Skocz do zawartości

Zdjęcie

Co poprawic ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
73 odpowiedzi w tym temacie

#1 Sabudda

Sabudda

Szeregowy

• Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 24.08.2003 - |19:02|

....

Użytkownik Sabudda edytował ten post 18.02.2013 - |09:28|

• 0

#2 jackert

jackert

Kapral

• Użytkownik
  • 189 postów
  • MiastoJelenia Góra

Napisano 24.08.2003 - |19:39|

widocznie znależli... a że nie udało się autorom wymyśleć czegoś nowego to zostawili to w naszym domyśle...
  • 0

#3 SZOPEN

SZOPEN

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 111 postów
  • MiastoPolice koło Szczecina

Napisano 24.08.2003 - |20:01|

Ja chciałbym jakąś wiekszą bitwę w kosmosie. Moze jakąs małą inwazję na planetę jakiegoś gould'a, gdzie ziemianie dostali by trochę popalić, bo jak na razie to cały czas każda misja kończy sie powodzeniem. Nigdy w życiu tak nie ma. Weźmy np. aktualną sytuację w Iraku.
  • 0
SETI@HOME POLICETEAM
www.policeteam.com

#4 Kondi

Kondi

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 91 postów
  • Miastowawa

Napisano 24.08.2003 - |20:17|

Oto link http://www.gwrota.co...p?showtopic=697 do dyskusji na ten temat na starym forum :)

Dał bym wiecej Jacka a zamiast Daniela powróciłby Jonas. Uściercił bym naszego senatorka na dobre :P. A w sezonie 7 to bym bardzo dużooo zmienił :D
  • 0

#5 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 24.08.2003 - |20:23|

JA się ciesze z dużej ilości Daniela,nie wiem co do nieego macie,ale ja będe go bronił!!!!!!Macie mu za złe Jonasa,rozumiem,ale trochę szacunku :D Daniel jestem z tobą....
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#6 SZOPEN

SZOPEN

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 111 postów
  • MiastoPolice koło Szczecina

Napisano 24.08.2003 - |20:28|

Daniel jest spoko gość :D , ale też wole Jonasa. Jakoś bardziej przypadł mi go gustu. No i te jego fajne uśmieszki :)
  • 0
SETI@HOME POLICETEAM
www.policeteam.com

#7 hvolt

hvolt

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPruszków

Napisano 24.08.2003 - |20:43|

Jonas mógłby się pojawić, trochę więcej Jacka też mogłoby być. Chciałbym też zobaczyć w końcu tych Furlingów w końcu to jedna z 4 ras.
Rozpoczęty wątek z Reetou też mógłby być kontynuowany.

Pzdr :rolleyes:
---------------------
  • 0

#8 roberto

roberto

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 103 postów

Napisano 24.08.2003 - |20:49|

Ja chciałbym jakąś wiekszą bitwę w kosmosie. Moze jakąs małą inwazję na planetę jakiegoś gould'a, gdzie ziemianie dostali by trochę popalić, bo jak na razie to cały czas każda misja kończy sie powodzeniem. Nigdy w życiu tak nie ma. Weźmy np. aktualną sytuację w Iraku.

No może nie do końca.
W kilku odcinkach ginie sporo ludzi.Czasami tego nie pokazują ale z dialogów wynika, że ofiar jest sporo.
Oczywiście nigdy nie ginie SG1 bo by serial się skończył i przyznam, że śmierć Jacsona była dla mnie zaskoczeniem.
  • 0

#9 Kondi

Kondi

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 91 postów
  • Miastowawa

Napisano 24.08.2003 - |20:50|

JA się ciesze z dużej ilości Daniela,nie wiem co do nieego macie,ale ja będe go bronił!!!!!!Macie mu za złe Jonasa,rozumiem,ale trochę szacunku :D Daniel jestem z tobą....

Ja to żadnych wontów do Daniela to nie mam poprostu lepiej mi się Sg1 podobało z Jonasem. Masz rację Danielowi należy sie wielki szacunek, to dzieki niemu podrużują przez wrota.

A co do tych Furlingów to się chyba nie doczekamy :P pewnie je zostawili na Atlantis
  • 0

#10 jarmat

jarmat

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów
  • MiastoRadom

Napisano 24.08.2003 - |21:12|

ja bym dal dzies w 1 serii np odcinek w ktorym znajduja jakies urzadzenie pradawnych ktore dziala na zasadzie translatora z wieloma jezykami itp, tak by zniknal problem 'wszedzie znaja ang.' 

Tu podoba mi sie pomysl z Farscape z mikrobami translacyjnymi. Jest wystarczajaca abstrakcyjny, zeby nie zawracac sobie glowy tym, jak to mozliwe.
  • 0
There is always a bigger fish.

#11 Widar

Widar

Kapral

• Użytkownik
  • 170 postów

Napisano 24.08.2003 - |21:44|

1. Zadnych wiecej odcinkow w ktorych tak bardzo wyrozniona jest jedna postac. Czyli wszystkich po rowno.
2. Powrot Jonas i SG 1 chodzi w piatke
3. Jakas fajna bitwa kosmiczn miedzy Goauldami a Asgardem
4. Rozwinac watek Reetou, Ashenow (wszyscy raczej niezgineli w wczarnej dziurze i co z tym gosciem co tam zostl) i inne
5. Senatorek zostaje na kogos trzeba wszystko zwalac i trzeba kogos obrazac :P
  • 0

#12 ulan

ulan

Kapral

• VIP
  • 241 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 24.08.2003 - |22:35|

Hmm a ja bym chciał (z uporem maniaka) aby w jednym z odcinków pojawiła się polska ekipa (np. z Gromu) ;-))))))))))))))))))))))))))

A co tam pomażyć zawsze można (byli z nimi w Iraku, to dlaczego nie w sgc i obronie Ziemii).
  • 0
"Uwielbiam zapach napalmu
o poranku..."

Cytat z filmu "Apocalypse Now"

#13 Katharn

Katharn

Ostatni Smok

• Moderator
  • 1 341 postów
  • MiastoWarszawa / Częstochowa

Napisano 24.08.2003 - |22:44|

Popieram patriotyczne marzenie przedmowcy :D (choc prawdopodobienstwo spelnienia male :( ). Tak poza tym rzeczywiscie brakuje mi bitwy w kosmosie :) Najlepiej z udzialem X-303 i X-302, no i oczywiscie Asgardu (trzymam kciuki Thor ze wkoncu opowiecie sie po naszej stronie tak bardziej namacalnie :))
Gdybym mial niebios haftowane szaty,
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...

#14 mojer

mojer

Szeregowy

• Użytkownik
  • 65 postów

Napisano 24.08.2003 - |22:48|

Po pierwsze powrót Jonasa, Daniel za biurko:)
Po drugie jakaś dobra bitewka, np. inwazja Goauldów na Ziemię
No i może żeby znów się Freya pojawiła :):):)

-------------------
Dobra dziewczynki - odezwał się po raz perwszy pilot B1 - czas rozwalć rzeczy i ranić ludzi. Niech pruje!
- Bomby za burtę.... - powiedział oficer broni ofensywnej i z tymi słowami wypuścił na ziemie kawałek piekła

• 0
- Panowie czas rozwalać rzeczy i ranić ludzi..
Operator systemów ofensywnych B1 sięgnął do przycisku odpalenia i zrzucił na ziemie kawałek piekła...

#15 ulan

ulan

Kapral

• VIP
  • 241 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 24.08.2003 - |23:04|

No i może żeby znów się Freya pojawiła :):):)

-------------------
Dobra dziewczynki - odezwał się po raz perwszy pilot B1 - czas rozwalć rzeczy i ranić ludzi. Niech pruje!
- Bomby za burtę.... - powiedział oficer broni ofensywnej i z tymi słowami wypuścił na ziemie kawałek piekła

To tutaj pada poziom serialu (według niektórych, ale nie mnie) a koledze tylko d... w głowie ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))
  • 0
"Uwielbiam zapach napalmu
o poranku..."

Cytat z filmu "Apocalypse Now"

#16 Madzia

Madzia

Szeregowy

• Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 25.08.2003 - |01:16|

Chciałabym by przestano tak często z Jacka robić idiotę naukowego (wywołuje to trochę śmiesznych scen) lecz o wiele zabawniejsze są sceny (miny Sam i Daniela) gdy Jack "błyśnie wiedzą". :)
  • 0

#17 PUPI

PUPI

Szeregowy

• Użytkownik
  • 61 postów
  • MiastoBydgoszcz

Napisano 25.08.2003 - |01:34|

(..) lecz o wiele zabawniejsze są sceny (miny Sam i Daniela) gdy Jack "błyśnie wiedzą". :)

Też tak uważam.
Obie te sceny mi się bardzo podobały. :D
  • 0
"COM - TRAYA"

#18 Ksyrax

Ksyrax

Kapral

• Użytkownik
  • 236 postów
  • MiastoGniezno

Napisano 25.08.2003 - |06:59|

A ja mógłbym zobaczyć więcej scen z Danielem i Jonasem gdy rozwiązują jakieś ciekawe problemy. To są świetni naukowcy i ich wspólna praca mogłaby nieźle posuwać akcję do przodu
  • 0
Nic na świecie nie zostało tak sprawiedliwie rozdzielone jak rozum: każdy uważa, że otrzymał dostateczną porcję. Jacques Tati.

#19 roberto

roberto

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 103 postów

Napisano 25.08.2003 - |07:37|

A może lepiej żeby Daniel i Jonas byli razem w sg1, wkońcu co dwie głowy ...
Może razem by wymyślili coś przełomowego ??
  • 0

#20 Đexter

Đexter

Szeregowy

• Użytkownik
  • 15 postów
  • MiastoŚwinoujście

Napisano 25.08.2003 - |09:06|

popiram moich przedmówców... Jonas z Danielem na pewno dużo by zdziałali
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych