Skocz do zawartości

Zdjęcie

Libby

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
60 odpowiedzi w tym temacie

#1 skose69

skose69

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 25.12.2005 - |12:35|

kim do ****** ****** jest Libbby?? http://abc.go.com/primetime/lost/ stoi nad Micheal'em
  • 0

#2 Kasia

Kasia

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 110 postów

Napisano 26.12.2005 - |13:00|

Przcież Libby nalezy do rozbitków 2. Jest psychologiem klinicznym czy coś takiego.
  • 0

#3 Temari

Temari

Szeregowy

• Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 26.12.2005 - |16:01|

No no... to jest problem bo ja jej nie zauważyłam. Może powiedz w którym odcinku sie pojawia to cosik bedziemy myśleć. :)
A może to jakaś babka która ma jakis związek z nimi. nie wiem co powiedziec o niej bo nie wiem jak wygląda...moze się kiedys dowiem...
  • 0

#4 Astra

Astra

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 105 postów
  • MiastoEłk

Napisano 26.12.2005 - |21:52|

Jak można oglądać 2 serie i nie wiedzieć kim jest Libby? :(
Należy do rozbitków tylnej części samolotu i wspominała w którymś odcinku że jest psychologiem klinicznym.
  • 0

#5 Dawca

Dawca

Szeregowy

• Użytkownik
  • 20 postów

Napisano 27.12.2005 - |00:31|

Lost sezon 2 odcinek 4 czas: 27:48 Libby się przedstawia Michaelowi :D
  • 0

#6 zortrag

zortrag

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 02.02.2006 - |13:08|

Wydaje mi się, że Libby jest (albo była) psychiatrą w zakładzie gdzie przebywał Hugo. W 12 odcinku drugiej serii w scenie w pralni Hurley :afro: pyta Libby czy gdzieś się wcześniej nie spotkali, a ona zmywa go tekstem, że nadepnął jej na stopę gdy wsiadał do samolotu. Podejrzewam, że Hurley kojarzy ją właśnie z psychiatryka :afro:
  • 0

#7 Oswald

Oswald

Szeregowy

• Email
  • 32 postów

Napisano 02.02.2006 - |14:39|

Wydaje mi się, że Libby jest (albo była) psychiatrą w zakładzie gdzie przebywał Hugo. W 12 odcinku drugiej serii w scenie w pralni Hurley :afro: pyta Libby czy gdzieś się wcześniej nie spotkali, a ona zmywa go tekstem, że nadepnął jej na stopę gdy wsiadał do samolotu. Podejrzewam, że Hurley kojarzy ją właśnie z psychiatryka :afro:

Tez mi sie tak wydaje, poniewaz ukladaloby sie to w logiczna calosc. Niestety nie bylo jeszcze odcinka o Libby, wiec moze sie okazac, ze scenarzysci znow nas zmylili i jest ona powiazana z Hurley'em w jakis inny sposob :afro:

Użytkownik Oswald edytował ten post 02.02.2006 - |14:42|

• 0
"Screw you guys, I'm goin' home" - Eric Theodore Cartman

#8 kalif

kalif

Szeregowy

• Użytkownik
  • 23 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 03.02.2006 - |00:22|

no jesli bedzie powiazana z jabba :} to filmik o niej, jej pracy, wyjasni nam, miejmy nadzieje, tajemnice liczb, moze nawet przedstawi postac kolesia, ktory owe liczby non stop wymawial...

uu az mnie dreszcz przechodzi jak pomysle o tym psychiatryq :}
i co takiego niby z glowa mial hurley ???
i czemu trafil tam ten kolo / to chyba ten z tej lodzi podwodnej, maz babki, ktora hurley odwiedzil na jakiejs preri.../
  • 0

#9 Oswald

Oswald

Szeregowy

• Email
  • 32 postów

Napisano 03.02.2006 - |01:23|

uu az mnie dreszcz przechodzi jak pomysle o tym psychiatryq :}
i co takiego niby z glowa mial hurley ???
i czemu trafil tam ten kolo / to chyba ten z tej lodzi podwodnej, maz babki, ktora hurley odwiedzil na jakiejs preri.../

Teorie dlaczego Hurley byl w zakladzie psychiatrycznym, masz tu :

http://forum.gwrota....?showtopic=3004

Wedlug mnie trzyma sie ona kupy i jest bardzo prawdopodobne, ze tak zostanie to wyjasnione w serialu.

Ten typ w psychiatryku to Leonard, mezczyzna ktory sluzyl w stacji nasluchowej razem z Sam'em. Wlasnie z zona Sama w tym odcinku rozmawia Hurley.
  • 0
"Screw you guys, I'm goin' home" - Eric Theodore Cartman

#10 kalif

kalif

Szeregowy

• Użytkownik
  • 23 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 03.02.2006 - |09:57|

faktycznie, bulimia do szalenstwa to moze byc na miejscu, ale spekulacje na bok :}
libbi go leczyla, jest szczupla :P ahh
  • 0

#11 Lvs

Lvs

Starszy szeregowy

• Email
  • 125 postów
  • MiastoZ Matrixa ;D

Napisano 14.02.2006 - |08:08|

Dziwne, bo Libby jest jedną z głównych bohaterek serialu tz nie jest taka szara i przeciętna oraz pokazuje się w odcinkach. Dlatego właśnie zastanawia mnie. Wszyscy główni bohaterzy mają w kolejnych odcinkach swoje retrospekcje, a Libby? Od kąd ją poznaliśmy minęło juz z 7 odcinków i ciągle nic o niej nie wiemy. Ogólnie jest taka chuda i mi pasuje do nóg które widzieli eko i jin.
  • 0

#12 wupasek

wupasek

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 79 postów

Napisano 14.02.2006 - |11:08|

Dziwne, bo Libby jest jedną z głównych bohaterek serialu tz nie jest taka szara i przeciętna oraz pokazuje się w odcinkach. Dlatego właśnie zastanawia mnie. Wszyscy główni bohaterzy mają w kolejnych odcinkach swoje retrospekcje, a Libby? Od kąd ją poznaliśmy minęło juz z 7 odcinków i ciągle nic o niej nie wiemy. Ogólnie jest taka chuda i mi pasuje do nóg które widzieli eko i jin.

:lol:
kiedy Eko i Jin widzieli "nogi" to reszta grupy (razem z Libby) szla do pierwszego obozu...
  • 0

#13 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 14.02.2006 - |13:22|

To wałaśnie najlepszy dowód, że puki co nie należy do głównej grupy bohaterów. Nie jest tak bardzo w tle jak część innych, ale też nie wprowadza się jej do zasadnizcej akcji. Podobnie jak Rose np.

Użytkownik Jonasz edytował ten post 14.02.2006 - |13:24|

• 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#14 Picy

Picy

Kapral

• Użytkownik
  • 244 postów
  • MiastoCzłuchów

Napisano 15.02.2006 - |11:56|

Nogi nalezaly do grupy Innych pamietacie Misia na sznurku,wczesniej mis nalezal do tych 2 dzieci ktore zostaly porwane to jak to mogla byc Libby!!
No ale faktycznie to juz 7 epizodów a my nadal nic o Libby nie wiemy,a to wazna postac , moze nawet o wiedzy zbizonej do jacka,Psychiatra !!
Pzreciez to libby powina zajac sie rozszyfrowaniem wszystkich w grupie,
  • 0

#15 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 15.02.2006 - |13:37|

No ale faktycznie to juz 7 epizodów a my nadal nic o Libby nie wiemy,a to wazna postac , moze nawet o wiedzy zbizonej do jacka,Psychiatra !!
Pzreciez to libby powina zajac sie rozszyfrowaniem wszystkich w grupie,

Może się zajmuje i dla tego nie ma czasu na nic innego.
  • 0
Genesis

#16 Lvs

Lvs

Starszy szeregowy

• Email
  • 125 postów
  • MiastoZ Matrixa ;D

Napisano 15.02.2006 - |14:12|

Podczas napadu 2 innych na 2 grupe to wlasnie libby pilnowala dzieci. moze specjalnie nie pilnowała ich należycie i przez co obcy porwali dzieci.
  • 0

#17 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 15.02.2006 - |14:36|

Podczas napadu 2 innych na 2 grupe to wlasnie libby pilnowala dzieci. moze specjalnie nie pilnowała ich należycie i przez co obcy porwali dzieci.

Dobrze wiemy, że przed Innymi typu Ethan czy nawet Zeke, trudno jest coś upilnować. Moim zdaniem to fałszywy trop.
  • 0
Genesis

#18 Picy

Picy

Kapral

• Użytkownik
  • 244 postów
  • MiastoCzłuchów

Napisano 15.02.2006 - |20:32|

Dobrze wiemy, że przed Innymi typu Ethan czy nawet Zeke, trudno jest coś upilnować. Moim zdaniem to fałszywy trop.

No chyba sie zgodze pamietacie cindy
byla ze 2 metry za reszta kiedy wnosili sawyer pod ta skarpe, i co
odwrócili sie a jej juz nie bylo!!
po zatym anna zabiła goodwina o to on byl kablem ,a watpie zeby w tak małej grupce ocalałych było az 2 "agentów"
  • 0

#19 Gander

Gander

Szeregowy

• Użytkownik
  • 33 postów
  • MiastoSzczecin

Napisano 17.02.2006 - |16:58|

Raczej agentką żadną nie jest... chociaż właściwie nie wiadomo - 2 grupa nie miała spisu.
I czy to nie przypadkiem Libby jest adwokatką żony Micheala? Nawet adwokat mówił do niej jakoś tak podobnie(Lizzy ja słysząłem) ale może źle słyszałem
  • 0

#20 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 21.02.2006 - |20:04|

Libby jest babką, psychologiem klinicznym, siedziała w tylnej częsci samolotu, przyszła wraz z innymi rozbitkami z innej częsci wyspy... Nie mam o niej bardziej szczegółowych danych... :(
  • 0

Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych