Skocz do zawartości

Zdjęcie

mała wpadka

• Zamknięty Temat jest zamknięty
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 michalzaqwsx

michalzaqwsx

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 19.02.2006 - |01:06|

Zauważyłęm że w 9 odcinku drugiego sezonu ktos z ekipy filmowej nie zabral reki poza kadr. Jesli ktos chce zobaczyc to milego szukania zycze. B)
  • 0

#2 Morgan

Morgan

Szeregowy

• Email
  • 11 postów
  • MiastoGdańsk

Napisano 19.02.2006 - |03:17|

Heh,

Widzę spostrzegawczy Jesteś.

Ale my też tacy jesteśmy, na forum już o tym kilka jak może kilkanaście razy było

pozdrawiam.
  • 0

#3 Hawker

Hawker

Szeregowy

• Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 20.02.2006 - |20:42|

ja o tym nie wiedziałem kiedy to jest ??
  • 0

#4 crosis

crosis

Szeregowy

• Użytkownik
  • 23 postów

Napisano 20.02.2006 - |20:54|

Gdy Sawyer i Kate wychodzą bodajże z bunkra i widzą razem konia, wtedy po prawej stronie jest dłoń w rękawiczce tresera.
  • 0

#5 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 21.02.2006 - |16:50|

Hmm... też to widziałem, ale czy ktoś jeszcze zauważył, że w 2 odc 2serii "adrift" ok. 34 min filmu pod rozbitkami przepływa rekin ze znakiem projektu Dharma na ogonie. Tylko owy znaczek nieprzypomina mi żadnego z znanych już obrazów Dharmy (był łabądź, strzała i w odc 15 bedzie chyba waż eskup), związku z tym może ktoś pomógłby wyjaśnić tę sprawę???
  • 0

Dołączona grafika

#6 Chuck Norris

Chuck Norris

Szeregowy

• Użytkownik
  • 54 postów

Napisano 21.02.2006 - |17:06|

Hmm... też to widziałem, ale czy ktoś jeszcze zauważył, że w 2 odc 2serii "adrift" ok. 34 min filmu pod rozbitkami przepływa rekin ze znakiem projektu Dharma na ogonie. Tylko owy znaczek nieprzypomina mi żadnego z znanych już obrazów Dharmy (był łabądź, strzała i w odc 15 bedzie chyba waż eskup), związku z tym może ktoś pomógłby wyjaśnić tę sprawę???

Tez o tym juz było, ale raczej nikt z nas nie jest w stanie tego wyjaśnić w 100%, sa tylko domysły :)

W tym samym odcinku widać także jakiś stateczek obok głowy Sawyera - ale o tym tez juz było :clap:
  • 0

#7 Maurid

Maurid

Szeregowy

• Użytkownik
  • 22 postów
  • MiastoSkarżysko

Napisano 23.02.2006 - |10:46|

Rzeczywiście jest tam znaczek, ale chyba nie jest powiązany z żadną stacją badawczą... sądze że poprostu rekin jest "wyprodukowany" przez Dharmę do obrony wyspy :)
  • 0

#8 amadi

amadi

Szeregowy

• Użytkownik
  • 26 postów
  • MiastoSkarżysko

Napisano 23.02.2006 - |11:25|

Rzeczywiście jest tam znaczek, ale chyba nie jest powiązany z żadną stacją badawczą... sądze że poprostu rekin jest "wyprodukowany" przez Dharmę do obrony wyspy :)

co do tego jak zauważyliście Dharma bawiła się z niedzwiedziami polarnymi i różne rzeczy z nimi robiłą. Z rekinem pewnie było podbnie
  • 0

#9 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 23.02.2006 - |20:04|

Niepowiedziałbym, że "niejest powiązany z żadną stacją", ponieważ na ogonie jest ten sam znaczek co na ścianie bunkra gdzie ukrywała się druga grupa ocalałych... "strzała" wg. filmu, który krąży po necie zajmowała się zoologią...
  • 0

Dołączona grafika

#10 crosis

crosis

Szeregowy

• Użytkownik
  • 23 postów

Napisano 23.02.2006 - |20:33|

Ktoś chyba już tutaj potwierdził, że ten fim to "fejk"
  • 0

#11 bzJ

bzJ

Szeregowy

• Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 27.02.2006 - |10:24|

Moze ktos zamiesci screena :D bo nie mam teraz na kompie tego odcina
  • 0

#12 CubuS

CubuS

Szeregowy

• Użytkownik
  • 4 postów
  • MiastoTarnowskie Góry, Ohio

Napisano 19.02.2007 - |22:48|

na tym rekinie nie ma symbolu strzały!!! przyjżyjcie się !!!
w 8-śmiokącie Dharmy jest coś w rodzaju przedzieonego koła (tzn. są dwa pół okręgi).

a jeśli chodzi o rękę tresera to plis zamieście screeny :)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych