Hugo 'Hurley' Reyes
Napisano 02.03.2005 - |11:27|
Napisano 02.03.2005 - |14:42|
Napisano 29.03.2005 - |14:31|
Napisano 15.09.2005 - |16:45|
W USA istnieje pewien pan o nazwisku Harry Knowless który zarzadza jedną z najpopularniejszych witryn internetowych poswieconych filmowi na swiecie( aintitcool.com).Jego osadami kieruje się duzy procent amerykanów kupujacych bilety,ogladajacych tv itd.
Kiedys ten właśnie pan uniemozliwił J.J.Abrahamsowi pracę przy nowym Supermanie gdy bardzo zjechał jego scenariusz.W jednym z wywiadów odnosnie "LOSTa" ktoś zapytał Abrahamsa kogo chciałby widzieć na bezludnej wyspie,"Harrego Knowlesa"-odpowiedział ten bez wachania.A ponieważ Harry I Hurley maja podobne imiona i wygladają niemal identycznie zaczeły powstawać teorie że Knowless jest pierwowzorem Hurleya.
Napisano 15.09.2005 - |18:43|
Napisano 16.09.2005 - |02:05|
Ale przecież to fikcyjna postać i nie musi w 100% przypominać swojego pierwowzoru.......a pozatym Hurley nie miał zbyt szczęśliwej histori,moze J.J ma dla niego w zanadrzu jeszcze wiecej przykrych niespodzianek.A moze nasz grubasek wcale nie jest taki miły na jakiego wyglada...........
Napisano 14.10.2005 - |15:33|
Napisano 15.10.2005 - |11:36|
Poza tym jest chybą najzabawnieszą postacią w całym serialu.
Napisano 18.10.2005 - |17:47|
Napisano 04.12.2005 - |17:13|
Napisano 06.12.2005 - |15:59|
Napisano 14.12.2005 - |00:15|
Zreszta dla rozbitkow taze jest niezastapiony. Dali by sobiie rade
bez Locka(polwac na dzika potrafi kazdy glupek nawet wioskowy)
bez Jacka(operowac igla i nicia umie nawet baba z miesnego)
bez Sayida(tortury to nic trudnego wystarczy w mlodosci pograc troche w Dooma)
bez Sawyera (gromadzenie i zlodziejstwo jest po prostu przypisane rasie ludzkiej)
ale bez Hugo???(kto by im zrobil pole golfowe!!!)
Napisano 14.12.2005 - |04:25|
Więcej Hugo-centrycznych epizodów.
Napisano 02.01.2006 - |00:06|
Napisano 02.01.2006 - |22:28|
Wg spoilerow nazarl sie miesa krowy z wielkiej brytanii i zachorowal na BsE. Dlatego od tamtej pory ma wolowinowstret i jada tylko wieprzowine, aczkolwiek zarazil sie rowniez pryszczyca. Dlatego nosi dlugie wlosy i zapuszcza brode.(Podobno najwieksze prychole ma na [beeep]e, ale chyba bedziemy musieli poczekac na jego romaqns z Kate(wg spoilerow 4 sezon) zeby to zobaczyc
Napisano 03.01.2006 - |12:26|
Ktoś ma pomysł czemu Hugo był w psychiatryku? ;']
Według mnie był
[Edit]Jak słusznie poniżej zauważył ajow, objawy jakie tu opisuje to BULIMIA a nie jak błędnie napisałem anoreksja. Poprawiam błąd, dzięki Ci ajow.[/EDIT]
Prawdopodobnie miał silny kompleks na punkcie swojej tuszy co skończyło sie dla niego napadami bulimii (jadł ogromne ilości jedzenia po czym zmuszał sie do wymiotów).
Świadczy o tym między innymi jego przezwisko - Hurley. W języku angielskim "hurl" to coś takiego jak "rzucanie pawia" w języku polskim.
Hugo nie chciał nikomu wyjaśniać skąd to przezwisko się wzięło.
Silna bulimia bywa leczona psychiatrycznie. Ale wariatem nie jest - co podkreslał w rozmowie z Jackiem.
Witam przy okazji
Użytkownik Bartholomew edytował ten post 09.01.2006 - |19:24|
Napisano 06.02.2006 - |14:37|
Jak dla mnie to sie kupy nie trzyma. Skoro J.J. tak nienawidzi tego Harry'ego to dlaczego ksztaltuje Hurley'a na tak sympatyczna i zabawna osobe ?? :>
To chyba wyszło w praniu. Warto obejżeć bonus material do amerykańskiego wydania Lost 1 na DVD. Tam w jednej scenie kamera poakzuje nagłowek opisu materiałow na temat postaci Hurleya. Jest kilka słow na jego temat. Miedzy innymi overwieght, red shirt i ARROGANT. Trudne do uwierzenia. Wygłada na to, że jak zatrudnili aktora to nieco zmienili rolę pod jego osobowość. Na tym samy DVD jest zbiorowy wywiad z aktorami. Pada pytanie, który z nich najbardziej identyfikuje się z graną przez siebie postacią, lub raczej, która postac najbardziej przypomina aktora ja grającego, a tu odzywa się Horhe, "It's probably me".
Genesis
Napisano 28.03.2006 - |10:17|
Aż tak jest zajęty wyjadaniem swojej prywatnej s[beeep]rni
No ale ten tekst z batonikiem ostatnio..
Cały hugo.Spoko KOLEŚ :-)
Napisano 28.03.2006 - |15:38|
Według mnie był
anorektykiembulimikiem.
[Edit]Jak słusznie poniżej zauważył ajow, objawy jakie tu opisuje to BULIMIA a nie jak błędnie napisałem anoreksja. Poprawiam błąd, dzięki Ci ajow.[/EDIT]
Prawdopodobnie miał silny kompleks na punkcie swojej tuszy co skończyło sie dla niego napadami bulimii (jadł ogromne ilości jedzenia po czym zmuszał sie do wymiotów).
Świadczy o tym między innymi jego przezwisko - Hurley. W języku angielskim "hurl" to coś takiego jak "rzucanie pawia" w języku polskim.
Hugo nie chciał nikomu wyjaśniać skąd to przezwisko się wzięło.
Silna bulimia bywa leczona psychiatrycznie. Ale wariatem nie jest - co podkreslał w rozmowie z Jackiem.
Witam przy okazji
albo raczej obżeranie się kompulsywne, bo jakby wymiotował to byłby chudszy. to też ma podłoze w psychice.
ale myślę ze z innego powodu był w psychiatryku. moze jakieś urojenia albo schizofremia?
Napisano 29.03.2006 - |09:58|
Hugo był w zakładzie bo pewnie tam go umiesciła Dharma (przeciez tam sie dowiedział o "cudownych" Liczbach )tak było mu pisane.albo raczej obżeranie się kompulsywne, bo jakby wymiotował to byłby chudszy. to też ma podłoze w psychice.
ale myślę ze z innego powodu był w psychiatryku. moze jakieś urojenia albo schizofremia?
No ale powaznie to chyba nie bylo powiedziane dlaczego byl na wczasach w domu bez klamek
Skłonny jestem zauwazyc ze pewnie jego mama go tam wysłała bo nie mogla zarobic na te kurczaki co Hugo je pochłaniał
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »