Skocz do zawartości

Zdjęcie

Shutter (2004)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 Ogrodnik

Ogrodnik

Starszy sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 311 postów
  • MiastoPcim Dolny

Napisano 05.02.2006 - |20:05|

No więc tak: Owszem, mozna sie na tym filmie pare razy przestraszyc. Chociaz dodam, ze wiedzialem z gory kiedy to sie stanie. To in plus. Znaczy sie, ze pare razy dalem sie jednak nastraszyc. :]

A teraz co do minusow - glownie jeden: Tworcom horrorow azjatyckich najwyrazniej odbiło. Od czasow swietnego filmu Ring, co nie wlacze jakiegos filmu rodem z Chin, Tajlandii czy Japonii strasza mnie mokre brunetki dopiero co wylowione z wody. Ludzie! Ile mozna???
Film to opowiesc o mlodych ludziach, z ktorych jedno cos mialo na sumieniu - i w sumie caly film wynika z tego faktu. Koniec jest troche straszny a troche smieszny. Mimo wszystko mi sie spodobal.

Ps. ile razy mozna spadac z ktoregos tam pietra i nie umierac? Chcecie sie dowiedziec, zobaczcie film. :hyhy:
Ps2. chcecie sie dowiedziec, co moze i was spotka gdy porzucona przez was dziewucha odbierze sobie zycie z rozpaczy?
-> zobaczcie koniec filmu i zastanowcie sie czy warto czynic blizniemu krzywde?B)

W skali 1 do 10 ->8pkt
  • 0
Dołączona grafika

#2 psycholafey

psycholafey

Szeregowy

• Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 17.02.2006 - |11:10|

shutter b mi sie podobal pomimo tego ze wczesniej widzialem riong... przypomina bardzo -> tak dlugowlsoa kobieta w bialym wdzianku... no ale coz... takie wierzenia maja i tak sie pojawia w co kazdym filmie o duchach...
shutter polecam gdzy jest kilka niezlych scen :)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych