Film przeznaczony stanowczo dla mlodszej widowni. Jest to kontynuacja filmu Jumanji. W takim sensie ze znowu dzieciaki znajduja jaksa tam gre, tyle ze tym razem dzieje sie ona w kosmosie.
Film po mojemu jest bardziej dla dzieci z uwagi na fakt ze wszelkie prawa fizyki sa w filmie calkowicie ignorowane. Wiec chyba lepiej film ogladac gdy owych praw sie jeszcze nie poznalo...
Jesli chodzi o moja ocene, film mozna spokojnie zobaczyc w towarzystwie calej rodziny (ale polecalbym jakichs 7-10 latkow zabrac. Jesli nie macie rodzenstwa/dzieci to pozyczcie sobie na film jakiegos malolata.
W skali 1 do 10 film oceniam na 7.5. Glowna wada filmu to imo to, ze w przeciwienstwie do "pierwszej czesci" ten film nie jest smieszny. Owszem, akcja trzyma w napieciu ale niestety brak Robina Williamsa widac i slychac na kilometr....
Zathura: A Space Adventure (2005)
Rozpoczęty przez
Ogrodnik
, 29.12.2005 - |16:42|
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano 19.01.2006 - |22:57|
Kiedys czytalem zapowiedzi tego filmu i sie dziwilem, co oni do licha chca zrobic -- Jumanji w kosmosie? A jednak...
Jumanji po prostu uwielbiam, to dla mnie film-klasyka, ale Zathura raczej mnie zainteresowala... To po prostu kopia, pozatym wiem, ze drugi raz tego, co bylo w Jumanji, juz w zadnym filmie nie obejrze. Jumanji bylo pierwsze i najlepsze. Osobiscie liczylem na kontynuacje -- bo w koncu w pierwszym filmie na to luke zostawili. Jest jednak to, co jest. Przynajmniej nazwa mi sie podoba... Zathura...
Mam nadzieje, mimo wszystko, ze jeszcze kiedys Jumanji zobacze na ekranie.
Jumanji po prostu uwielbiam, to dla mnie film-klasyka, ale Zathura raczej mnie zainteresowala... To po prostu kopia, pozatym wiem, ze drugi raz tego, co bylo w Jumanji, juz w zadnym filmie nie obejrze. Jumanji bylo pierwsze i najlepsze. Osobiscie liczylem na kontynuacje -- bo w koncu w pierwszym filmie na to luke zostawili. Jest jednak to, co jest. Przynajmniej nazwa mi sie podoba... Zathura...
Mam nadzieje, mimo wszystko, ze jeszcze kiedys Jumanji zobacze na ekranie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »