Wypowiedzi odn. odcinków
Napisano 10.02.2006 - |02:55|
Więc mam taką skromną propozycje aby zacząć dyskutować nt. odcinków a nie opisywać je... te tematy to nie jest zaden konkurs na najlepsza recenzje rotfl... wogole mija sie to z idea fora jaki miejsca dyskusji. Na potwierdzenie: ile osób przeczytało wszystkie posty w temacie o 13 odcinku? moge odpowiedziec.. 0. Skad ta pewnosc? Nie podejrzewam by ktos czytal tu wiecej niz moderatorzy a w owym temacie znalazlem post 'gdzie mozna to sciagnac dajcie jakiegos torrenta' (cytat z pamieci).
Wiem ze od tak, sie tego nie zrobi bo pewnie jedyne 8/42 przeczyta ten temat ale lepsze to niz nic, i o ile ten pomysl jest dobry (kazdy moze sie mylic) i moderatorzy nam w tym pomoga, wystawa recenzji zamieni sie w dyskusje z ktorej bedzie mozna wiele wywnioskowac :> ... krytyka mile widziana pozdrawiam
Napisano 10.02.2006 - |09:42|
Na potwierdzenie: ile osób przeczytało wszystkie posty w temacie o 13 odcinku?
Ja przeczytalem wszystkie do tej pory:D
Ale zgadzam sie z Toba: kazdy pisze to samo, tylko troche inaczej, a nawet zdarzaja sie identyczne posty...
Ludzie, dyskutujcie razem, cytujcie sie, probujcie cos powyjascniac, a nie piszcie recenzji; i tak kazdy oceni odcinek po jego obejrzeniu jak bedzie chcial...
Napisano 10.02.2006 - |12:24|
Jedyne czego nie powinno być to dyskusji o innych odcinkach w temacie o danym odcinku (co jest zresztą logiczne) oraz głupich pytań w stylu "skont mogem sciognac torentt" (pisownia zamiezona).
Napisano 10.02.2006 - |16:18|
nie/stety wiekszosc tego forum to pewnie gimnazjalna mlodziez ktora do czytania to ciezko zmusic, nawet
o tym co ja interesuje. takie czasy. nie czyta, nie pisze, a potem mamy sytuacje gdzie 90% uczniow to dyslektycy i inni dysebile(pomijam tych ktorzy faktycznie na to cierpia, i mimo walki nie daja rady).
ludzie, nie zaslaniajcie sie papierkami w szkole dlatego ze kolega ma, i tak bedzie latwiej. teraz wam to wisi, ale w doroslym zyciu to naprawde kula u nogi.
a wracajac do tematu - najlepsze sa teksty " nie wiem czy bylo bo nie czytalem calego tematu" ...nosz k***, gdyby kazdy mial takie podejscie, to po cholere pisac cokolwiek skoro i tak nikt tego nie czyta.
Napisano 10.02.2006 - |16:19|
ile osób przeczytało wszystkie posty w temacie o 13 odcinku? moge odpowiedziec.. 0.
I ja zaprotestuję, również przeczytałem wszystkie, jednak zgadzam się, ze czytając je niczego nowego się człowiek nie dowiaduje, a jedynie oceny innych ludzi. Z całym szacunkiem, ale co mnie to obchodzi, czy Ci się ten odcinek podobał?
Jestem za dyskusją, tylko, że chwilowo nie mam nic do powiedzenia.
Napisano 10.02.2006 - |18:40|
Forum jest po to żeby każdy mógł się wypowiedź. I nie ma tutaj znaczenia czy ktoś chce np. napisać tylko i wyłącznie swoje spostrzeżenia na temat danego odcinka, podyskutować o tym co zostało już napisane przez innych czy tylko i wyłącznie ocenić dany odcinek pisząc np. "dobry odcinek daje mu 9/10." albo "kiepski odcinek 2/10." Mi to w zupełności nie przeszkadza.
Z takim podejsciem z fora robi sie smietnik z masa postow z ktorych nic nie wynika... czytanie ich jest meczace a to ze ktos chce sobie cos napisac i olac cala reszte postw to w zasadzie nie moj problem tylko tej osoby. O ile dobrze sie orientuje posty 'nic nie wnoszace do dyskusji' sa poprostu spamem
Napisano 10.02.2006 - |18:44|
tiaa..Z takim podejsciem z fora robi sie smietnik z masa postow z ktorych nic nie wynika... czytanie ich jest meczace a to ze ktos chce sobie cos napisac i olac cala reszte postw to w zasadzie nie moj problem tylko tej osoby. O ile dobrze sie orientuje posty 'nic nie wnoszace do dyskusji' sa poprostu spamem
tez chcialbym podyskutowac na taki czy owaki temat ale w topicu o 13 odc. nie przebrnalem do konca niestety...
Napisano 11.02.2006 - |09:25|
Nikt nie każe tobie takich postów czytać. Ja zazwyczaj już po samym początku postu poznaję czy jest to tylko jakaś kolejna ocena odcinka czy też jednak autor dzieli się z nami swoimi spostrzeżeniami.Z takim podejsciem z fora robi sie smietnik z masa postow z ktorych nic nie wynika... czytanie ich jest meczace a to ze ktos chce sobie cos napisac i olac cala reszte postw to w zasadzie nie moj problem tylko tej osoby. O ile dobrze sie orientuje posty 'nic nie wnoszace do dyskusji' sa poprostu spamem
Gdyby tutaj każdy odcinek Losta miał swoje osobne subforum a nie tylko topic to wtedy można by było założyć kilka tematów gdzie w jednym byłyby wyłącznie oceny odcinka w innym dyskusja na taki temat a w jeszcze innym temacie dyskusja na jeszcze inny temat. Ale że jest jeden temat o danym odcinku to nikomu nie powinno się zabronić wyrażenia swojej opinii o odcinku nawet jeśli nic nowego do dyskusji by nie wniosła.
Napisano 11.02.2006 - |11:12|
Napisano 11.02.2006 - |12:35|
Tutaj racja, bo faktycznie byłby niezły labirynt. I tak dobrze że są osobne tematy o każdym odcinku. Jednak my tu gadu gadu a i tak różnych bezmyślnych postów raczej nie wytępimy. Moderatorzy mogliby chociaż usuwać te nie na temat typu "skąd ściągnąć Losta" czy "a w następnym odcinku będzie to i tamto".noo troche sprowokowalem cie ale nie miej mi za zle wlasnie to chcialem uslyszec... byc moze dobrze bylo by kazdemu odcinkowi stworzyc 2 tematy, lub zrobic oddzielne sub forum tylko w celu ocen poszczegolnych odcinkow. Subforum dla kazdego odcinkaa raczej nie przejdzie bo to zbyt skaplikowane i z forum zrobi sie labirynt .
Napisano 11.02.2006 - |12:58|
Napisano 12.02.2006 - |00:39|
Pozdrawiam i życzę samych owocnych dyskusji
Napisano 12.02.2006 - |01:03|
jesli chodzi o odc 2x01 to masz juz odpowiedzMnie znacznie bardziej denerwuje coś innego. Właściwie to dwie rzeczy. Pierwsza to ta, że nikt nie wraca do odcinków, które są już dosyć stare. Ja oglądam odcinki na AXN i dopiero potem wchodzę na forum danego odcinka. Ostatnio zadałem tam pytanie, na które chyba nigdy nie uzyskam odpowiedzi, bo nikt tam już chyba nigdy nie zajrzy. A nie wierzę w to, że było to takie trudne pytanie.
a malo kto zaglada do starych tematow bo czesc zagadek sie rozwiazuje chocby czesciowo i ich watek jest kontynuowany w innych tematach o kolejnych odcinkach
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych