poszukiwania obiektu swoich uczuć. Jak dla mnie nieźle to twórcy wymyslili.

to będzie P-Ł-Y-T-K-I-E jeśli się tak skończy :/ Ale ja już nie spekuluję ....koniec ! ;)
  • 0
" 4400 " --> poziom serii wprost proporcjonalny do ilości postów osób nią zainteresowanych

= Teoria Prawdy Telewizyjnej =

#9 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 03.06.2006 - |23:02|

1) Pen bedzie sie starala dostac na wyspe ale byc moze nie bedzie to mozliwe ze wzgledu na zaklocenia elektromagnetyczne;
2) predzej czy pozniej uda jej sie skontaktowac z Michaelem i Waltem;
3) trafi na wyspe i spotka sie z Desmondem

1) jakie zaklocenia jak bunkier prawdopodobnie wybuchl? te zaklocenia odnotowali wlasnie dlatego ze ten magnes sie "aktywowal" - przynajmniej ja tak to widze :)
2) ja bym juz im wogole nie ufal po tym co zrobil michael, a ze niedaleko pada jablko od jabloni..... :P
3) desmond aktywowal autodestrukcje, ktora prawdopodobnie doprowadzila do wybuchu bunkra, a on byl tym ktory przekrecil kluczyk wiec watpie aby przezyl :)
  • 0

#10 grosik22

grosik22

Szeregowy

• Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 04.06.2006 - |21:38|

Wydaje mi się że to będzie ważna postać. Jej poszukiwania doprowadzą do znalezienia wyspy, i skonczy się Lost na 3 lub 4 sezonie :D a Bunkier Nie wybuchł mnie sie zdaje tylko może zdezaktywowano ten magnes, i wydzieliła sie duża wiązka fotonów czy coś tam, nie znam się (w końcu swiatło to też fala elektromagnetyczna ;)
  • 0

#11 xl1027

xl1027

Szeregowy

• Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 07.06.2006 - |16:47|

1) jakie zaklocenia jak bunkier prawdopodobnie wybuchl? te zaklocenia odnotowali wlasnie dlatego ze ten magnes sie "aktywowal" - przynajmniej ja tak to widze :)
2) ja bym juz im wogole nie ufal po tym co zrobil michael, a ze niedaleko pada jablko od jabloni..... :P
3) desmond aktywowal autodestrukcje, ktora prawdopodobnie doprowadzila do wybuchu bunkra, a on byl tym ktory przekrecil kluczyk wiec watpie aby przezyl :)

1)bunkier nie wybuchł; ale zgoda te całe urządzenie w bunkrze zostało wyłączone, ale, ale, ale.... zauważ że Henry powiedział do Michaela o kierunku 325 jako o jedynej drodze wydostania się z wyspy a było to już po rozbłysku co może wskazywać na to iż nadal nie można sie wydostać z wyspy poza kierunkiem 325
2)ale czy ktokolwiek z zewnatrz bedzie wiedzial co Michael zrobił
3)wróbelek na dachu powiedział mi że Dezmonda jeszcze zobaczymy
  • 0

#12 apsik

apsik

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 10.06.2006 - |23:26|

A wg mnie Pen wcale nie szuka Desmonda - tzn. nie przez badanie anomalii elektromagnetycznych, to chyba zupełnie odmienna sprawa. (To zdjęcie na szafce niesamowicie podsuwa myśl o tym, że to właśnie Desmonda szukała, prawda? :P)To co z niego zostało po wybuchu znajdzie przypadkiem.... albo faktycznie z pomocą Michaela i Walta :)

Użytkownik apsik edytował ten post 10.06.2006 - |23:27|

• 0

#13 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 11.06.2006 - |01:25|

To co z niego zostało po wybuchu znajdzie przypadkiem.... albo faktycznie z pomocą Michaela i Walta :)

jesli..... jesli cos z niego zostalo :P
ja Michaelowi bym juz nie ufal, ale ona niestety nie wie, co zrobil Michael. watpie aby on chcial wrocic na wyspe, skoro tak bardzo chcial z niej uciec razem z Waltem. szczerze mowiac to dla mnie wciaz jest zagadka postac Pen, ale mam nadzieje ze sezon 3 nam wyjasnie troche rzeczy zwiazanych z ta postacia :)
  • 0

#14 baoon

baoon

Szeregowy

• Użytkownik
  • 24 postów
  • MiastoBiałystok

Napisano 11.06.2006 - |21:14|

A wg mnie Pen wcale nie szuka Desmonda - tzn. nie przez badanie anomalii elektromagnetycznych, to chyba zupełnie odmienna sprawa. (To zdjęcie na szafce niesamowicie podsuwa myśl o tym, że to właśnie Desmonda szukała, prawda? :P)To co z niego zostało po wybuchu znajdzie przypadkiem.... albo faktycznie z pomocą Michaela i Walta :)

O tym nie pomyślałem. Zgadzam się w 100%. Pen bada sobie pole, a Des wpadnie jej w rączki(sądzę że żywy :D ) przypadkiem. I będą żyli długo i szczęśliwie :clap:
  • 0

#15 Hubi

Hubi

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 117 postów

Napisano 11.06.2006 - |22:25|

nie zgadzam się z Toba. Lost jest bardzo zwięzłym serialem i każde elementy się ze sobą łączą.
Pen powiedzaiała że jak się ma pieniądze to sie kazdego znajdzie i ona cały czas szuka Des'a bo wciąz go kocha. Pokazanie zdjęcia przy łóżku miało nam to wyraźić bez używania słow. Prawdopodobnie Ojciec Pen powiedział jej że Des jest w miejscu gdzie "Nawet Bóg nie sięga wzrokiem" i pewnie sie dowiedziała, że to jest związane z magnetyzmem i dlatego tego typu poszukiwania przedstawiła.

pzdr.
  • 0
www.mytorrent.pl - zapraszam ;)

Nie regulaminowa grafika.

#16 baoon

baoon

Szeregowy

• Użytkownik
  • 24 postów
  • MiastoBiałystok

Napisano 12.06.2006 - |06:26|

nie zgadzam się z Toba. Lost jest bardzo zwięzłym serialem i każde elementy się ze sobą łączą.
Pen powiedzaiała że jak się ma pieniądze to sie kazdego znajdzie i ona cały czas szuka Des'a bo wciąz go kocha. Pokazanie zdjęcia przy łóżku miało nam to wyraźić bez używania słow. Prawdopodobnie Ojciec Pen powiedział jej że Des jest w miejscu gdzie "Nawet Bóg nie sięga wzrokiem" i pewnie sie dowiedziała, że to jest związane z magnetyzmem i dlatego tego typu poszukiwania przedstawiła.

pzdr.

Ale jest tam wiele elementów które łączą się tam przypadkowo(choby spotkania lostowiczów przed katastrofą) dlatego bardziej pasowałoby tu niespodziewane spotkanie Pen i Desa
  • 0

#17 Tahu-tahu

Tahu-tahu

Szeregowy

• Użytkownik
  • 27 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 12.06.2006 - |08:16|

Ale jest tam wiele elementów które łączą się tam przypadkowo(choby spotkania lostowiczów przed katastrofą)

Jednym z kilku powodów, dla których oglądam serial jest ten, że ich wcześniejsze przypadkowe spotkania przypadkowe nie były. I że nieprzypadkowo lecieli tym samolotem.
(offtopic - sorry -_- )
  • 0

#18 paula19

paula19

Szeregowy

• Email
  • 57 postów
  • MiastoTeBeGie ;)

Napisano 12.06.2006 - |13:40|

W sumie fajnieby było, gdypy Peny spotkała sie z Mickaelem i Waltem i dogadała w sprawie wyspy. Możliwe, że ona wie to, czego Lostowicze nie wiedzą xD. W końcu jej tatuś finansuje to wszystko, ale wątpie czy to jest Hanso. Bo tego wszyscy sie spodziewają :P.
  • 0

#19 Sawyer

Sawyer

Plutonowy

• Użytkownik
  • 384 postów

Napisano 17.08.2006 - |17:03|

Znalazłem takie foto ... nie wiem czy one już było, jeżeli nie to dobrze :] nigdy na to nie zwróciłem uwagi, a wy ?

Załączone pliki

• 0
Whatever happens, happens !!!

#20 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 17.08.2006 - |17:16|

Owszem było to już pare razy powuszane i z tego co wiem nie zostało jeszcze potwierdzone czy to sa dwie i te same osoby...
  • 0

Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych