ANOMALIA NA WYSPIE
Napisano 10.12.2005 - |15:27|
Na koniec dodam że serial zmierza tak jakoś właśnie w tym kierunku...chyba ze mi się tylko wydaje !
Napisano 10.12.2005 - |15:46|
Napisano 13.12.2005 - |08:14|
W komiksie, który czytał Walt, oprócz białego niedźwiedzia był także różowy kosmita, którego badali ludzie w białych kombinezonach. Czyżby podpowiedź o której mieliśmy sobie przypomnieć dopiero w piątym sezonie? Przecież twórcy nie spodziewali się takiego buum na ten serial. Nie zdziwiłbym się gdyby na gwałt starali się wymyślić kilka alternatywnych zakończeń, a w najgorszym wypadku zostawią wszystko nie domówione, by wyszło że nikt nie miał racji.
Napisano 24.01.2006 - |20:23|
Napisano 08.02.2006 - |16:11|
(w odcinku 23nd Psalm midac bylo ze przebiegaja przez nia wyladowania elektryczne)
hmmm....przyjrzyjcie si(w odcinku 23nd Psalm midac bylo ze przebiegaja przez nia wyladowania elektryczne)piej tym wyładowaniom
dla niekumatych:
są tam sceny z życia pana Eko. Nie widziałem dokładnie (wina Vplayera....)
ale była tam jakaś dziewczyna , ksiądz i jeszcze inna osoba podobna do Ethana
Napisano 08.02.2006 - |16:15|
Napisano 09.02.2006 - |01:17|
Napisano 09.02.2006 - |12:34|
jeszcze jedna sprawa te liczby to kod oglądalićie ten odcinek jak said mówił o murze o gróbości 3 m tam coś jest i śmierdzi a oni to wpisują z takiego powodu by to coś nie weszło a nie bo wyspa wybuchnie. Ale przeznaczenie też odgrywa tu warzną role każdy na wyspie ma coś ze sobą wspólnego każdy gogoś zna lub kiedyś się spotkali. Tak jak Jack i ten cały Dezmond.
Napisano 16.02.2006 - |13:10|
P.S ............polecam serial Prison Break,kapitalnie zrobiony !!!
Napisano 16.02.2006 - |13:45|
Teoria może trochę naciągana , ale jeżeli odrzucimy wszystkie dotychczasowe (bieguny , kosmici , czysciec itd.) to może będzie bliska prawdy.Mianowicie chodzi mi o to że w tym rejonie odkryto anomalie nie spotykaną nigdzie indziej na świecie(no może tylko w trójkącie bermudzkim),rozpoczeły się badania ,testy itp.Po jakimś czasie trafiono na niezamieszkaną wyspę która nadawała się do eksperymentu ostatecznego czyli z udziałem ludzi ,najpierw wojsko(nóz który miał "INNY" jest z amerykańskiego wojska) później cywile,przy okazji pobytu na wyspie naukowcy coś odkryli !Mnie sie wydaje że to "COŚ" znajduje się pod ziemią(kabel wychodzi z morza,Locke ciągnięty pod ziemię,bunkry też jakoś idą w głą,być może że wyspa to tylko wierzchołek czegoś o wiele większego(większej wyspy lub lądu) nie twierdze w tym momęcie że to Atlantyda !!
Na koniec dodam że serial zmierza tak jakoś właśnie w tym kierunku...chyba ze mi się tylko wydaje !
Hm.mm 'a mnie sie wydaje', ze... dowiemy sie czegos szczegolnego w 15 odcinku 2 sezonu, co wnioskuje po o zobaczeniu obrazka promujacego ;P
Napisano 15.03.2006 - |14:24|
Kosmici to z pewnoscia odpadają, z tego co wiem zostalo to zdyskredytowane przez samych twórców LOST'aMi też się wydaje że w środku coś siedzi. Coś co naukowcy znaleźli przez przypadek (incydent) i badali. To coś spowodowało zarazę, a teraz jest zamurowane i kilku ludzi co 108 min wysyła sygnał, który świadczy że jeszcze żyją. No i nie zapominajmy o źródle energii. Wątpię, aby była to zamurowana elektrownia atomowa.
W komiksie, który czytał Walt, oprócz białego niedźwiedzia był także różowy kosmita, którego badali ludzie w białych kombinezonach. Czyżby podpowiedź o której mieliśmy sobie przypomnieć dopiero w piątym sezonie? Przecież twórcy nie spodziewali się takiego buum na ten serial. Nie zdziwiłbym się gdyby na gwałt starali się wymyślić kilka alternatywnych zakończeń, a w najgorszym wypadku zostawią wszystko nie domówione, by wyszło że nikt nie miał racji.
Tez mi sie wydaje ze sygnał jest odbierany przez kogos, albo przez coś. Moze to być satelita (pisalem juz gdzies o tym), a jest to prawdopodobne bo satelita okolobiegunowy potrzebuje ze 100 min na obieg ziemi (przez ok. 100 min jest nie widoczny dla sygnału). Nie zgadzam sie natomiast ze w przypadku nie wpisania licz wyspa wybuchnie. Mysle ze raczej urządzenie ktore sie na wyspie znajduje a nad którym pracowali naukowcy sie rozleci.A może te liczby to coś w rodzaju zabezpieczenia. Takie ostateczne rozwiązanie. To znaczy ten sygnał z tymi liczbami jest gdzieś wysyłany, ktoś go odbiera i jeżeli przyjmiemy że ta cała wyspa to jakiś rządowy projekt naukowy to jeżeli ta transmisja zostanie przerwana to ten ktoś kto odbiera sygnał wydaje polecenie do zniszczenia wyspy (ndleci jakiś samolocik i wszystko rozwali) Wydaje mi się że tu chodzi o to żeby informować że tu jeszcze ktoś żyje i ma to wszystko jako tako pod kontrolą. Zastanawia mnie tylko czemu ten kod musi byc wpisywany co 108 min?? czemu akurat co 108 min nie łatwiej poprostu co 2h ??
Napisano 15.03.2006 - |20:14|
Kosmici to z pewnoscia odpadają, z tego co wiem zostalo to zdyskredytowane przez samych twórców LOST'a
Tez mi sie wydaje ze sygnał jest odbierany przez kogos, albo przez coś. Moze to być satelita (pisalem juz gdzies o tym), a jest to prawdopodobne bo satelita okolobiegunowy potrzebuje ze 100 min na obieg ziemi (przez ok. 100 min jest nie widoczny dla sygnału). Nie zgadzam sie natomiast ze w przypadku nie wpisania licz wyspa wybuchnie. Mysle ze raczej urządzenie ktore sie na wyspie znajduje a nad którym pracowali naukowcy sie rozleci.
Zdaje sie ze teoria o satelicie została już dawno obalona...
Wpisując liczby tyle razy ... po jakimś czasie musi pojawić się grUby błąd... my wpisujemy a satelita po drugiej stronie globu... jak dla mnie prosta sprawa.
Napisano 17.03.2006 - |11:37|
Nie zupełnie. Jest też coś takiego jak orbita stacjonarna. Satelita przez 24h jest nad jednym miejscem na Ziemi.Wpisując liczby tyle razy ... po jakimś czasie musi pojawić się grUby błąd... my wpisujemy a satelita po drugiej stronie globu... jak dla mnie prosta sprawa.
Napisano 17.03.2006 - |13:19|
A jako, ze jest to stary satelita ma tendencje do przysypiania. Co 108 minut trzeba gu budzić z drzemki.Nie zupełnie. Jest też coś takiego jak orbita stacjonarna. Satelita przez 24h jest nad jednym miejscem na Ziemi.
Genesis
Napisano 17.03.2006 - |13:26|
Możesz to wyjaśnić?A jako, ze jest to stary satelita ma tendencje do przysypiania. Co 108 minut trzeba gu budzić z drzemki.
Napisano 17.03.2006 - |13:38|
To był żart.Możesz to wyjaśnić?
Widzę, że od kiedy zostałes kapralem, chcesz zaprowadzić tu porzadek. To taka obsesja młodszych podoficerów. Zostaniesz sierzantem, to spojzysz na to z innej prespektywy.
To tez żart jak by się kto pytał.
Genesis
Napisano 18.03.2006 - |22:13|
- Wg. mnie wszystko możde ulożyc sie w całkiem logiczną calośc. spoko.
Ale nie wiem do cholery co to jest ta czarna mgiełka!! jakaś taka niezidentyfikowana.. nie wiadomo co to jest
-do niczego mi ona nie pasuje, nie wiem jak ją wytłumaczyć.jedyne logiczne wytłumaxczenie to to, że to jest jakis ruj pszczół
Napisano 18.03.2006 - |22:54|
Napisano 18.03.2006 - |23:00|
dobra dobra ludzie mielimy pisać o anomaliach na wyspie
- Wg. mnie wszystko możde ulożyc sie w całkiem logiczną calośc. spoko.
Ale nie wiem do cholery co to jest ta czarna mgiełka!! jakaś taka niezidentyfikowana.. nie wiadomo co to jest
-do niczego mi ona nie pasuje, nie wiem jak ją wytłumaczyć.jedyne logiczne wytłumaxczenie to to, że to jest jakis ruj pszczół
rój pszczół,????gdzie ty te pszczoły słyszałeś,to jest jakiś czarny dymek,i narazie nie ma racjonalnego wytłumaczenia,a pozatym o tym dymku to już dużo było postów.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych