Skocz do zawartości

Zdjęcie

Ana-Lucia

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
62 odpowiedzi w tym temacie

#1 radical

radical

Starszy kapral

• VIP
  • 283 postów
  • Miastono man's land

Napisano 22.10.2005 - |20:14|

ok chyba do kolekcji brakowało Ana-Lucia więc już będziemy mieli komplet, a zważywszy na to, że chyba pooglądamy ją trochę w serialu to może warto poświęcić jej nieco uwagi.
z tego co zauważyłem nie jest zbyt lubiana przez widzów, ja jednak uważam że nie muszę lubić jej sposobu działania, ważne jest zaś to że jest postacią wyrazistą, wnoszącą nową wartość. ciekaw jestem co się stało, że zachowuje się właśnie w taki sposób, bo na lotnisku przy spotkaniu z Jack'iem wydawała się całkiem milusia ;).
myślę że jej fleszbeki będą dość ciekawe szczególnie już te z wyspy, po katastrofie.
a poza tym istnieje wiele pytań dotyczących jej np jak tak naprawdę przetrwała katastrofę, bo jej tłumaczenia były nieco wymijające; jak dużo wie o The Others i co ją z nimi łączy lub dzieli, itp itd
w każdym bądź razie Ana-Lucia może być postacią, która wraz z panem Eko pociągną Lost do przodu, bo Desmond na razie zniknął, Jack, Locke są od jakby nieco z boku ostatnio, więc może może...
:D
  • 0
back from the dead :D

#2 bartek

bartek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 64 postów

Napisano 23.10.2005 - |15:47|

Wiemy on niej narazie bardzo mało. Faktycznie jest wyrazistą postacią. Zastanawia mnie skad w niej tyle agresji. Czyżby bała się kogoś i w ten sposób chce ukryc swój strach. Wiecej bedziemy mogli powiedziec po odcinku w którym poznamy historię grugiej grupy rozbitków.
Bardzo jestem ciekaw reakcji Jacka gdy sie spotkają. To moze byc ciekawe..
  • 0

#3 KerimBlack

KerimBlack

Szeregowy

• Użytkownik
  • 33 postów
  • MiastoBielsko Biała

Napisano 24.10.2005 - |09:40|

Dla mnie Anna jest najlepszą postacią kobiecą w serialu ( chyba duży wpływ na mój wybór ma jej uroda :) )Jej agresywne zachowanie jest chyba spowodowane przejściami na wyspie, bo jak widzieliśmy spotkanie z Jackiem na lotnisku miało zupełnie inny charakter. Anna jest bardzo kobieca, wręcz urocza, ale też potrafi pokazać pazurki ! :) Gorąco jej kibicuje, bo wierze że to bedzie jedna z kluczowych postaci serialu :hyhy:
  • 0

#4 L o c k e

L o c k e

Szeregowy

• Użytkownik
  • 54 postów

Napisano 07.11.2005 - |12:06|

Ta aktorka ma w sobie jakąś agresję :>
Kto widział Resident Evil ten wie o czym mówię.
To na pewno będzie jedna z czołowych postaci tego serialu,zastanawia mnie tylko czemu w reklamach(i na stronach) 1 sezonu była pokazywana Anna Lucia.Trochę przegięto sprawę,ponieważ z odcinku na odcinek wyczekiwałem tej aktorki i się nie doczekałem(myślałem,że znajdą ją gdzieś samą na wyspie,a tu nic)...,dopiero w 2 sezonie,ciekawe czemu nic nie trąbiona np. o mr Eko,bo jest mniej znany?????????????????????

Użytkownik L o c k e edytował ten post 07.11.2005 - |12:07|

• 0

#5 imagine

imagine

Szeregowy

• Użytkownik
  • 31 postów

Napisano 07.11.2005 - |19:03|

A ja Anę Lucię baaardzo lubie i już sie nie moge doczekać kiedy się spotkają ona i Jack :D Czyżby mały romans między nimi? :> tak żeby Kate była zazdrosna hehe ... Ana to postać bardzo wyrazista i charakterystyczna. Nieco podobna do Sawyera (pewnie dlatego tak się ciskają między sobą ;) ... myśle że twórcy serialu pokażą nam jakieś retrospekcje o tej bohaterce - może wtedy poznamy ją od innych stron a nie tylko jako agresywną, zadziorną i bezczelno-cyniczną babke :] ...
  • 0

#6 Astra

Astra

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 105 postów
  • MiastoEłk

Napisano 08.11.2005 - |13:11|

Jak dla mnie Anna Lucia jest zbyt agresywna i arogancka.Być może to pobyt na wyspie ją zmienił , bo faktycznie kiedy spotkała się z Jack'iem tuż przed samym lotem zachowywała się całkiem inaczej.Ale nie przekreslam jej na samym początku , bo każdemu należy się szansa. Ciekawe co się będzie działo kiedy spotka się z Jack'iem.Z pewnością zanosi się na jakies romansidło , tylko co Kate z tym zrobi?Powalczy o Jack'a czy zdecyduje się na Sawyera.W każdym razie badż obie panie chyba się nie zaprzyjażnią.
  • 0

#7 gecko256

gecko256

Szeregowy

• Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 09.11.2005 - |18:29|

Pani Anna wreszcie jest jakąś ostrą kobietką w serialu :P Ciekawy byłby motyw zazdrości Kate o panią Annę jak się spotka z Jackiem. Ale widząc jak się Anna żre z Sawyer'em w cale bym się nie zdziwił gdyby między nimi zaczeło iskrzyć :P Dla Jacka jest nieco za ostra
  • 0

#8 radical

radical

Starszy kapral

• VIP
  • 283 postów
  • Miastono man's land

Napisano 17.11.2005 - |12:34|

po odcinku 2x07 ciągle nie mogę się przekonać do Ana-Lucii. no ale czekam i ma u mnie wciąż szanse :hyhy:
wiemy, żę załatwiła Goodwina - jednego z Others, ale ma też na sumieniu Nathana, którego uwięziła, a którego posłał do piachu Goodwin, by ukryć kim jest. ale jakoś ciągle mało jest wyjaśnienia jej zachowania, zbyt mało. bo mogę zrozumieć Sawyera ale jej na razie nie pojmuję.
no i mam nadzieję, że jednak producenci pświęcą jej chwilkę czasu w serialu, bo jeśli nie to może być niewykorzystana sytuacja. czekam na to czy postać Ana-Lucii się sprawdzi i przyjmie. u mnie na razie jest na zero z lekkim przegięciem na minus, ale to niczego nie przekrśla (Sawyera też nie od razu lubiłem) :D
  • 0

#9 Kasia

Kasia

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 110 postów

Napisano 19.11.2005 - |11:16|

Ja ją nawet polubiłam, jest ciekawą postacią. Tylko jedno mnie denerwuje - to, że bez zastanowienia strzeliła do Shannon. Ona jest zbyt pewna siebie.
  • 0

#10 radical

radical

Starszy kapral

• VIP
  • 283 postów
  • Miastono man's land

Napisano 24.11.2005 - |11:49|

mówcie co chcecie ale po odcinku 2x08 uważam, że A-L jest wredną :censored: su... :D biedna chora na umyśle dziewczynka. już jej nie lubię.
btw to może by jakiś mod otworzył temat Collision?
pzdr
  • 0

#11 Kasia

Kasia

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 110 postów

Napisano 27.11.2005 - |12:27|

Nie trzeba jej lubić, ważne, żeby była interesująca :D.
Ona jest zakręcona jak słoik, w ogóle chyba psychiczna trochę, ma kiśka na punkcie broni. Ale szkoda mi jej, była w ciąży, musiała bardzo kochać to dziecko. Bardzo ciekawą historię ma. Według mnie już wniosła dużo do serialu. Ma super głos, tak jak Sayid ;). Tylko czemu tą Shannon zabiła?
  • 0

#12 Kalibrowy

Kalibrowy

Szeregowy

• Użytkownik
  • 19 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 04.12.2005 - |17:37|

Ja scharakteryzuje najpierw ja jako aktorke, czyli Michelle Rozdriquez, czy jakos tak. Po pierwsze, jest ona do roli w Any-Lucia idealna. Chyba nawet nie musi za duzo grac, bo w niej po prostu siedzi taki charakterek :) Przyklady (bohaterka w Szybckich i Wsieklych, bohaterka w Control, chociaz tutaj w miare spokojna). Ona po prostu taka jest. Twarda laska, ktora nie da sobie w kasze dmuchac. Jesli chodzi o nia, jako o Ana-Lucie, to jej zachowanie wydaje mi sie troche usprawiedliowione (ciezkie przezycia w przeszlosci, strata dziecka bedac w ciazy) i inne przezycia. Jest ona arogancka i lubi rzadzic innymi, ale tez nie jest pozbawiona wszystkich uczuc. Jest zagubiona, nie ma w nikim oparcia. I znajdzie je zapewnie w Jacku (o ile nic przewrotnego sie nie wydarzy), rozkreci sie nieco i bedzie pewnie jedna z najbardziej lubianych i przydatnych osob na wyspie (oprocz Locke'a, Jacka, itp). Lubie ja jako aktorke i lubie ja jako Ana-Lucie :)
  • 0

#13 Daria

Daria

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 97 postów

Napisano 14.01.2006 - |14:35|

Ja ją widziałam w filmie SWAT. Była jedyną kobietą w drużynie i grała bardzo podobna postać jak w Zagubionych. Poza pracą, gdzie obijała wszystkich przestępcom buźki była wzorową mamusią swojej dziesiącioletniej córki, za która by życie oddała i pół świata wybiła.. Po prostu scenarzyści napisali tę postać specjalnie dla niej..
  • 0

#14 Picy

Picy

Kapral

• Użytkownik
  • 244 postów
  • MiastoCzłuchów

Napisano 29.01.2006 - |12:00|

Aktora czyli michelle jest the best !!! i basta !!!
Anna-Lucia jest super...
razem jackiem pasuja do siebie...no i ona na niego leci..
Anna ...troche z boku na razie...bo stracila swoją grupe której matkowała...
Sawyer ja pokochał :P od pierszego widzenia znaczy uderzenia hehe
za to ma plusa
A na powaga to ta postac da lostowi kopa..podobnie jak Mr. EKo
Zobaczymy co wyjdzie z tej Armiii > Jacka i Anny
  • 0

#15 znawca

znawca

Kapral

• Użytkownik
  • 190 postów

Napisano 10.02.2006 - |18:26|

Zdecydowanie najgorsza postać. Denerwuje mnie jej zachowanie, a do tego zabiła Shannon-najładniejszą dziewczyne w Loscie. :(
  • 0

#16 Picy

Picy

Kapral

• Użytkownik
  • 244 postów
  • MiastoCzłuchów

Napisano 11.02.2006 - |11:07|

Zdecydowanie najgorsza postać. Denerwuje mnie jej zachowanie, a do tego zabiła Shannon-najładniejszą dziewczyne w Loscie. :(

oki masz racje ona zabiła Shanon....
najbardziej zepsuta i rozkapryszoną postac...ale nie watpie ze gdyby nie Anna to Shannon mogła by sie zmienic i to na lepsze...
tyle ze Walt ostrzegał ją by byla cicho i uwarzała...taak
A jak ktos (chyba jonasz) słusznie zauważył ona z rykiem w krzaki i co ....
dostala kulke....
Anna po stracie dziecka...reagujwe nadwyraz agresywnie i instynktownie....i stalo sie..Said jej wybaczył..ja tesh :D
no ale jakos widze ze wszyscy sie na nia uwzieli ....a i sama michelle pomaga producentom i scenarzysta w pisaniu rolii...
jak donosza rzyczliwi Anna zostanie zabita jak najszybciej sie da ...bez straty dla fabuły...!!!
to niemal postanowione..powod !!
michelle niedługo bedzie miala proces za jazde po pijanemu i za swoj charakterek na planie (czytaj GWIAZDORSTWO)
niestety....
  • 0

#17 sahrk

sahrk

Szeregowy

• Email
  • 32 postów

Napisano 14.02.2006 - |21:46|

A tu dobra wiadomosc dla fanowAny:
Ana zostaje w serialu
O ile mozna ufac producentom serialu, oczywiscie slowa producenta "will not be killed anytime soon" moze oznaczac ze nie zginie za 2 tylko 4 odcinki.:P
Jak dla mnie to postac ktora wniosla najwiecej do drugiej serii, wiec powinna pozostac(widac producenci uwazaja podobnie)

Ana rules!!!!
  • 0

#18 Picy

Picy

Kapral

• Użytkownik
  • 244 postów
  • MiastoCzłuchów

Napisano 15.02.2006 - |00:14|

A tu dobra wiadomosc dla fanowAny:
Ana zostaje w serialu
O ile mozna ufac producentom serialu, oczywiscie slowa producenta "will not be killed anytime soon" moze oznaczac ze nie zginie za 2 tylko 4 odcinki.:P
Jak dla mnie to postac ktora wniosla najwiecej do drugiej serii, wiec powinna pozostac(widac producenci uwazaja podobnie)

Ana rules!!!!

calkowicie sie zgadzam ,pamietajmy ze tzk naprawde to jeszcze nie poznalismy za wiele faktów o annie i na razie stoi ona na uboczu
Jedyna postacia ktora z nia stara sie nawiazac kontakt jest Jack..zauwazcie ze nawet Eko odsunął sie od niej .przynajmniej my narazie tak to widzimy .
"Pozyjemy,zobaczymy"
  • 0

#19 Chuck Norris

Chuck Norris

Szeregowy

• Użytkownik
  • 54 postów

Napisano 16.02.2006 - |21:30|

Tak dla utwierdzenia tego faktu, iż Ana zostanie:

Twórcy serialu mówią, że nie zabiją postaci Michelle Rodriguez (2 sezon), pomimo jej problemów z wymiarem sprawiedliwości. J.J. Abrams, twórca serialu powiedział, że ta postać nie zostanie wkrótce uśmiercona, pomimo wielu plotek, które pojawiły się, gdy aktorka została aresztowana i grozi jej więzienie za jazdę pod wpływem alkoholu.

Nie używając konkretnych imion, Abrams chce zdemontować te plotki. "Zdarzyło się wiele rzeczy (...) I jest to pożywka dla spekulacji. Nie chcąc informować o losie postaci w serialu, powiem, że wszelkie doniesienia o problemach z obsadą i zmienianiu fabuły serialu, czy pozbycie się postaci są błędne i głupie.

Żródło: www.chaotic.blox.pl

:afro:
  • 0

#20 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 23.03.2006 - |15:28|

Epizod 16 drogiej serii rzucił nam trochę swiatła na tą postać. W rozmowie z sayidem AL nieco się otworzyła. Powidziała, że zawsze była nielubana, choć chciała by było inaczej. oznacza to, że producenci zrobili dobrą robotę. My tez jej nie lubimy. Dawali nam szerg znaków - od oblizwyania paluchów (to wskazówka dla najbardziej wrażliwych), przez potraktowanie Nathana (dla mniej) w końcu zabójstwo Shannon (dla tych gruboskórnych). Sadzę, ze teraz będziemy widzieć powolne rozświetlanie tej postaci. AL zagubiona w życiu, bedzie kolejną, która odnajdzie się na wyspie.

Użytkownik Jonasz edytował ten post 23.03.2006 - |20:48|

• 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych