Myslicie ze beda dalej walczyly o to ktora jest silniejsza?
Ana-Lucia vs. Kate
Napisano 12.03.2006 - |22:33|
Napisano 12.03.2006 - |22:36|
Napisano 12.03.2006 - |22:38|
Jak podrzucą jakiś kisiel, to kto wie?Zalozylam ten temat poniewaz ciekawa jestem waszych opinii na temat tych dwoch bohaterek. Obie maja bardzo silne osobowosci i ciekawa przeszlosc. Ciagle wygladaja jakby ze soba walczyly. Nawet Jack idzie raz do jednej raz do drugiej a one sa chyba troszke zazdrosne
Nie bardzo rozumiem takie tematy. Kate jest aktorką z pierwszego szeregu więc naturalnie "wygrywa" i tyle. Ana-Lucia będzie szczęśliwa jak przypadkowo kamera na nią najedzie.
Napisano 12.03.2006 - |22:40|
Napisano 12.03.2006 - |22:43|
Jak podrzucą jakiś kisiel, to kto wie?
Nie bardzo rozumiem takie tematy. Kate jest aktorką z pierwszego szeregu więc naturalnie "wygrywa" i tyle. Ana-Lucia będzie szczęśliwa jak przypadkowo kamera na nią najedzie.
Ana-Lucia dopiero zaczyna dzialac w grupie wiec bedzie coraz bardziej widoczna a Kate staje sie denerwujaca juz. Tu nie chodzi o wygrana tylko o zycie w jednej grupie a one narazie sie nieznosza
Napisano 12.03.2006 - |22:45|
Panie, woli pan ciepłe piwo czy tequillę?Bo Ana Lucia to jest wredna baba i tak się składa, że mało kto ją lubi, a Kate kochają prawie wszyscy... dla mnie zdecydowanie wygrywa Kate
Napisano 12.03.2006 - |22:45|
zreszta ana-lucia dopiero jest przedstawiana i z czasem ona tez bedzie w "zgranej paczce" lostowiczow
Napisano 12.03.2006 - |22:51|
ale ja nie znam ludzi ktorzy wolą ane lucie, poza tym wystarczy spojrzec do sondy o najmnie lubianej postaci lostPanie, woli pan ciepłe piwo czy tequillę?
Napisano 12.03.2006 - |22:55|
wiec juz jedna znasz bo ja ja bardzo lubieale ja nie znam ludzi ktorzy wolą ane lucie
locke sie zmienil, charlie, sayid wiec dlaczego nie ona? jest najmniej lubiana teraz ale za pare odcinkow ona moze byc najbardziej lubiana gdy np uratuje zycie komus z glownych bohaterow
Napisano 12.03.2006 - |22:59|
Napisano 12.03.2006 - |23:04|
na tej wyspie nie ma przypadkow... ja nie mowie, na pewno ana lucia sie nie ucieszyla ze zabila mloda dziewczyne i w ogole, ale powinna troszke bardziej uwazac z bronią, zamiast dostawać orgazmu gdy tylko moze jej uzyc... Jezeli dokona czegos naprawde szlachetnego, lub Shannon zmartwychwstanie to jej wybaczeSmierc Shannon to byl przypadek i Ana nie ucieszyla sie z tego napewno. Kazdy z lostowiczow zasluguje na kolejna szanse wiec ona takze
A ja wiem
![]()
![]()
Napisano 12.03.2006 - |23:09|
maslot - ten post i tamten z tematu o vincencie maja u mnie po 10 :> serioA ja wiem
![]()
![]()
jesli chodzi o smierc shannon byl to wypadek i mowi sie trudno. boone (z serialu,a nie z forum
podsumowujac - ten serial jest zamotany
Napisano 12.03.2006 - |23:18|
Trafił, tylko nie do końca tam gdzie chciał.sawyer chcial zabic umierajacego policjanta (nie trafil , [beeep] sly.gif )
A moze Ana-Lucia skądś zna Kate? Np. z listu gończego?
To było moje pierwsze skojarzenie jak zobaczyłam jak spojrzała na Kate.
Cos dzwonilo ale nie wiedziała gdzie
Taka konfrontacja byłaby ciekawa.
Napisano 12.03.2006 - |23:21|
faktycznie możesz mieć racje - niepomyślałem o tym, że Ana-Lucia mogła ją rozpoznać ( była policjantką ) - stupido - i szczurze mówiąc przyznaję Ci racje...Trafił, tylko nie do końca tam gdzie chciał.
A moze Ana-Lucia skądś zna Kate? Np. z listu gończego?
To było moje pierwsze skojarzenie jak zobaczyłam jak spojrzała na Kate.
Cos dzwonilo ale nie wiedziała gdzie![]()
Taka konfrontacja byłaby ciekawa.
Napisano 12.03.2006 - |23:26|
mimo wszystko bede kibicowal lucynce
Napisano 12.03.2006 - |23:26|
Boone konsekwencje nie muszą być fizyczne.A jakby sobie uświadomila ze zna ja z listu gonczego to co? Wsadziła do namiotu i zgwałciła? Raczej nic by sie nie stało jezyk.gif
A.L. może wiedzieć co zrobiła Kate, a to może zmienić do niej nastawienie Jacko:) i może jeszcze paru osbó.
Zobaczymy co wymyślą scenarzyści.
Użytkownik Jinn edytował ten post 12.03.2006 - |23:26|
Napisano 13.03.2006 - |09:56|
Zgadzam się, Anna dopiero sie rozgrzewa, a silną osobowość to ona ma. Mysle ze Kate powinna sie jej obawiac, Anna juz pokazala na co ja stac.Ana-Lucia dopiero zaczyna dzialac w grupie wiec bedzie coraz bardziej widoczna a Kate staje sie denerwujaca juz. Tu nie chodzi o wygrana tylko o zycie w jednej grupie a one narazie sie nieznosza
Napisano 13.03.2006 - |13:26|
Nie zapominajmy o jednym fakcie. Kate jest pzrestępcą, a Ana-Lucia policjantem, lub ex-policjantem. Ana, może nie wiedzieć nic o Kate, choc plotka mogła do niej już dotzreć, ale Kate napewno wie o przeszłosci Any. Nawet jeśli nie istniałby konflikt charakterów, to Kate musi się trzymac na dystans. Ana, moze być pierwsza która aresztuje Kate, gdy na choryzoncie pojawi się statek ratunkowy.obie są przeciwnościami,i tu rozpocznie się rywalizacja tylko anna lucia musi pokazać się grupie bo narazie niwiele osób zwraca na nia uwage
Genesis
Napisano 13.03.2006 - |14:03|
Nie zapominajmy o jednym fakcie. Kate jest pzrestępcą, a Ana-Lucia policjantem, lub ex-policjantem. Ana, może nie wiedzieć nic o Kate, choc plotka mogła do niej już dotzreć, ale Kate napewno wie o przeszłosci Any. Nawet jeśli nie istniałby konflikt charakterów, to Kate musi się trzymac na dystans. Ana, moze być pierwsza która aresztuje Kate, gdy na choryzoncie pojawi się statek ratunkowy.
Ana-Luica tez jest morderca i przestepca przeciesz zabila tego kolesia co ja postrzelil jak byla w ciazy !!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »