Skocz do zawartości

Zdjęcie

LOSTralijcy gwiazdami ?! ;)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
45 odpowiedzi w tym temacie

#1 Kasica ;)

Kasica ;)

Szeregowy

• Email
  • 7 postów

Napisano 03.02.2006 - |18:49|

Czesc ;) , jestem tu nowa ale od razu wpadł mi do głowy pomysł na nowy temat :D :D :D . Oglądając telewizje przypadkowo zobaczylam reklame nowego filmu "Mgła", w którym jedna z głownych bohaterek jest nasza sympatyczna Shannon (Maggie Grace) :) . Chcialam zebysmy wyrazali tu swoje opinie na temat gry aktorów LOST w innych filmach :P (wiem, ze temat moze nienajciekawszy ale sie dopiero rozkrecam :)) No to co ? zaczynamy xD :lol: :lol: :lol: :clap: :clap:
  • 0

#2 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 03.02.2006 - |19:47|

Dominic Monaghan, jest już w jakimś sensie gwiazdą po zagraniu roli Merrego (Meriadoc Brandybuck) we Władcy Pierścieni.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#3 Kasica ;)

Kasica ;)

Szeregowy

• Email
  • 7 postów

Napisano 03.02.2006 - |20:25|

Tak naprawde to z serialu znałam tylko właśnie serialowego Charliego, Claire i Ana-Lucia :)
Charli - WLADCA PIERSCIENI (Mały hobbit z owlosionymi stopami :P fuuj) :D
Claire -ROSWELL (Tam tez byla w ciązy) :clap:
Ana-Lucia - S.W.A.T (kretynka zabila Shannon :( )

Użytkownik Kasica ;) edytował ten post 03.02.2006 - |20:26|

• 0

#4 streamer

streamer

Szeregowy

• Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 04.02.2006 - |08:42|

Eko - Get Rich Or Die Tryin , Tozsamosc Bourna, Congo , Ace Ventura - oczywiscie epizody
Claire - epizod w CSI Miami
Ana Lucia - Bloodrayne, Resident Evil , Fast & Furious
Jin - w 24 jako agent Tom Baker
Locke - epizody w Alias , X-Files, JAG, Millennium jako Peter Watts
  • 0

#5 czarownica

czarownica

Kapral

• Użytkownik
  • 217 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 04.02.2006 - |17:56|

Spośród wszystkich lostowych gwiazd najwyżej cenię sobie grę Terry O'Quinn'a (Lock). On jest największym "wyjadaczem". Świetnie zagrał w "Millenium" Petera Wattsa. Lubiłam także jego postać szefa FBI w "Aliasie" (który to, jak pewnie niektórzy wiedzą, jest też produkcją pomysłodawcy Losta-- J.J. Abramsa). O'Quinn, niewazne w jaką postać się wciela, jest zawsze charyzmatyczny na ekranie.
Dodam jeszczę Michelle Rodriguez, tylko za role w "Swat". Inne jej występy mniej udane, chciaż nie najgorsze.
Pozostali aktorzy-- prawda jest taka, muszą jeszcze trochę popracować, aby wyrobili sobie opinię. Chociaż się starają. Na duże uznanie zasługuje przede wszystkim aktor grający Sawyera-- Josh Holloway :clap: , a także Daniel Dae Kim (Jim)-- świetnie sobie daje radę z trudnym zadaniem zagrania postaci nieznającej angielskiego pośród samych anglojęzycznych rozbitków. Z ról kobiecych duże brawa należą się dla Yoon-jin Kim (Sun). Reszta aktorów też daje radę. Natomiast trochę zawiodłam się na Matthew Fox'ie i Evangeline Lilly. Przesadzają raz z brakiem ekspresjii, a raz z jej nadmiarem. Momentami są sztuczni. Ale na ostatnie miejsce zasługuje Harold Perrineau (Michael), nie wiem na ile to jego zasługa, a na ile scenariusza. Mam nadzieję, że to drugie, bo jako Link w "Matrixie" nie był taki zły...
Ciekawa jestem, czy wśród nich jest jakiś przyszły kandydat do Oskara? ;)
  • 0

#6 znawca

znawca

Kapral

• Użytkownik
  • 190 postów

Napisano 06.02.2006 - |17:05|

Lock grał w To właśnie miłość (mała rola ale grał).
  • 0

#7 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 06.02.2006 - |17:18|

Ale na ostatnie miejsce zasługuje Harold Perrineau (Michael), nie wiem na ile to jego zasługa, a na ile scenariusza. Mam nadzieję, że to drugie, bo jako Link w "Matrixie" nie był taki zły...
Ciekawa jestem, czy wśród nich jest jakiś przyszły kandydat do Oskara? ;)

Harold zagrał jedną z głównych ról w filmie Smoke z 1995 roku, obok takich znakomitości jak Harwey Keytel, William Hurt. i Forest Whitaker. Był tam jeszcze młodzieńcem, lecz zagrał znakomicie. Myślę, że to własnie postać nieco go ogranicza, aczkolwiek jego grze nie moge niczego zarzucić. Jest bardzo poprawna.
  • 0
Genesis

#8 Pitwas

Pitwas

Szeregowy

• Email
  • 29 postów

Napisano 08.02.2006 - |23:02|

Aktor grający Saida gra w filmie Angielski Pacjent :D
  • 0

#9 czarownica

czarownica

Kapral

• Użytkownik
  • 217 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 08.02.2006 - |23:08|

Aktor grający Saida gra w filmie Angielski Pacjent :D

Mhm... Grał także w ...."Kamasutrze" Miry Nari ;)
  • 0

#10 pawelek

pawelek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 17 postów
  • MiastoRogowo

Napisano 09.02.2006 - |00:10|

Charlie Pace (Dominic Monaghan) grał w filmie Spivs bardzo fajny film :clap:

Maggie Grace (Shannon) GRA W FILMIE MGŁA niewiem jaki jest ale jutro go bede miał :clap:

locke grał w agentce o stu twarzach
  • 0

#11 Gander

Gander

Szeregowy

• Użytkownik
  • 33 postów
  • MiastoSzczecin

Napisano 17.02.2006 - |16:04|

Micheal(Harold) grał w jakiejś komedyjce romantycznej... kobietę(transwestytę)
Gdzies widziałem Boona ale nie pamiętam gdzie
  • 0

#12 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 21.02.2006 - |17:19|

Wczoraj widziałem w TV rozmowę z JJ Abramsem i Tome Cruisem na temat produkcji MI-3. Mam nadzieje, że jego zaangażowanie w ten projekt nie przyneisie szkody LOST.
  • 0
Genesis

#13 dzajant

dzajant

Szeregowy

• Użytkownik
  • 41 postów
  • MiastoKwidzyn

Napisano 21.02.2006 - |18:58|

''Kamasutra'' ciekawe :> musze zobaczyc

warto ;)

A kto pamięta "Ich pięcioro"? Matthew Fox grał Charliego

Dołączona grafika

Użytkownik dzajant edytował ten post 21.02.2006 - |19:00|

• 0

#14 Lizard

Lizard

Szeregowy

• Użytkownik
  • 20 postów

Napisano 25.02.2006 - |20:33|

dodam swoje 3 grosze:

Boone - fajna rola w "Zyc szybko, umrzec mlodo", gdzie wystepowal rowniez Dowson z
Jeziora Marzen. Niezly film. Poza tym kojarze go ze Smallville.

Walt - gral w Antwoine Fisher (swietny film) i epizodyczna rolke w odcinku "Zwariowanego swiata Malcolma" :)

Kate - grala martwe cialo ;) w filmie "Long Weekend" . bardzo zakrecony film ale rowniez wart zobaczenia.

Ojciec Kate - swietna rola zabojcy w "Kod Merkury". Swietny aktor do takich rol.

tyle z tego co pamietam.

Użytkownik Lizard edytował ten post 25.02.2006 - |20:34|

• 0

#15 zuzia1

zuzia1

Szeregowy

• Email
  • 35 postów

Napisano 27.02.2006 - |16:17|

aktor grający Sayida występuje w najnowszej wersji Duma i uprzedzenie. Jest napisane ,ze produkcja angielska, ale na; Liscie płac : sa prawie sami Hindusi. Oczywiscie sa tam tańce synchroniczne ,jak to w Indiach. Ledwo go poznałam, taki wygłaskany, szlachetny. A jak tańczy i śpiewa. POLECAM :clap: Dla płci odmiennej ,na własną odpowiedzialność, bo to ckliwy melodramat. :rolleyes:
  • 0

#16 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 27.02.2006 - |16:20|

Matka Walta, grała nauczycielkę w dośc nowym filmie SF Sereniti.

Ciekawy artykuł o Evangeline Lilly:

http://www.cnn.com/2...y.ap/index.html

także, widziałem program o realizacji nowej wersji X Przykazań. Gra tam nie kto inne tylo Neveen Andrews - nasz sayid. W nastepnym epizodzie popularnego sitcomu - My Name Is Earl, zobaczymy Walta.

Take w jednym z epizodw 2006 Ghost Whispers dużą role ma aktor grający Dr. Arzt. W drugim epizodzie 6, sezony Sopranos epizodyczną rólke ma kolge Syida z Kairu, którego sptkał w Sydney.

Polecam artykuł o Naveen Andrews (Sayid)

http://www.cnn.com/2...s.ap/index.html

Użytkownik Jonasz edytował ten post 09.04.2006 - |02:35|

• 0
Genesis

#17 Wuszczur

Wuszczur

Szeregowy

• Email
  • 58 postów
  • MiastoCieszyn

Napisano 10.04.2006 - |20:40|

Michael w dwóch filmach grał Transwestytę. Jeden to wspomniany wcześniej Kobieta na tobie. W Romeo i Julia(tej uwspółcześnionej) grał mercutia i, o ile mnie oamięć nie zawodzi tam też był transestytą.
  • 0

#18 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 10.04.2006 - |20:53|

michael grał chyba w matrixie tego typka co latał w nabuchodozorze,nie jestem pewien ale to był chyba on
>oczywiście nie chodzi mi o morfeusza<
  • 0
Dołączona grafika
see you in another life brother...

#19 Silver

Silver

Kapral

• Użytkownik
  • 231 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 10.04.2006 - |20:58|

Dziwię się, że nikt tu nie wspomniał o naszej tajemniczej Libby (Cynthia Watros). Przez wiele lat grała rolę Kellie w "Drew Carey Show". Dzięki temu trochę sławy zdobyła bo nawet fajny serial. :)
  • 0
Milcz - albo powiedz coś, co lepsze jest niż milczenie.
E. J. Walten

#20 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 10.04.2006 - |21:18|

Claire -ROSWELL (Tam tez byla w ciązy) :clap:

Bardzo dobra rola, świetnie grała Tess w Roswell, a najciekawsze, że również grała kobietę w ciązy (już nie wspomnę o tym, że okazało się, że wszystkich wykiwała i była złym charakterem :D )

Gdzies widziałem Boona ale nie pamiętam gdzie

W Smallville ? :P

dodam swoje 3 grosze:

Boone - fajna rola w "Zyc szybko, umrzec mlodo", gdzie wystepowal rowniez Dowson z
Jeziora Marzen. Niezly film. Poza tym kojarze go ze Smallville.

Boone'a czyli Iana Somerhaldera możemy aktualnie oglądać w Smallville, które lecą co wtorek na TVNie. Nie oglądam serialu zawsze i nie wiem kiedy dokładnie się pojawił i w jakiej roli, ale jeszcze tydzień temu był w serialu i leżał na jakimś fotelu w zamkniętym magazynie czy czymś i Luthor ? tak się nazywa? mówił coś, że jest im niepotrzebny i może umrzeć.

Take w jednym z epizodw 2006 Ghost Whispers dużą role ma aktor grający Dr. Arzt. W drugim epizodzie 6, sezony Sopranos epizodyczną rólke ma kolge Syida z Kairu, którego sptkał w Sydney.

Dziwię się, że nikt tu nie wspomniał o naszej tajemniczej Libby (Cynthia Watros). Przez wiele lat grała rolę Kellie w "Drew Carey Show". Dzięki temu trochę sławy zdobyła bo nawet fajny serial. :)

Cynthia Watros fajnie tam gra i dzięki niej oglądam ten serial, bo jest tam częściej niż w Lost.

Wczoraj na TVN 7 leciały Dowody Zbrodni (Cold Case) i gościnnie pojawił się tam Goodwin (others z tylnej części samolotu)
W ostatnich tygodniach w Ostrym Dyżurze (ER) widziałem też Bernarda i ojca Jacka
Arzt pokazał się w Oszukać Przeznaczenie(Final Destination) jako jakiś agent
nie wspomnę o Henrym Gale'u który znany jest z roli w Pile (Saw)
o Helen, znanej z roli Peggy Bundy
(właśnie dowiedziałem się, że Rousseau, którą gra Mira Furlan pochodzi z Chorwacji... zupełnie mnie to zdziwiło.)
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych