Najlepsze SF i fantasy
Napisano 21.02.2006 - |15:22|
Napisano 21.02.2006 - |23:19|
Film Fantsy = Batman Początek , najlepszy Batman jednak widziałem jeszcze tylko nędzną Fabryke czekolady
Fim Horror = Constantine ale widziałem nędzny Klucz do koszmaru i nie widziałem Piły 2, Piła 1 była świetna i całej reszty
Film Akcja/Thriller = Sin City, ale prócz niego widziałem tylko Smith
Serial = Battlestar Galactica, bezapelacyjnie nr 1 wszechczasów
Użytkownik Quendi edytował ten post 22.02.2006 - |00:15|
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych
Napisano 22.02.2006 - |00:00|
btw Q
co to?Seial
a piłe 2 odradzam, przenudziłem się na tym co nie miara, a to beznadziejne zakończenie..... film dobry o ile się jedynki nie widziało, ja widziałem i jako że murowane jest że wyjdzie nr 3 to ja już będę to omijał na mile....
Napisano 22.02.2006 - |12:39|
Najlepszy obraz: WOJNA ŚWIATÓW
na Zemście prawie zasnęłam, a reszta jest jeszcze gorsza.
Najlepsza produkcja:
Tutaj cieżka sprawa, nie których nie widziałam, a to co widziałam, raczej mnie nie powaliło.
Dla mnie wszystko jedno kto wygra.
Najlepszy horror: Constatine
Lubie Reevsa
Najlepszy film akcji i przygody oraz thriller: Sin City albo Historia przemocy
Oba mi się podobały.
Jeśli chodzi o serial: LOST
Nie wiem co tam robi Lost. Moim zdaniem, ten serial nie jest scifi. Gdyby go wykluczyć to nagroda w tym sezonie powinna trafić do BSG. W tym roku nie ma on konkurentów.
Napisano 22.02.2006 - |20:38|
najlepsze fantasy-- Batman, za Christiana Bale (ale za Katie Holmes to powinni oberwac po łapkach), niestety nie widzialam Narnii, więc nie do końca obiektywnie się wypowidam :]
najlepszy horror-- kurde, tu też nie powinnam się wypowiadać, bo nie wszystko widziałam, ale za widowiskowość i aniołka Gabriela to dałabym "Constantine" (nawet Rachel Weich jakoś mnie nie drażniła swoja grą-- a potrafi i to baardzo) "Klucz do koszmaru", może też ale z inna aktorką, zdecydowanie!
film akcji-- Historia przemocy.
serial-- Battlestar Galactica, dalej przepaść i po niej Lost.
Napisano 22.02.2006 - |21:41|
Najlepszy obraz fantasy - z podanych filmow widzialem tylko Batman'a, ale watpie, zeby ktorys z tych filmow byl gorszy od niego Dla mnie Batman skaczyl sie po dwoch pierwszych czesciach.
Najlepszy horror - Constantine. Dobre to, oj dobre :]
Najlepszy film akcji - "Sin City" Rodriguez, Miller, Tarantino
Użytkownik Oswald edytował ten post 22.02.2006 - |21:42|
Napisano 23.02.2006 - |01:26|
KING KONG - Petera Jacksona.
Film jest bardzo dobry ale pod względem plastycznym jest BAJECZNY, FANTASTYCZNY, CUDOWNY.
Nowy York wygląda wspaniale ale to jak wygląda WYSPA to wprost ARCYDZIEŁO.
Tak więc zmieniam mojego zwycięzce
Film Fantasy = King Kong, bardzo dobry film zrobiony i wyglądający wprost BAJECZNIE.
Film jednym słowem jest PIĘKNY
ZDECYDOWANIE POLECAM !!!
Użytkownik Quendi edytował ten post 23.02.2006 - |01:28|
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
Napisano 28.02.2006 - |03:30|
http://www.time.com/...1141640,00.html
nr1 Battlestar Galactica :clap: :clap: :clap:
Także
American Film Institute Awards 2005
http://en.wikipedia....nstitute_Awards
http://www.afi.com/t.../tvshows05.aspx
Z tym że tu nie ma miejsc tylko 10 najlepszych
Pragne zaznaczyć że BSG walczyło tutaj z WSZYSTKIMI produkcjami a nie tylko SciFi i było też oceniane przez ogólnego widza a nie maniaków SciFi jak my.
Na Saturny dla BSG też licze :clap:
P.S. Nie wiem czy wiecie ale Finał sezonu 2 "Lay Down Your Burdens, Part 2" będzie miał 90 minut :clap:
Użytkownik Quendi edytował ten post 28.02.2006 - |04:00|
Napisano 28.02.2006 - |09:33|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych