Skocz do zawartości

Zdjęcie

terminator 2 i alternatywne zakonczenie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
16 odpowiedzi w tym temacie

#1 AngeL

AngeL

Szeregowy

• Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 12.11.2003 - |02:10|

witam :D wszystkich witam, po dluugim okresie nieobecnosci,
ostatnio wpadl mi na dysk podobno BARDZO RZADKI plik wideo z ALTERNATYWNYM ZAKONCZENIEM do Terminatora 2, jesli by taka mozliwosc byla to z mila checia bym go wrzucil na nasz server, oczywiscie jesli admin nie bedzie mial nic przeciwko, waga pliku to niecale 20 mega, format mpeg, ale jak sie zbiore to moze przerobie na divx'a lub xvida, oczywiscie wtedy objetosc bedzie stosownie mniejsza,

jesli by co to piszcie ewentualnie na maila e-coli@wp.pl

pozdr4all
  • 0

#2 dziordzio

dziordzio

Szeregowy

• Użytkownik
  • 33 postów

Napisano 12.11.2003 - |09:44|

W sumie w tym innym zakończeniu nie ma nic nadzwyczajnego, po prostu historia terminatora się kończy. Aktorka w dniu zagłady mówi, że gdyby nie zlikwidowanie terminatora dzieci nie mogły się bawić na placu zabaw.
  • 0

#3 rejm

rejm

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 12.11.2003 - |23:05|

To alternatywne zakończenie praktycznie wykluczało mozliwość dalszego ciągu. Pewnie dlatego z niego zrezygnowano. <_<
  • 0

#4 AngeL

AngeL

Szeregowy

• Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 13.11.2003 - |22:16|

ale fajnie wiedziec ze cos takiego powstalo
  • 0

#5 dziordzio

dziordzio

Szeregowy

• Użytkownik
  • 33 postów

Napisano 14.11.2003 - |11:58|

Fajnie nawet takie zakończenie mieć. Nawet są do tego pliku polskie napisy.
  • 0

#6 rejm

rejm

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 15.11.2003 - |15:29|

To może rzuciłbyś jakiś link ?
  • 0

#7 Blue

Blue

Szeregowy

• Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 15.11.2003 - |16:12|

Angel odezwij sie do Sokara on ci powie gdzie to wysłać
  • 0

#8 dziordzio

dziordzio

Szeregowy

• Użytkownik
  • 33 postów

Napisano 20.11.2003 - |18:24|

Jeśli chodzi o napisy to oczywiście na http://napisy.info/ a pliki to z osiołka. Za to jeszcze są dwa ciekawe filmiki na temat terminatora: parodia z MadTV oraz „Terminator 2: 3-D” chyba z kina 3D ( do obu również są napisy). Parodia nawet, nawet a tego 3d to nie widziałem.
  • 0

#9 tosli

tosli

Starszy szeregowy

• W tr. aktywacji
  • 108 postów

Napisano 14.12.2003 - |21:15|

To alternatywne zakończenie praktycznie wykluczało mozliwość dalszego ciągu. Pewnie dlatego z niego zrezygnowano. <_<

A szkoda... ile można to ciągnąć ? Pewnie za jakiś czas będzie Terminator 4 ale bez Gubernatora. Potem jeszcze Obcy 5 - ale bez Obcego itp.
Co można jeszcze opowiedziedź w histori Terminatora ? Cofnąć się do czasu Inkwizycji ? Czy może zaliczyć rok 3000 ?
Pewnie że film od strony technicznej rewelacyjny, ale to nie wszystko co składa się na film....
  • 0

#10 Drow

Drow

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 269 postów
  • MiastoBialystok

Napisano 13.01.2004 - |21:41|

Ano pewnie dlatego zrezygnowali.. A szkoda, bo T3 to kompletna klapa, jak dla mnie. Za duzo tam scen humorystycznych /typu np rzucania sie kiblami/po kiblach.. albo akcja z okularami.. zalosne/. Poza tym film nie ma klimatu poprzednich obu czesci. Jego klimat jest totalnie inny. Pierwsze dwie czesci nawet straszyly.. Czesc trzecia natomiast... bawi ? Smieszy ? To zupelna kpina ze wszystkiego, co do tej pory osiagnal Terminator. Poza tym jestem zdania. ze dobre filmy/serie nie wymagaja zadnych kontynuacji. Tak samo wlasnie jest z seria Terminatora /mowie tu o dwoch pierwszych czesciach/, seria Obcego /trzy pierwsze czesci.. czwarta to dno/ oraz chociazby Matrixem, ktorego wcale nie trzeba bylo kontynuowac, a sama koncowka pierwszej czesci juz dawala przedsmak kiczu nastepnych czesci.
Ale nie ma to jak pogon za kasa.. i tym samym niszczenie kultowych dziel.
  • 0

#11 AngeL

AngeL

Szeregowy

• Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 13.01.2004 - |22:45|

miejmy tylko nadzieje ze beda powstawac nowe i zaskakujace zarowno pod wzledem efektow/wizualnym jak i rozwiazan, filmy beda dawac do myslenia, beda wciagac az po same uszy, jak chodzenie po bagnach a nie beda marna papka dla ludzi z ziemniakiem zamiast moozgu :)

pozdrawiam wszystkich fanow dobrego kina
i forumowiczow
  • 0

#12 arci

arci

Szeregowy

• Użytkownik
  • 24 postów

Napisano 29.01.2004 - |16:47|

Dla mnie T3 to papka mająca na celu zarobienie jeszcze trochę kasiory
  • 0

#13 Thomass

Thomass

Plutonowy

• VIP
  • 424 postów
  • MiastoKraków

Napisano 23.02.2004 - |21:58|

Hej Powiedzcie zkad moge zassac to alternatywne zakonczenie? Od zawsze byle fanem Termianatora ale 3 jest kicha!
  • 0
Nienawidze poniedzałku...

#14 Lavey

Lavey

Szeregowy

• Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 06.07.2004 - |22:42|

alternatywne zakonczenie to nie wszystko czego nie bylo w T2, byla wydana wersja rezyserska gdzie ofkors bylo to zakonczenie, a rowniez i sceny dodatkowe, takie jake grzebanie w CPU terminatora aby wlaczyc opcje "uczenia sie" itp, wersja rezyserska jest wg mnie fajniejsza :)

Użytkownik Lavey edytował ten post 06.07.2004 - |22:42|

• 0

#15 Dag

Dag

Plutonowy

• VIP
  • 485 postów

Napisano 19.07.2004 - |09:32|

Poza tym jestem zdania. ze dobre filmy/serie nie wymagaja zadnych kontynuacji. Tak samo wlasnie jest z seria Terminatora /mowie tu o dwoch pierwszych czesciach/, seria Obcego /trzy pierwsze czesci.. czwarta to dno/ oraz chociazby Matrixem, ktorego wcale nie trzeba bylo kontynuowac, a sama koncowka pierwszej czesci juz dawala przedsmak kiczu nastepnych czesci.
Ale nie ma to jak pogon za kasa.. i tym samym niszczenie kultowych dziel.

aha, czyli terminator 2 powinien nie powstac dlatego ze pierwsza czesc byla spoko? albo obcy 2 i 3 - no bo 1 czesc byla przeciez najlepsza. twoje podejscie by spowodowalo ze wiele dobrych filmow by nie powstalo.

co do 3 czesci, wszyscy oczekiwali niewiadomoczego, a zapewne kazdy czego innego. nie dalo sie wszystkim dogodzic, taki urok kontynuacji.

co do alternatywnego zakonczenia, czy nie bylo przypadkiem tak, ze dzien sadu mial byl w roku 1997? a arnoldek powiedzial ze zostal tylko przesuniety? dla mnie ta koncowka niewiele zmienila.
  • 0
My jsme Borgove. Budete asimilovani. Odpor je marny.

#16 Wróbel

Wróbel

Szeregowy

• Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 03.08.2005 - |18:29|

[quote name='Lavey' date='6.07.2004 |23:42|']
alternatywne zakonczenie to nie wszystko czego nie bylo w T2, byla wydana wersja rezyserska gdzie ofkors bylo to zakonczenie, a rowniez i sceny dodatkowe, takie jake grzebanie w CPU terminatora aby wlaczyc opcje "uczenia sie" itp, wersja rezyserska jest wg mnie fajniejsza :)

ja terz oglondałem i mi sie terz bardziej podobało od zwykłej wersji
  • 0

#17 Drow

Drow

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 269 postów
  • MiastoBialystok

Napisano 06.08.2005 - |19:59|

BARDZO RZADKI plik wideo z ALTERNATYWNYM ZAKONCZENIEM  do Terminatora 2

Nie powiedzialbym, ze rzadki. To zakonczenie to jeden z bonusow na DVD wersji rezyserskiej T2, do dostania w wielu sklepach bez problemu wiekszego ^^
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych