Skocz do zawartości

Zdjęcie

Michael

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 elam

elam

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 757 postów
  • MiastoBielsko-Biala

Napisano 21.03.2006 - |21:50|

Dosc interesujaca postacia wydaje sie Michael (18 i 20 ty odcinek Stargate - Atlantis, sezon 2). Wyczytalam gdzies, ze ma sie pojawic w kilku odcinkach 3go sezonu i ze bedzie mial jakies (blizej jeszcze niesprecyzowane) rozterki... moralne?
Mi sie wydaje, ze ta postac ma jakas przyszlosc w serialu. Czy raczej: moglaby miec, zalezy od scenarzystow... :)

Użytkownik elam edytował ten post 21.03.2006 - |21:51|

• 0
lubisz science-fiction? na serialach sie nie konczy !
www.science-fiction.com.pl/forum

#2 San-Rall

San-Rall

Kapral

• Użytkownik
  • 172 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 22.03.2006 - |19:41|

Michael jest pierwszym zaskoczeniem dla mnie. Scenarzyści się postarali :D Najpierw niby odratowany członek załogi ale czuć podskórnie że coś z Nim nie tak a potym nagle widać "terapię" moim zdaniem dobrze rozwinięty wątek może być tematem kilku lepszych odcinków SGA.

Użytkownik San-Rall edytował ten post 22.03.2006 - |23:09|

• 0

#3 Dragonspirit

Dragonspirit

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 102 postów

Napisano 25.03.2006 - |10:17|

Czytałem o tyhc rozterkach moralnych na blogu, któregoś aktora... Tu chodzi o to, że Michael ma stanąc podobno przed wyborem dość ważnym między ludźmi. a Wraith... Ma to być dość znaczące dla serialu... Michael z jednej strony jest zły na ludzi o to że go okłamywali i starali się go zrobić kimś innym niż jest... Z drugiej jednak dali mu odczuć dozę człowieczeństwa i pokazali mu, że można żyć jak człowiek... Jednym słowem BĘDZIE CIEKAWIE :)
  • 0

#4 elam

elam

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 757 postów
  • MiastoBielsko-Biala

Napisano 25.03.2006 - |12:41|

przepraszam, ja tu nowa jestem i nie wiem, czy cos takiego sie praktykuje - ale czy ewentualnie moznaby jakiegos linka do tego bloga ze spoilerem dostac? :)
(jak nie, wrzuccie mnie do czarnej dziury. i tak tu przylece z powrotem :) )
  • 0

#5 jack

jack

Chorąży

• VIP
  • 1 410 postów
  • MiastoPłock

Napisano 27.03.2006 - |12:09|

Czytałem o tyhc rozterkach moralnych na blogu, któregoś aktora... Tu chodzi o to, że Michael ma stanąc podobno przed wyborem dość ważnym między ludźmi. a Wraith... Ma to być dość znaczące dla serialu... Michael z jednej strony jest zły na ludzi o to że go okłamywali i starali się go zrobić kimś innym niż jest... Z drugiej jednak dali mu odczuć dozę człowieczeństwa i pokazali mu, że można żyć jak człowiek... Jednym słowem BĘDZIE CIEKAWIE :)

Jeżeli tak sięzapowiada jego postaćw SGA, to rzeczywiście może z tego wyjść całkiem niezły początek sezonu 3. Ale mimo wszystko jest to Upiorek, więc może nie zawsze to będzie najlepiej dla ludzi ..... kto wie, jak to się rozwiąże.
  • 0
"Nie mamy wpływu na czas, w którym się znaleźliśmy,
My tylko decydujemy, jak wykorzystać dany nam czas"

Gandalf - Drużyna Pierścienia

#6 Qrpkk

Qrpkk

Szeregowy

• Email
  • 74 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 10.05.2006 - |00:26|

Ciekawy z niego gośc ale jak narazie wiemy o nim zbyt malo :/
Jest szansa ze ludzkie cechy Michaela pomoga mu w podjeciu dobrej decyzji i uwolni McKaya i Ronona, a atak na ziemie powstrzyma (te 2 roje :wacko: ) :D

Użytkownik Qrpkk edytował ten post 10.05.2006 - |00:26|

• 0
Then did Tilius say to the people of the low plains: "Seek not the wickedness amongst your neighbors, lest it find purchase in your own house".
Book of ORIgin

#7 elam

elam

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 757 postów
  • MiastoBielsko-Biala

Napisano 16.05.2006 - |21:15|

to raczej zostanie bohaterem narodowym wraith, bo powstrzymujac ich przed zaatakowaniem ziemi uratuje ich od niechybnej smierci.... :)
ja tak cos czuje, ze ludzie sobie z wraith poradza dosc latwo. no, ze wszystkim sobie przeciez poradzi dzielna armia usa... :)

a tak serio, intryguje mnie bardzo postac michaela, bo moze byc on homologiem Tokra - tzn tacy dobrzy wraith, co to nie chca wymordowania ludzkosci, tylko znalezc jakis sposob na wspolzycie...
cos w tym moze byc..
  • 0

#8 jack

jack

Chorąży

• VIP
  • 1 410 postów
  • MiastoPłock

Napisano 17.05.2006 - |11:15|

Odpowiednik Tok'ra powiadasz??? No nie wiem, czy pasuje to powiedzenie. Biorą pod uwagę fakt, że ich królowa się zbuntowała i rozpoczęła walkę z wężykami, to raczej wątpię czy Michael pójdzie na taką drogę - zbuntowania się i walki z Wraith. Wątpię w to. Jeżeli już to skłaniałbym się ku stwierdzeniu, że będzie starał się osłaniać ludzi. Być może.
Z drugiej strony może się okazać, że w ten sposób ludzie stworzyli sobie gorszego wroga niż Wraith w czystej postaci. W kjażdym razie zobaczymy to w 3 sezonie.

Użytkownik jack edytował ten post 17.05.2006 - |11:16|

• 0
"Nie mamy wpływu na czas, w którym się znaleźliśmy,
My tylko decydujemy, jak wykorzystać dany nam czas"

Gandalf - Drużyna Pierścienia

#9 elam

elam

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 757 postów
  • MiastoBielsko-Biala

Napisano 23.06.2006 - |00:32|

no wlasnie, juz sie nie moge doczekac... mozna by nawet zaklady obstawiac, kto uwaza, ze Michael bedzie nam wrogiem, reka do gory? ja jednak stawiam na bardziej pozytywne nastawienie... :)
  • 0

#10 Harriet Canberra

Harriet Canberra

Kapral

• Użytkownik
  • 182 postów
  • MiastoUkład czarnego słońca

Napisano 12.09.2006 - |10:33|

Z miłą chęcią obejrzałam postać Michaela, ponieważ aktor bardzo spodobał mi się w innym serialu - Star trek Enterprise, i po 4 sezonach mam o nimm bardzo dobre mniemanie,a aktorstwo wyraża mój szacuneczek do niego. Cieszę się,że po skończeniu ENT-ka mogę go oglądać jeszcze w Atlantis,choć tylko epizodycznie....
  • 0
Marines nie umierają nigdy, jedynie idą do piekła się przegrupować!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych