Skocz do zawartości

Zdjęcie

Cindy

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
45 odpowiedzi w tym temacie

#1 Adrian

Adrian

Kapral

• Email
  • 195 postów

Napisano 14.05.2006 - |11:58|

Dlaczego nie ma tematu o Cindy ?
Nie wiadomo co się z nią stało i jak zniknęła !
Dlaczego w odcinku The others 48 days jest pokazane jak by coś zauważyła a po tym jest już pokazne jak są na górze a jej nie ma ! Później pojawiły się szepty czy chodziło w nich właśnie o Cindy ?
Piszcie swoje uwagi i spostrzeżenia !
  • 0

#2 Tofik

Tofik

Szeregowy

• Użytkownik
  • 23 postów
  • MiastoGdańsk

Napisano 15.05.2006 - |16:01|

[size=7][b]Witam, jeśli chodzi o Cindy to obawiam sie, że nie żyje, ponieważ wskazuje na to nieodparty dowod. Jak ludzie z tylniej części samolotu rozbili się to Othersi wzieli tylko " potrzebnych " próbowali porwać Eco, nieudało się nim, Cindy mysle , ze zabrali żeby osłabić drużynę napewno ją zabili ponieważ nic nie wnosiła.
  • 0

#3 Silver

Silver

Kapral

• Użytkownik
  • 231 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 16.05.2006 - |20:32|

Według mnie to jej postać nic nie wnosi do serialu, nie odegra żadnej ważnej roli. Została porwana przez Othersów tak jak wiele innych osób z ogona samolotu, tyle, ze w troche innej chwili, to wszystko jak dla mnie. Tak więc równie dobrze moglibyśmy rozmawiać, czy pozostali uprowadzeni "ogonowcy" nie będą mieli wpływu na serial, czy nie zobaczymy Emmy i Zacka itd (chociaż kto wie, może jeszce ich zobaczymy na wyspie... :hyhy: chociaż sam w to wątpię)
  • 0
Milcz - albo powiedz coś, co lepsze jest niż milczenie.
E. J. Walten

#4 logic

logic

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 251 postów
  • MiastoŁomża

Napisano 17.05.2006 - |16:25|

Według mnie to jej postać nic nie wnosi do serialu, nie odegra żadnej ważnej roli. Została porwana przez Othersów tak jak wiele innych osób z ogona samolotu, tyle, ze w troche innej chwili, to wszystko jak dla mnie. Tak więc równie dobrze moglibyśmy rozmawiać, czy pozostali uprowadzeni "ogonowcy" nie będą mieli wpływu na serial, czy nie zobaczymy Emmy i Zacka itd (chociaż kto wie, może jeszce ich zobaczymy na wyspie... :hyhy: chociaż sam w to wątpię)

Heh, Emmę i Zacka pewnie gdzieś zobaczymy, jak się bedzie wyjaśniać sprawa po co Innym dzieci... A Cindy... Hmm - chcieli chyba stworzyć pozory, że Inni ich zaatakują, żeby Lulu mogła wyjąć spluwę i zabić Shannon :D Cindy nie była potrzebna w serialu... Chociaż Lost lubi zaskakiwać - zobaczymy :)
  • 0
The memory remains.

#5 xl1027

xl1027

Szeregowy

• Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 30.05.2006 - |13:12|

[size=7][b]Witam, jeśli chodzi o Cindy to obawiam sie, że nie żyje, ponieważ wskazuje na to nieodparty dowod. Jak ludzie z tylniej części samolotu rozbili się to Othersi wzieli tylko " potrzebnych " próbowali porwać Eco, nieudało się nim, Cindy mysle , ze zabrali żeby osłabić drużynę napewno ją zabili ponieważ nic nie wnosiła.

dlaczego nie żyje; tego przecież nie wiemy; ja uważam że wszyscy porwani nawet dzieci żyją i w trzecim sezonie o nich usłyszymy a może zobaczymy;hmm a powiedz mi co dana osoba musi wnosic aby jej nie zabili? nie bardzo Cie rozumiem
  • 0

#6 Surin

Surin

Starszy kapral

• Zbanowany
  • 346 postów
  • Miastoz pokładu Slave - I

Napisano 30.05.2006 - |13:15|

Widzę że to dla was bardzo ważna postać,że tak się głowicie nad tym tematem ;) Ja mimo wszystko optuję nad niewolą u " Othersów" , kto wie ilu u nich jest jeszcze ludzi :huh:
  • 0
" 4400 " --> poziom serii wprost proporcjonalny do ilości postów osób nią zainteresowanych

= Teoria Prawdy Telewizyjnej =

#7 Japcok

Japcok

Szeregowy

• Użytkownik
  • 35 postów

Napisano 15.06.2006 - |12:01|

Cindy to była ta stewardessa która dała w samolocie po kryjomu Jackowi tego drinka! nie wiem czy już ktoś o tym pisał, ja sie dopiero skapnąłem jak obejrzałem w tvp znowu Pilota, że "to przecież Cindy".

i tutaj coś nie pasuje :mellow: . bo jak pamietamy, Cindy i jacyś ochroniarze z samolotu gonili Charliego, i ten sie zamknął w wc, Cindy sie tam do niego dobijała. tak więc byli w tej samej części samolotu, obok siebie! jak to wiec możliwe że po katastrofie byli osobno? przeoczyłem coś?
  • 0

#8 Black Rock

Black Rock

Starszy szeregowy

• Email
  • 85 postów

Napisano 15.06.2006 - |12:28|

może nic nie wnosi do serialu, ale ona jest jedyną żyjącą(nieiadomo) osobą która była z personelu samolotu :glare:

więc to może coś znaczyć jednak...
  • 0

#9 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 15.06.2006 - |14:24|

Cindy to była ta stewardessa która dała w samolocie po kryjomu Jackowi tego drinka! nie wiem czy już ktoś o tym pisał, ja sie dopiero skapnąłem jak obejrzałem w tvp znowu Pilota, że "to przecież Cindy".

i tutaj coś nie pasuje :mellow: . bo jak pamietamy, Cindy i jacyś ochroniarze z samolotu gonili Charliego, i ten sie zamknął w wc, Cindy sie tam do niego dobijała. tak więc byli w tej samej części samolotu, obok siebie! jak to wiec możliwe że po katastrofie byli osobno? przeoczyłem coś?

Bardzo ciekawe spostrzeżenie dotyczące miejsca Cindy w samolocie. Rzeczywiście to dziwne. Jakim cudem nagle znalazła się z tyłu samolotu, skoro chwilę przed katastrofą Cindy znajdowała się w jego części, która od ogona była oddalona najdalej. Ciekawostka, zagadka, albo błąd twórców. To samo dotyczy również Charliego, który zgodnie z miejscem w którym usiadł po wyjściu z łazienki powinien być w części dziobowej - a znalazł się na plaży. Kolejny przypadek?
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#10 Silver

Silver

Kapral

• Użytkownik
  • 231 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 15.06.2006 - |14:58|

Mnie w tym spostrzeżeniu najbardziej przykuło to, że Cindy dała Jackowi po kryjomu drinka. Może wsypała tam jakieś prochy, czy coś takiego. W końcu Jack obudził się w środku dżungli - może Othersi coś z nim wtedy robili przez tą chwile?
Co do tego czy była w tej części samolotu co Charlie to raczej na siłe naginane dla mnie. Przecież jako stewardessa mogła biegac po samolocie ile tylko chciała. No a jeśli na pewno była przy Charliem w momencie oderwania ogona ot raczej potraktowałbym to jako błąd (chyba że wyskoczyła za ogonem :] )
  • 0
E. J. Walten

#11 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 15.06.2006 - |16:19|

chyba że wyskoczyła za ogonem :]

chciała się złapać :P

no a co do tematu, to możnaby spekulować o niej jako o kimś związanym z Dharmą, ale ona jest tylko biedną stuardewssą wiec dajmy jej spokój :)
  • 0

Dołączona grafika

#12 maslot

maslot

Starszy kapral

• VIP
  • 343 postów

Napisano 16.06.2006 - |09:03|

Nie wiadomo, czy Cindy była pod drzwiami toalety. Na pewno był jeden ze stewardów. Kiedy Charlie wyszedł, nie było już nikogo. Zapewne obsługa ma jakieś procedury na wypadek niebezpieczeństwa i być może wymagają zajęcia miejsc w określonych punktach samolotu. Nie doszukiwałbym się niczego dziwnego w braku pracowników OE posród rozbitków. Przeżył przecież pilot i gdyby nie jego zbytnia ochota opuszczenia miejsca pracy, być może żyłby nadal. Nie wiemy też nic o Balaście; wśród nich również może być jakiś pracownik pokładowy.

Użytkownik maslot edytował ten post 16.06.2006 - |09:04|

• 0

#13 Surin

Surin

Starszy kapral

• Zbanowany
  • 346 postów
  • Miastoz pokładu Slave - I

Napisano 16.06.2006 - |09:10|

Nie wiadomo, czy Cindy była pod drzwiami toalety. Na pewno był jeden ze stewardów. Kiedy Charlie wyszedł, nie było już nikogo. Zapewne obsługa ma jakieś procedury na wypadek niebezpieczeństwa i być może wymagają zajęcia miejsc w określonych punktach samolotu. Nie doszukiwałbym się niczego dziwnego w braku pracowników OE posród rozbitków. Przeżył przecież pilot i gdyby nie jego zbytnia ochota opuszczenia miejsca pracy, być może żyłby nadal. Nie wiemy też nic o Balaście; wśród nich również może być jakiś pracownik pokładowy.

Ludzie ! Pewnie ją gdzieś zmiażdżyło , zgniotło , spaliło , poszatkowało i Bóg wie co jeszce ..... wierzcie mi ze NA PEWNO Cindy nie jest matką /córką / kochanką / mózgiem Dharmy rozeństwem żadnego z bohaterów ;) - PRZECIEZ TO CINDY STEWARDESSA (sam oprzydomek wskazuje że jest tak ważna jak np: "Mietek Konserwator "......... ;) może zaczniemy analizować czy jakiś cieć nie siedział w luku bagażowym i czy jego niewyjaśnione zniknięcie ma jakiś związek ze spiskiem na światową skalę ?

Dajcie na luz troszeczkę ... chyba nie chcecie sobie doszczętnie wypalić tego serialu ......

Użytkownik Surin edytował ten post 16.06.2006 - |09:13|

• 0
" 4400 " --> poziom serii wprost proporcjonalny do ilości postów osób nią zainteresowanych

= Teoria Prawdy Telewizyjnej =

#14 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 16.06.2006 - |09:58|

Cindy była pod drzwiami toalety razem ze stewardem. Jakieś 20 sekund przed wyjściem Charliego z łazienki zobaczyliśmy ją po raz ostatni, potem wołał sam steward. Moje pytanie jest więc takie. Jak w przeciągu tych 20 sekund Cindy znalazła się w ogonie samolotu, będąc na samym jego przodzie. - I nie ma na to odpowiedzi. I nikt nie mówi o braku pracowników wśród balastu, to zupełnie inna kwestia.

Ludzie ! Pewnie ją gdzieś zmiażdżyło , zgniotło , spaliło , poszatkowało i Bóg wie co jeszce ..... wierzcie mi ze NA PEWNO Cindy nie jest matką /córką / kochanką / mózgiem Dharmy rozeństwem żadnego z bohaterów ;) - PRZECIEZ TO CINDY STEWARDESSA (sam oprzydomek wskazuje że jest tak ważna jak np: "Mietek Konserwator "......... ;) może zaczniemy analizować czy jakiś cieć nie siedział w luku bagażowym i czy jego niewyjaśnione zniknięcie ma jakiś związek ze spiskiem na światową skalę ?

Dajcie na luz troszeczkę ... chyba nie chcecie sobie doszczętnie wypalić tego serialu ......

Surinie drogi. Cindy nie "zmiażdżyło , zgniotło , spaliło , poszatkowało i Bóg wie co jeszce" ponieważ mogliśmy zobaczyć ją w odcinku 2x07, kiedy razem z 22 innymi rozbitkami, tylnej częście samolotu siedziała sobie na plaży, a następnie, jako ostatnia z nich została porwana przez innych (lub sama zniknęła w przypadku bycia jedną z innych - taka teoria tez sie pojawiła - to kolejna tajemnica) na chwilę przed śmiercią Shannon. I oczywiście... jak wszyscy podkreślają, "nie doszukujmy się niczego nowego bo to serial dla ludzi, wyjaśnienie musi być proste"... owszem... ale wystarczy zrobić "Previously on Lost" pokazać Cindy w powtórzeniu i wprowadzić ją ponownie do serialu. Poza tym... czy to nie Mietek Konserwator okazauje się czasem zabójcą w horrorach? :P

Użytkownik boone edytował ten post 16.06.2006 - |09:59|

• 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#15 Silver

Silver

Kapral

• Użytkownik
  • 231 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 16.06.2006 - |19:11|

Widze Surin że jesteś kolejnym forumowiczem który wszystko wie "NA PEWNO" :lol:
Ja mam tylko nadzieje że te wszystkie "na pewno" jeszcze was zgubią i nie raz się rozczarujecie. Czy to dobrze czy źle to nie wiem, ale ja wole podchodzić do Losta z wielką rezerwą. Tak więc ja się nie zdziwię jeśli Cindy jeszcze zobaczymy - może jest powiązana z Dharmą? Tak samo Emma i Zack - też mi powiesz że NA PEWNO nie są ważnymi postaciami? Może tak, może nie...
  • 0
E. J. Walten

#16 Adrian

Adrian

Kapral

• Email
  • 195 postów

Napisano 04.07.2006 - |10:52|

Na pewnej stronie z wywiadu z reżyserami lost pisało ,że w 3 sezonie dowiemy sie co ją spotkało !
  • 0

#17 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 04.07.2006 - |13:09|

Widze Surin że jesteś kolejnym forumowiczem który wszystko wie "NA PEWNO" :lol:
Ja mam tylko nadzieje że te wszystkie "na pewno" jeszcze was zgubią i nie raz się rozczarujecie. Czy to dobrze czy źle to nie wiem, ale ja wole podchodzić do Losta z wielką rezerwą. Tak więc ja się nie zdziwię jeśli Cindy jeszcze zobaczymy - może jest powiązana z Dharmą? Tak samo Emma i Zack - też mi powiesz że NA PEWNO nie są ważnymi postaciami? Może tak, może nie...

Cindy jest w jakims sensie pobocznym bohaterem ksiązki Bad Twin. Występuje jako stewardesa w samolocie Oceanic. jej takz eksiązka jest dedykowana, gdyz była dziewczyną jej domniemanego autora - Gary Troup.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#18 GLiZdA

GLiZdA

Szeregowy

• Email
  • 7 postów

Napisano 28.07.2006 - |10:03|

Więc wg mnie to z tymi dziecmi coś jeszcze będzie,bo na początku było pokazane,jak Zack (chyba) 3ma miska i pozniej jak Eco z Jinem sie schowali to Ini szli i na koncu było dziecko z miskiem...
  • 0

#19 Adrian

Adrian

Kapral

• Email
  • 195 postów

Napisano 19.08.2006 - |11:19|

To screeny z ostatnich chwil gdy Cindy jeszcze była pokazywana

Załączone pliki

• Załączony plik  cindy.bmp   768,05 KB   95 Ilość pobrań
  • Załączony plik  cindy2.bmp   768,05 KB   69 Ilość pobrań

• 0

#20 Sawyer

Sawyer

Plutonowy

• Użytkownik
  • 384 postów

Napisano 20.08.2006 - |21:33|

z tego co gdzieś czytałem to scenarzyści nie planują obsadzic Cindy do jakieś ważniejszej roli. Poprostu miała zagrac swoje. Jednak wszyscy wiemy że nie można im do końca wierzyc.
  • 0
Whatever happens, happens !!!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych