Scary Movie 4 (2006)
Napisano 16.05.2006 - |12:20|
Myślę po prostu że już ta formuła mi sie przejadła, znudziła.
Tak więc, jak najbardziej subiektywnie - odradzam ten film.
W skali 1 do 10 daje 3pkt. A te 3 a nie 2 jedynie ze wzgledu na cytaty z japonskiego (?) horroru, ktory mi sie w oryginale podobał.
Napisano 16.05.2006 - |13:34|
Scena z pierwszym pojawieniem się TriPod'a - niezłe ( taki milutki iPod )
Napisano 16.05.2006 - |14:08|
Napisano 16.05.2006 - |15:11|
Napisano 16.05.2006 - |16:57|
Napisano 17.05.2006 - |00:12|
Film oceniam na 6/10 Niektore sceny calkiem smieszne, wiekszosc jednak takie nijakie. Zrobili go chyba byle zrobic
Zreszta puste sale o tym swiadcza... Napewno nie poszedl bym na niego, placac za bilety.
- www.gwrota.com
Napisano 17.05.2006 - |10:59|
My tylko decydujemy, jak wykorzystać dany nam czas"
Gandalf - Drużyna Pierścienia
Napisano 17.05.2006 - |18:46|
Użytkownik biku1 edytował ten post 17.05.2006 - |18:47|
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
#9 Gość_Vendetta_*
Napisano 18.05.2006 - |08:25|
Film obejrzałem. Warto zatem napisać kilka słów. Scena, która utkwiła w pamięci? Parodiowany Tom Cruise przed lustrem, gdy udało mu się ujść z życiem z ucieczki przed TriPodami. A konkretnie wydmuchanie tumanu kurzu. Przy tym nie dało się nie rynkąć śmiechem!
Scena z "zawracaniem głowy" w przedszkolu, parodiowanemu G. Bushowi - podobnie, jak poprzednia przeze mnie opisana - spowodowała także salwę śmiechu.
Tego typu sytuacji jest więcej! Te jednak przychodzą mi na myśl jako pierwsze, po mniej więcej miesiącu od oglądania.
Generalnie widzę najeżdżanie na omawiany przez nas film. Jednym się podoba, zdecydowanej większości wprost przeciwnie. O gustak ponoć - nie dyskutuje się, tak więc ustosunkuję się do samego dzieła. Scary Movie 4 jest komedią. Taki cel przyświecał twórcom. Moim zdaniem - cel owy został osiągnięty. Nie żałuję czasu spędzonego przy filmie. Ba! Polecam nawet jego obejrzenie.
Napisano 24.05.2006 - |12:12|
Tak sie zlozylo ze ogaldalem ten film na pustej sali (Multikino) tylko z dziewczyna. Dostalem darmowe bilety na ten walsnie film, a ze pasowala nam godzina 17 w czwartek to poszlismy. Cala sala nasza, nikt nie chrupal i nie gadal. Pierwszy raz w zyciu tak ogadalem film.
Film oceniam na 6/10 Niektore sceny calkiem smieszne, wiekszosc jednak takie nijakie. Zrobili go chyba byle zrobic
Zreszta puste sale o tym swiadcza... Napewno nie poszedl bym na niego, placac za bilety.
Ja tak kiedyś byłem na StarTreku: Pokolenia
Film sobie obaczyłem oczywiście na DivXie, kilka ciekawych scen było, np gangsterzy trafieni znikajacymi promieniami czy to mechaniczne ramie "kochające" odkurzecz
A i Shaq był śmieszny . On zawsze jest
#11 Gość_Vendetta_*
Napisano 29.05.2006 - |20:59|
Napisano 05.06.2006 - |23:26|
Napisano 06.06.2006 - |07:57|
Amerykanie wcale nie są tolerancyjni,powiem więcej -to najwięksi rasiści na świecie.Taka jest moja opinia.Po filmie Brockeback Mountain było najwięcej opinii negatywnych właśnie w Stanach,gdyby nie fakt,że Akademia musiała nagrodzić film poruszający temat tolerancji,nigdy by nie dostali Oskara.Amerykanie nienawidzą czarnych,gejów i członków kościoła scjentologicznego.No ale miało być o filmie :> cóż...trochę śmiesznych gagów,często ogranych,przyznaje-niektóre mnie rozwaliły,ale genaralnie-jeszcze jeden śmieszny film i nic ponad to.Przykro mi jeśli zraniłam czyjeś uczuciaTa scena parodiowania filmu Tajemnica Brockeback Mountain (o tych kowbojach-gejach film) to dopiero było straszne.....a Amerykanie podobno są tolerayncyjni dla czarnych i innych orientacji seksualnych.....
Napisano 23.07.2006 - |08:06|
Heh to oglądnij sobie zdobywce tegorocznego Oscara za najlepszy film:"Crasch"-tam dopiero jest pokazane jacy z amerykanów są rasiści!A co do filmu Scary Movie 4 to zgadzam się,że reżyserom chyba skończyły się pomysły i tą część zrobili na siłe.I pomyśleć,że mają kręcić "piątke"Ta scena parodiowania filmu Tajemnica Brockeback Mountain (o tych kowbojach-gejach film) to dopiero było straszne.....a Amerykanie podobno są tolerayncyjni dla czarnych i innych orientacji seksualnych.....
Napisano 11.08.2006 - |23:37|
Jeszcze gorszy film ! Bo tak :
- Wojna Światów - bardzo kiepski film
- Osada - dno
- Klatwa - kiepski film
Jedyny dobry to Piła, ale najwiecej scen było z trzech pierwszych filmów.
A najlepiej parodiowany był i tak nie żaden film, ale Tom Cruise w wywiadzie dla Oprah (końcówka filmu).
Podsumowując - film dno, nudny, głupawy, bezsensowny. I żeby nie było - ja LUBIE takie filmy, Scary Movie 1,2,3 jak również Nagie Bronie czy Hot Shotsy bardzo mi się podobają.
Napisano 31.10.2006 - |16:07|
Napisano 24.11.2006 - |21:02|
Napisano 29.12.2006 - |00:05|
(+) - Tytuł ; Ok
(+) - Efekty Specjalne spoko jak na taką produkcjie ejszcze komedia całkiem całkiem.
(+) - Napisy końcowe.
(-) - Cała reszta.
(-) - Wystarczy obejrzeć to się zrozumie że wszystko jest "-".
Więc ujme to w trzech słowach: Lipa, Dno, Kicz.
Ludzie nie ogladajcie tego filmu strata czasu.
Napisano 29.01.2007 - |16:17|
mieć wszystko to za mało
DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK
Napisano 04.02.2007 - |14:11|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych