Cindy
Napisano 14.05.2006 - |11:58|
Nie wiadomo co się z nią stało i jak zniknęła !
Dlaczego w odcinku The others 48 days jest pokazane jak by coś zauważyła a po tym jest już pokazne jak są na górze a jej nie ma ! Później pojawiły się szepty czy chodziło w nich właśnie o Cindy ?
Piszcie swoje uwagi i spostrzeżenia !
Napisano 15.05.2006 - |16:01|
Napisano 16.05.2006 - |20:32|
E. J. Walten
Napisano 17.05.2006 - |16:25|
Według mnie to jej postać nic nie wnosi do serialu, nie odegra żadnej ważnej roli. Została porwana przez Othersów tak jak wiele innych osób z ogona samolotu, tyle, ze w troche innej chwili, to wszystko jak dla mnie. Tak więc równie dobrze moglibyśmy rozmawiać, czy pozostali uprowadzeni "ogonowcy" nie będą mieli wpływu na serial, czy nie zobaczymy Emmy i Zacka itd (chociaż kto wie, może jeszce ich zobaczymy na wyspie... :hyhy: chociaż sam w to wątpię)
Heh, Emmę i Zacka pewnie gdzieś zobaczymy, jak się bedzie wyjaśniać sprawa po co Innym dzieci... A Cindy... Hmm - chcieli chyba stworzyć pozory, że Inni ich zaatakują, żeby Lulu mogła wyjąć spluwę i zabić Shannon
Napisano 30.05.2006 - |13:12|
dlaczego nie żyje; tego przecież nie wiemy; ja uważam że wszyscy porwani nawet dzieci żyją i w trzecim sezonie o nich usłyszymy a może zobaczymy;hmm a powiedz mi co dana osoba musi wnosic aby jej nie zabili? nie bardzo Cie rozumiem[size=7][b]Witam, jeśli chodzi o Cindy to obawiam sie, że nie żyje, ponieważ wskazuje na to nieodparty dowod. Jak ludzie z tylniej części samolotu rozbili się to Othersi wzieli tylko " potrzebnych " próbowali porwać Eco, nieudało się nim, Cindy mysle , ze zabrali żeby osłabić drużynę napewno ją zabili ponieważ nic nie wnosiła.
Napisano 30.05.2006 - |13:15|
= Teoria Prawdy Telewizyjnej =
Napisano 15.06.2006 - |12:01|
i tutaj coś nie pasuje
Napisano 15.06.2006 - |12:28|
więc to może coś znaczyć jednak...
Napisano 15.06.2006 - |14:24|
Bardzo ciekawe spostrzeżenie dotyczące miejsca Cindy w samolocie. Rzeczywiście to dziwne. Jakim cudem nagle znalazła się z tyłu samolotu, skoro chwilę przed katastrofą Cindy znajdowała się w jego części, która od ogona była oddalona najdalej. Ciekawostka, zagadka, albo błąd twórców. To samo dotyczy również Charliego, który zgodnie z miejscem w którym usiadł po wyjściu z łazienki powinien być w części dziobowej - a znalazł się na plaży. Kolejny przypadek?Cindy to była ta stewardessa która dała w samolocie po kryjomu Jackowi tego drinka! nie wiem czy już ktoś o tym pisał, ja sie dopiero skapnąłem jak obejrzałem w tvp znowu Pilota, że "to przecież Cindy".
i tutaj coś nie pasuje. bo jak pamietamy, Cindy i jacyś ochroniarze z samolotu gonili Charliego, i ten sie zamknął w wc, Cindy sie tam do niego dobijała. tak więc byli w tej samej części samolotu, obok siebie! jak to wiec możliwe że po katastrofie byli osobno? przeoczyłem coś?
Napisano 15.06.2006 - |14:58|
Mnie w tym spostrzeżeniu najbardziej przykuło to, że Cindy dała Jackowi po kryjomu drinka. Może wsypała tam jakieś prochy, czy coś takiego. W końcu Jack obudził się w środku dżungli - może Othersi coś z nim wtedy robili przez tą chwile?Cindy to była ta stewardessa która dała w samolocie po kryjomu Jackowi tego drinka! nie wiem czy już ktoś o tym pisał, ja sie dopiero skapnąłem jak obejrzałem w tvp znowu Pilota, że "to przecież Cindy".
i tutaj coś nie pasuje. bo jak pamietamy, Cindy i jacyś ochroniarze z samolotu gonili Charliego, i ten sie zamknął w wc, Cindy sie tam do niego dobijała. tak więc byli w tej samej części samolotu, obok siebie! jak to wiec możliwe że po katastrofie byli osobno? przeoczyłem coś?
Co do tego czy była w tej części samolotu co Charlie to raczej na siłe naginane dla mnie. Przecież jako stewardessa mogła biegac po samolocie ile tylko chciała. No a jeśli na pewno była przy Charliem w momencie oderwania ogona ot raczej potraktowałbym to jako błąd (chyba że wyskoczyła za ogonem :] )
E. J. Walten
Napisano 16.06.2006 - |09:03|
Użytkownik maslot edytował ten post 16.06.2006 - |09:04|
Napisano 16.06.2006 - |09:10|
Nie wiadomo, czy Cindy była pod drzwiami toalety. Na pewno był jeden ze stewardów. Kiedy Charlie wyszedł, nie było już nikogo. Zapewne obsługa ma jakieś procedury na wypadek niebezpieczeństwa i być może wymagają zajęcia miejsc w określonych punktach samolotu. Nie doszukiwałbym się niczego dziwnego w braku pracowników OE posród rozbitków. Przeżył przecież pilot i gdyby nie jego zbytnia ochota opuszczenia miejsca pracy, być może żyłby nadal. Nie wiemy też nic o Balaście; wśród nich również może być jakiś pracownik pokładowy.
Ludzie ! Pewnie ją gdzieś zmiażdżyło , zgniotło , spaliło , poszatkowało i Bóg wie co jeszce ..... wierzcie mi ze NA PEWNO Cindy nie jest matką /córką / kochanką / mózgiem Dharmy rozeństwem żadnego z bohaterów
Dajcie na luz troszeczkę ... chyba nie chcecie sobie doszczętnie wypalić tego serialu ......
Użytkownik Surin edytował ten post 16.06.2006 - |09:13|
= Teoria Prawdy Telewizyjnej =
Napisano 16.06.2006 - |09:58|
Cindy była pod drzwiami toalety razem ze stewardem. Jakieś 20 sekund przed wyjściem Charliego z łazienki zobaczyliśmy ją po raz ostatni, potem wołał sam steward. Moje pytanie jest więc takie. Jak w przeciągu tych 20 sekund Cindy znalazła się w ogonie samolotu, będąc na samym jego przodzie. - I nie ma na to odpowiedzi. I nikt nie mówi o braku pracowników wśród balastu, to zupełnie inna kwestia.Nie wiadomo, czy Cindy była pod drzwiami toalety. Na pewno był jeden ze stewardów. Kiedy Charlie wyszedł, nie było już nikogo. Zapewne obsługa ma jakieś procedury na wypadek niebezpieczeństwa i być może wymagają zajęcia miejsc w określonych punktach samolotu. Nie doszukiwałbym się niczego dziwnego w braku pracowników OE posród rozbitków. Przeżył przecież pilot i gdyby nie jego zbytnia ochota opuszczenia miejsca pracy, być może żyłby nadal. Nie wiemy też nic o Balaście; wśród nich również może być jakiś pracownik pokładowy.
Surinie drogi. Cindy nie "zmiażdżyło , zgniotło , spaliło , poszatkowało i Bóg wie co jeszce" ponieważ mogliśmy zobaczyć ją w odcinku 2x07, kiedy razem z 22 innymi rozbitkami, tylnej częście samolotu siedziała sobie na plaży, a następnie, jako ostatnia z nich została porwana przez innych (lub sama zniknęła w przypadku bycia jedną z innych - taka teoria tez sie pojawiła - to kolejna tajemnica) na chwilę przed śmiercią Shannon. I oczywiście... jak wszyscy podkreślają, "nie doszukujmy się niczego nowego bo to serial dla ludzi, wyjaśnienie musi być proste"... owszem... ale wystarczy zrobić "Previously on Lost" pokazać Cindy w powtórzeniu i wprowadzić ją ponownie do serialu. Poza tym... czy to nie Mietek Konserwator okazauje się czasem zabójcą w horrorach?Ludzie ! Pewnie ją gdzieś zmiażdżyło , zgniotło , spaliło , poszatkowało i Bóg wie co jeszce ..... wierzcie mi ze NA PEWNO Cindy nie jest matką /córką / kochanką / mózgiem Dharmy rozeństwem żadnego z bohaterów
- PRZECIEZ TO CINDY STEWARDESSA (sam oprzydomek wskazuje że jest tak ważna jak np: "Mietek Konserwator ".........
może zaczniemy analizować czy jakiś cieć nie siedział w luku bagażowym i czy jego niewyjaśnione zniknięcie ma jakiś związek ze spiskiem na światową skalę ?
Dajcie na luz troszeczkę ... chyba nie chcecie sobie doszczętnie wypalić tego serialu ......
Użytkownik boone edytował ten post 16.06.2006 - |09:59|
Napisano 16.06.2006 - |19:11|
Widze Surin że jesteś kolejnym forumowiczem który wszystko wie "NA PEWNO"Ludzie ! Pewnie ją gdzieś zmiażdżyło , zgniotło , spaliło , poszatkowało i Bóg wie co jeszce ..... wierzcie mi ze NA PEWNO Cindy nie jest matką /córką / kochanką / mózgiem Dharmy rozeństwem żadnego z bohaterów
- PRZECIEZ TO CINDY STEWARDESSA (sam oprzydomek wskazuje że jest tak ważna jak np: "Mietek Konserwator ".........
może zaczniemy analizować czy jakiś cieć nie siedział w luku bagażowym i czy jego niewyjaśnione zniknięcie ma jakiś związek ze spiskiem na światową skalę ?
Ja mam tylko nadzieje że te wszystkie "na pewno" jeszcze was zgubią i nie raz się rozczarujecie. Czy to dobrze czy źle to nie wiem, ale ja wole podchodzić do Losta z wielką rezerwą. Tak więc ja się nie zdziwię jeśli Cindy jeszcze zobaczymy - może jest powiązana z Dharmą? Tak samo Emma i Zack - też mi powiesz że NA PEWNO nie są ważnymi postaciami? Może tak, może nie...
E. J. Walten
Napisano 04.07.2006 - |10:52|
Napisano 04.07.2006 - |13:09|
Cindy jest w jakims sensie pobocznym bohaterem ksiązki Bad Twin. Występuje jako stewardesa w samolocie Oceanic. jej takz eksiązka jest dedykowana, gdyz była dziewczyną jej domniemanego autora - Gary Troup.Widze Surin że jesteś kolejnym forumowiczem który wszystko wie "NA PEWNO"
![]()
Ja mam tylko nadzieje że te wszystkie "na pewno" jeszcze was zgubią i nie raz się rozczarujecie. Czy to dobrze czy źle to nie wiem, ale ja wole podchodzić do Losta z wielką rezerwą. Tak więc ja się nie zdziwię jeśli Cindy jeszcze zobaczymy - może jest powiązana z Dharmą? Tak samo Emma i Zack - też mi powiesz że NA PEWNO nie są ważnymi postaciami? Może tak, może nie...
Genesis
Napisano 28.07.2006 - |10:03|
Według mnie to jej postać nic nie wnosi do serialu, nie odegra żadnej ważnej roli. Została porwana przez Othersów tak jak wiele innych osób z ogona samolotu, tyle, ze w troche innej chwili, to wszystko jak dla mnie. Tak więc równie dobrze moglibyśmy rozmawiać, czy pozostali uprowadzeni "ogonowcy" nie będą mieli wpływu na serial, czy nie zobaczymy Emmy i Zacka itd (chociaż kto wie, może jeszce ich zobaczymy na wyspie... :hyhy: chociaż sam w to wątpię)
Więc wg mnie to z tymi dziecmi coś jeszcze będzie,bo na początku było pokazane,jak Zack (chyba) 3ma miska i pozniej jak Eco z Jinem sie schowali to Ini szli i na koncu było dziecko z miskiem...
Napisano 19.08.2006 - |11:19|
Załączone pliki
Napisano 20.08.2006 - |21:33|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »