Jak Wy byscie zakonczyli ten film jak byscie byli rezyserem? (musicie uwzglednic dlaczego znalezli sie na wyspie po co im to bylo , dlaczego musieli zginac ludzie itp ) Ja mam kilka wersji ale nie bardzo chyba trafne ale napisze je Wam wiec :
- wszyscy na wyspie są po to by nie tworzyc jakies nowej cywilizacji czy czegos takiego tylko : kazdy z znich jest najlepszy w swoijej dzicinie np Jack jest super lekarzem , Sawyer robi super przekrety , itp idt etc . Moim zdaniem to jest dalszy ciag projektu Drhamy ale nie moim zdaniem chodzi juz nie obadanie jakis paranomalnych zjawisk czy czegos tylko ludzkich odreagoawac itp , a te wszystkie niedziwedzie polarne , jakies duchy czy cos to skutek jakiegos wybuchu badania jakiegos promiwniowania , i wszysstko sie dlatego dizeje ze Lock moze chodzic , ze widza cos czego nie ma , ten czarny dym to moze byc kamera z jakimis tam filtrrami by produkowala czarny dym na jakims wyciagniku ? to moje wymysly takie
innego pomyslu nie mam
a to ze sa inni ludzi to wlasnie CI naukowcy co ich obserwuja i notuja zachowanie a bunkry to kiedys wlasnei byly te badania rozne nad zwierzetami i innymi zjawiskami paranormalnymi i podczas wybuchu czy czegos nie chcialo im sie tego niszczyc tylko pomysleli ze zwolaja tu jakis ludzi i oni niech niby to odnajda (nasi rozbitkowie ) i moze chcieli sprawdzic psychike czlowieka jak by postopil jka by takiego czegos znalazl.
Nie wiem to sa domysly - a koniec mysle ze bedzie taki ze ten jedenyny znajdzie na to odpoiwedz ze znajdzie glowna baze tych naukowcow i udowndni im ze byl najsilniejszy fizycznie , psychycznie itp i koniec filmu - moze lipa ale nie moge nic innego wymyslec

Logowanie »