LOSTralijcy gwiazdami ?! ;)
Napisano 03.02.2006 - |18:49|
Napisano 03.02.2006 - |19:47|
Genesis
Napisano 03.02.2006 - |20:25|
Charli - WLADCA PIERSCIENI (Mały hobbit z owlosionymi stopami fuuj)
Claire -ROSWELL (Tam tez byla w ciązy) :clap:
Ana-Lucia - S.W.A.T (kretynka zabila Shannon )
Użytkownik Kasica ;) edytował ten post 03.02.2006 - |20:26|
Napisano 04.02.2006 - |08:42|
Claire - epizod w CSI Miami
Ana Lucia - Bloodrayne, Resident Evil , Fast & Furious
Jin - w 24 jako agent Tom Baker
Locke - epizody w Alias , X-Files, JAG, Millennium jako Peter Watts
Napisano 04.02.2006 - |17:56|
Dodam jeszczę Michelle Rodriguez, tylko za role w "Swat". Inne jej występy mniej udane, chciaż nie najgorsze.
Pozostali aktorzy-- prawda jest taka, muszą jeszcze trochę popracować, aby wyrobili sobie opinię. Chociaż się starają. Na duże uznanie zasługuje przede wszystkim aktor grający Sawyera-- Josh Holloway :clap: , a także Daniel Dae Kim (Jim)-- świetnie sobie daje radę z trudnym zadaniem zagrania postaci nieznającej angielskiego pośród samych anglojęzycznych rozbitków. Z ról kobiecych duże brawa należą się dla Yoon-jin Kim (Sun). Reszta aktorów też daje radę. Natomiast trochę zawiodłam się na Matthew Fox'ie i Evangeline Lilly. Przesadzają raz z brakiem ekspresjii, a raz z jej nadmiarem. Momentami są sztuczni. Ale na ostatnie miejsce zasługuje Harold Perrineau (Michael), nie wiem na ile to jego zasługa, a na ile scenariusza. Mam nadzieję, że to drugie, bo jako Link w "Matrixie" nie był taki zły...
Ciekawa jestem, czy wśród nich jest jakiś przyszły kandydat do Oskara?
Napisano 06.02.2006 - |17:05|
Napisano 06.02.2006 - |17:18|
Ale na ostatnie miejsce zasługuje Harold Perrineau (Michael), nie wiem na ile to jego zasługa, a na ile scenariusza. Mam nadzieję, że to drugie, bo jako Link w "Matrixie" nie był taki zły...
Ciekawa jestem, czy wśród nich jest jakiś przyszły kandydat do Oskara?
Harold zagrał jedną z głównych ról w filmie Smoke z 1995 roku, obok takich znakomitości jak Harwey Keytel, William Hurt. i Forest Whitaker. Był tam jeszcze młodzieńcem, lecz zagrał znakomicie. Myślę, że to własnie postać nieco go ogranicza, aczkolwiek jego grze nie moge niczego zarzucić. Jest bardzo poprawna.
Genesis
Napisano 08.02.2006 - |23:02|
Napisano 08.02.2006 - |23:08|
Mhm... Grał także w ...."Kamasutrze" Miry NariAktor grający Saida gra w filmie Angielski Pacjent
Napisano 09.02.2006 - |00:10|
Maggie Grace (Shannon) GRA W FILMIE MGŁA niewiem jaki jest ale jutro go bede miał :clap:
locke grał w agentce o stu twarzach
Napisano 17.02.2006 - |16:04|
Gdzies widziałem Boona ale nie pamiętam gdzie
Napisano 21.02.2006 - |17:19|
Genesis
Napisano 21.02.2006 - |18:58|
''Kamasutra'' ciekawe :> musze zobaczyc
warto
A kto pamięta "Ich pięcioro"? Matthew Fox grał Charliego
Użytkownik dzajant edytował ten post 21.02.2006 - |19:00|
Napisano 25.02.2006 - |20:33|
Boone - fajna rola w "Zyc szybko, umrzec mlodo", gdzie wystepowal rowniez Dowson z
Jeziora Marzen. Niezly film. Poza tym kojarze go ze Smallville.
Walt - gral w Antwoine Fisher (swietny film) i epizodyczna rolke w odcinku "Zwariowanego swiata Malcolma"
Kate - grala martwe cialo w filmie "Long Weekend" . bardzo zakrecony film ale rowniez wart zobaczenia.
Ojciec Kate - swietna rola zabojcy w "Kod Merkury". Swietny aktor do takich rol.
tyle z tego co pamietam.
Użytkownik Lizard edytował ten post 25.02.2006 - |20:34|
Napisano 27.02.2006 - |16:17|
Napisano 27.02.2006 - |16:20|
Ciekawy artykuł o Evangeline Lilly:
http://www.cnn.com/2...y.ap/index.html
także, widziałem program o realizacji nowej wersji X Przykazań. Gra tam nie kto inne tylo Neveen Andrews - nasz sayid. W nastepnym epizodzie popularnego sitcomu - My Name Is Earl, zobaczymy Walta.
Take w jednym z epizodw 2006 Ghost Whispers dużą role ma aktor grający Dr. Arzt. W drugim epizodzie 6, sezony Sopranos epizodyczną rólke ma kolge Syida z Kairu, którego sptkał w Sydney.
Polecam artykuł o Naveen Andrews (Sayid)
http://www.cnn.com/2...s.ap/index.html
Użytkownik Jonasz edytował ten post 09.04.2006 - |02:35|
Genesis
Napisano 10.04.2006 - |20:40|
Napisano 10.04.2006 - |20:58|
E. J. Walten
Napisano 10.04.2006 - |21:18|
Bardzo dobra rola, świetnie grała Tess w Roswell, a najciekawsze, że również grała kobietę w ciązy (już nie wspomnę o tym, że okazało się, że wszystkich wykiwała i była złym charakterem )Claire -ROSWELL (Tam tez byla w ciązy) :clap:
W Smallville ?Gdzies widziałem Boona ale nie pamiętam gdzie
Boone'a czyli Iana Somerhaldera możemy aktualnie oglądać w Smallville, które lecą co wtorek na TVNie. Nie oglądam serialu zawsze i nie wiem kiedy dokładnie się pojawił i w jakiej roli, ale jeszcze tydzień temu był w serialu i leżał na jakimś fotelu w zamkniętym magazynie czy czymś i Luthor ? tak się nazywa? mówił coś, że jest im niepotrzebny i może umrzeć.dodam swoje 3 grosze:
Boone - fajna rola w "Zyc szybko, umrzec mlodo", gdzie wystepowal rowniez Dowson z
Jeziora Marzen. Niezly film. Poza tym kojarze go ze Smallville.
Take w jednym z epizodw 2006 Ghost Whispers dużą role ma aktor grający Dr. Arzt. W drugim epizodzie 6, sezony Sopranos epizodyczną rólke ma kolge Syida z Kairu, którego sptkał w Sydney.
Cynthia Watros fajnie tam gra i dzięki niej oglądam ten serial, bo jest tam częściej niż w Lost.Dziwię się, że nikt tu nie wspomniał o naszej tajemniczej Libby (Cynthia Watros). Przez wiele lat grała rolę Kellie w "Drew Carey Show". Dzięki temu trochę sławy zdobyła bo nawet fajny serial.
Wczoraj na TVN 7 leciały Dowody Zbrodni (Cold Case) i gościnnie pojawił się tam Goodwin (others z tylnej części samolotu)
W ostatnich tygodniach w Ostrym Dyżurze (ER) widziałem też Bernarda i ojca Jacka
Arzt pokazał się w Oszukać Przeznaczenie(Final Destination) jako jakiś agent
nie wspomnę o Henrym Gale'u który znany jest z roli w Pile (Saw)
o Helen, znanej z roli Peggy Bundy
(właśnie dowiedziałem się, że Rousseau, którą gra Mira Furlan pochodzi z Chorwacji... zupełnie mnie to zdziwiło.)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych