Pewnie nie tylko ja zauwazylem zjawisko, iz w temacie kazdego nowego odcinka proporcje (postoów) 'recenzja'/'dyskusja' wyglądają 95%/4% (1% to posty dajcie linka >.<). Czyli wszyscy po obejrzeniu wchodza wesolo na forum nie czytaja niczego tylko pisza co zauwazyli itd. choć z dużą dozą prawdopodobieńśtwa zostało to napisane min. 4 razy.
Więc mam taką skromną propozycje aby
zacząć dyskutować nt. odcinków a nie opisywać je... te tematy to nie jest zaden konkurs na najlepsza recenzje rotfl... wogole mija sie to z idea fora jaki miejsca dyskusji. Na potwierdzenie: ile osób przeczytało wszystkie posty w temacie o 13 odcinku? moge odpowiedziec.. 0. Skad ta pewnosc? Nie podejrzewam by ktos czytal tu wiecej niz moderatorzy a w owym temacie znalazlem post 'gdzie mozna to sciagnac dajcie jakiegos torrenta' (cytat z pamieci).
Wiem ze od tak, sie tego nie zrobi

bo pewnie jedyne 8/42 przeczyta ten temat ale lepsze to niz nic, i o ile ten pomysl jest dobry (kazdy moze sie mylic) i moderatorzy nam w tym pomoga, wystawa recenzji zamieni sie w dyskusje z ktorej bedzie mozna wiele wywnioskowac :> ... krytyka mile widziana pozdrawiam