Skocz do zawartości

Zdjęcie

NIE BÓJ SIE ZAPYTAĆ

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
786 odpowiedzi w tym temacie

#1 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 24.05.2005 - |18:32|

Masz jakieś pytanie dotyczące serialu? Nie bój się zapytać. Naciśnij przycisk "ODPOWIEDZ" i zadaj swoje pytanie w zrozumiały sposób, a któryś z użytkowników forum spróbuje na nie odpowiedzieć.

Parę zasad:
1. Wszystkie posty nie bedące pytaniem, lub odpowiedzią na pytanie będą kasowane. Tyczy się to:
a. Podziękowań - jest to miły gest ze strony pytającego jednak należy to zrobić prywatnie przez PM, email lub gg.
b. Niejasne pytania - Osoby nierozumiejące pytania, mogą poprosić o prawidłowe jego sformułowanie jego autora prywatnie przez PM, email lub gg.
2. Odpowiedzią na pytanie "skąd ściągnąć odcinki" jest inny dział na tym forum.

Użytkownik wojtek edytował ten post 18.09.2006 - |09:52|

• 0
Master of possimpible ;)

#2 Konio

Konio

Szeregowy

• Użytkownik
  • 32 postów

Napisano 01.06.2005 - |21:26|

Prawie już rozumiem ;) Pytanko tylko czy można zakładać tematy nie związane z Lost?? Jakiś taki dział pierdółki by się przydał :afro: żeby pogadać o muzyce, filmach ,grach i innych bzdurach nie zaśmiecając przy tym forum :)

Tylko miłą odpowiedź proszę, taką żebym spał spokojnie :D
  • 0

#3 _Neoo_

_Neoo_

Lord of Kobol

• Junior Administrator
  • 2 929 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 01.06.2005 - |21:34|

To Forum nie jest o pierdółkach tylko o SF, jak się chce porozmawiać o czymś takim, to należy sobie znaleść inne forum. Może to brzmi brutalnie, ale taka jest prawda.
  • 0

->1019<-

#4 Cholek

Cholek

Sokole Oko

• VIP
  • 494 postów
  • MiastoGrudziądz / Doncaster

Napisano 01.06.2005 - |22:20|

Witam,

Do gadania o pierdółkach jest dział Pogaduszki. Tam można sobie pogadać o rzeczach nie związanych za bardzo z SF. Ale też z umiarem.

Pozdrawiam.
  • 0
Name:Cholek
Height/Weight:Unknown
Last seen:Wojnówko 2007, Poland
Whereabouts: Duty on Deadalus, Mission to England

Member of SG-NORTH TEAM?

#5 Konio

Konio

Szeregowy

• Użytkownik
  • 32 postów

Napisano 01.06.2005 - |23:51|

Dzięki Cholek a Neoo ,że tak powiem, cmoka w smoka :P (jak jestem na forum sf to pewno grzechem jest pogadać jakiej muzy słuchają fani sf albo w co grają??)

P.S LOST mi jakoś mało do SF pasuje :unsure:

Użytkownik Konio edytował ten post 01.06.2005 - |23:55|

• 0

#6 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 02.06.2005 - |09:04|

Do tematów z poza danego serialu, czy też filmu itp są oczywiście Pogaduszki.
Tylko tematy sens mają mieć, a nie (tu ulubiony przykład) "Dlaczego choinka jest zielona?"

@Konio
Temat o muzyce już jest nawet (http://forum.gwrota....p?showtopic=610), inne tez albo są albo będą (przecież jest też cały dział Polecamy albo i nie... (http://forum.gwrota....hp?showforum=51)), trzeba po prostu przejrzeć Pogaduszki.
  • 0
Master of possimpible ;)

#7 Gość_SoJeR_*

Gość_SoJeR_*
  • Gość

Napisano 13.08.2005 - |00:00|

ile trzeba mieć % ostrzeżeń żeby dostać Bana :> ?? :rolleyes:
  • 0

#8 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 13.08.2005 - |04:49|

ile trzeba mieć % ostrzeżeń żeby dostać Bana  :>  ?? :rolleyes:

Dla bardzo wyjątkowych wystarczy 0% :]
  • 0
Master of possimpible ;)

#9 toktumi

toktumi

Szeregowy

• Użytkownik
  • 71 postów

Napisano 23.09.2005 - |17:31|

Kiedy będą napisy i czy w ogóle będą? W battlestar gallactica jak sa tłumaczone to pojawia się wiadomośc ze aktualnie tłumaczone a tutaj nie wiem jak jest.
Wolę oglądac z napisami bo mój angielski jest na takim poziomie, że muszę dość często cofac film żeby dokładnie zorumieć o czym mowa (szczególnie w BSG) a to barrzo przeszkasza. :)

Użytkownik toktumi edytował ten post 23.09.2005 - |17:33|

• 0

#10 jurandzik

jurandzik

Starszy szeregowy

• Grupa Hatak
  • 131 postów
  • Miastopomorskie

Napisano 23.09.2005 - |19:06|

Już są!! I nie pisz czegoś takiego: kiedy będą... Czasem trzeba czekać po prostu. Zrozum to, to nie jest chyba takie trudne.
http://napisy.info/S...Zagubieni 02x01
  • 0

#11 toktumi

toktumi

Szeregowy

• Użytkownik
  • 71 postów

Napisano 23.09.2005 - |19:54|

WIem że trzeba czekac tylko że myślałem, ze jak są tłumaczone to w spisie napisów jest napisane "tłumaczone" tak jak w Battlestar gallactica. Tutaj nie było i myślałem ze nie jest w ogóle tłumaczone. W dodatku odcienk nowego sezonu więc myślałem ze zapomniano o tym serialu :D

Użytkownik toktumi edytował ten post 23.09.2005 - |19:55|

• 0

#12 ssjmaster

ssjmaster

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 16.10.2005 - |17:13|

Mam pytanie czy jest i czy wogole bedzie dostepne synchro do dvdrip'ow wydanych przez WAT

Oczywiscie chodzi mi o serial Lost :)

Użytkownik ssjmaster edytował ten post 16.10.2005 - |18:08|

• 0

#13 ujemny

ujemny

Starszy plutonowy

• VIP
  • 556 postów

Napisano 16.10.2005 - |18:06|

Zakladam ze chodzi o Losta lub Desperat Housewives.
Do Losta dopasowuje SliderOh :) sa na bierzaco udostepniane na napisy.info a na hataku beda jak bedzie calosc dopasowana :)

PEACE :P
  • 0

#14 Mahuska

Mahuska

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 28.10.2005 - |11:42|

hejka
Śledzę Wasze forum już od jakiegoś czasu, ale do jednego nie umiem dojść. Jeśli zamieszczacie jakieś linki, czy można tam zobaczyć coś więcej niż gify?? Cały czas wyświetlają mi się buźki a podejzewam że może tam być coś więcej. Soki jeśli jest gdzieś taka informacja ale nie znalazła.
Pozdówka
  • 0

#15 _Neoo_

_Neoo_

Lord of Kobol

• Junior Administrator
  • 2 929 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 28.10.2005 - |13:36|

Przyznam się szczerze, że troszeczkę nie rozumiem twojej sprawy ;)

Chodzi tobie czy pod emotikonami (:) ;) :P :D :]) może kryć się coś jeszcze? No w sumie nie, chyba, że dasz pod nim jakiegoś linka [url=PRZYKŁADOWY LINK] PRZYKŁADOWA EMOTKA[/ url].

Ale w zasadzie nie spotykam się z takimi rozwiązaniami.

W sumie przychodzi mi do głowy kilka innych możliwych "wersji" twojego pytania, więc jeśli nie o to Tobie chodziło to napisz :]
  • 0

->1019<-

#16 Blah

Blah

Plutonowy

• Użytkownik
  • 372 postów

Napisano 30.10.2005 - |18:26|

Zanim sie zarejestrowalem/zalogowalem kazda emotke ktora ktos wystawil wyswietlalo mi jako adres strony.Pewnie o to mu chodzi:)
Przykladowo zamiast ikonki " :) " bylo " http://xx.xx.x.gif " czy cos w tym stylu
  • 0

#17 loky

loky

Kapral

• Użytkownik
  • 183 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 03.12.2005 - |11:49|

Witam. Podczytywwalem sobie to forum, zwlaszcza po kazdym odcinku zeby porownac swoje spostrzezenia z tym co wypatrzyli forumowicze, zarejestrowalem sie jednak dopiero dzis bo przytrafil mi sie paskudny zonk :( No wiec zaczalem ogladac Lost'a kiedy zaczela go pokazywac TVP, wciagnalem sie oczywiscie i sciagalem z sieci 1 odcinek dziennie, dzis mialo byc swieto (Exodus 2 / 1x24), niestety kompletnie nie rozumiem co sie dzieje, znajduje tylko jakies dziwne lost 1x24 1 2 itp. po 700 pare MB, nie moge znalezc normalnego 1x24 hdtv lol +/-350MB. Nie prosze tu o zadne linki itp. prosze tylko o wyjasnienie o co chodzi z tymi 2 ostatnimi odcinkami, sa jakies inne ?

pozdrawiam wszystkich
  • 0
Mam najstarszego warna na OT JUPPI!

#18 ticzer

ticzer

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 03.12.2005 - |11:54|

Mam pytanie (może odpowiedź gdzieś tu już padła ale ja nie potrafię jej znaleźć ;( )
Ile właściwie odcinków ma mieć sezon drugi LOST. Na tv.com spis odcinków kończy się na 13, ale czy to o czymś świadczy? Czy gdzieś można znależć informację że odcinków będzie tyko tyle czy może jak w sezonie 1 - dociągną do 24...?
  • 0

#19 Andy

Andy

Szeregowy

• Użytkownik
  • 52 postów

Napisano 03.12.2005 - |12:21|

Loky, ostatni odcinek 1.sezonu był 2-godzinny, dlatego ma 700 MB. Czasem jest znakowany tylko jako 1x24 a czasem 1x24-1x25. Jesli znalazłeś wersję 700 MB to ściagaj właśnie to. To jest właściwy plik z tym 2-godzinnym odcinkiem.

Ticzer, ilość wyszczególnionych odcinków na tv.com o niczym nie świadczy. LOST jest serialem wybranym na pełny sezon przez ABC, a pełne sezony seriali mają od 22 do 24-25 odcinków. Tak też będzie z 2. sezonem. Czy będzie odcinków 23 czy 25 tego jeszcze niewiadomo.
  • 0

#20 loky

loky

Kapral

• Użytkownik
  • 183 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 03.12.2005 - |12:48|

Andy Wielkie dzieki, o to mi chodzilo. Sciagam lost 1x24. 1x25. hdtv-lol 716MB.
Qrcze pewnie mi sie dzis nie zassa ;(
  • 0
Mam najstarszego warna na OT JUPPI!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych