Skocz do zawartości

Zdjęcie

Zathura: A Space Adventure (2005)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 Ogrodnik

Ogrodnik

Starszy sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 311 postów
  • MiastoPcim Dolny

Napisano 29.12.2005 - |16:42|

Film przeznaczony stanowczo dla mlodszej widowni. Jest to kontynuacja filmu Jumanji. W takim sensie ze znowu dzieciaki znajduja jaksa tam gre, tyle ze tym razem dzieje sie ona w kosmosie.
Film po mojemu jest bardziej dla dzieci z uwagi na fakt ze wszelkie prawa fizyki sa w filmie calkowicie ignorowane. Wiec chyba lepiej film ogladac gdy owych praw sie jeszcze nie poznalo...

Jesli chodzi o moja ocene, film mozna spokojnie zobaczyc w towarzystwie calej rodziny (ale polecalbym jakichs 7-10 latkow zabrac. Jesli nie macie rodzenstwa/dzieci to pozyczcie sobie na film jakiegos malolata.
W skali 1 do 10 film oceniam na 7.5. Glowna wada filmu to imo to, ze w przeciwienstwie do "pierwszej czesci" ten film nie jest smieszny. Owszem, akcja trzyma w napieciu ale niestety brak Robina Williamsa widac i slychac na kilometr....
  • 0
Dołączona grafika

#2 Dustie

Dustie

Szeregowy

• Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 19.01.2006 - |22:57|

Kiedys czytalem zapowiedzi tego filmu i sie dziwilem, co oni do licha chca zrobic -- Jumanji w kosmosie? A jednak...

Jumanji po prostu uwielbiam, to dla mnie film-klasyka, ale Zathura raczej mnie zainteresowala... To po prostu kopia, pozatym wiem, ze drugi raz tego, co bylo w Jumanji, juz w zadnym filmie nie obejrze. Jumanji bylo pierwsze i najlepsze. Osobiscie liczylem na kontynuacje -- bo w koncu w pierwszym filmie na to luke zostawili. Jest jednak to, co jest. Przynajmniej nazwa mi sie podoba... Zathura... :P

Mam nadzieje, mimo wszystko, ze jeszcze kiedys Jumanji zobacze na ekranie.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych