Skocz do zawartości

Zdjęcie

Lost w TVP

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
217 odpowiedzi w tym temacie

#1 marcin

marcin

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 201 postów
  • MiastoGrudziądz

Napisano 22.10.2005 - |19:40|

Od 3 listopada w każdy czwartek o 20:20 w programie TVP1 "LOST: Zagubieni"! :)
  • 0
Everything happens for a reason!

#2 radical

radical

Starszy kapral

• VIP
  • 283 postów
  • Miastono man's land

Napisano 22.10.2005 - |19:51|

i dadzą jakiegoś bezdusznego lektora :/ zgroza :D
  • 0
back from the dead :D

#3 EuXINiS

EuXINiS

Szeregowy

• Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 22.10.2005 - |19:55|

super, ogladne sobie jeszcze raz :)
  • 0

#4 Sawyer

Sawyer

Plutonowy

• Użytkownik
  • 384 postów

Napisano 23.10.2005 - |09:58|

nareszcie jakiś porządny serial a nie tylko te ESMERALDY :/ (fakt jest pare dobrych serialu ale ZA MAŁO)
  • 0
Whatever happens, happens !!!

#5 wojtek

wojtek

Zagubiony

• VIP
  • 359 postów
  • MiastoZielona Góra, Ośno Lub.

Napisano 23.10.2005 - |12:57|

i dadzą jakiegoś bezdusznego lektora :/ zgroza :D

mi sie wydaje ze bedzie lektor ten sam co na AXN wiec w pierwszym odcinku bedzie polewa :D na maxa :lol: :P
  • 0

#6 ujemny

ujemny

Starszy plutonowy

• VIP
  • 556 postów

Napisano 23.10.2005 - |14:40|

Ciekawe czy bedzie w 16:9 czy 4:3 jakby bylo 16:9 to bede w szoku ale nie sadze :) Ciekawe czy bedzie drugi sezon tez puszcza po jakims czasie czy zapomna jak przystalo zwylke na polska tv.

PEACE :P
  • 0

#7 bartek

bartek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 64 postów

Napisano 23.10.2005 - |15:33|

A ja tam jestem mile zaskoczony. Nareszcie jakis porzadny serial w TVP 1.
  • 0

#8 Widar

Widar

Kapral

• Użytkownik
  • 170 postów

Napisano 23.10.2005 - |16:35|

Bardzo ciekawa informacja, będę oglądał choćby po to by podnieść oglądalność, może wtedy TVP zobaczy ze nie wszyscy kochają „M jak miłość” i inne telenowele. Bo bądźmy szczerzy w TVP niema co oglądać. No może poza „Modą na Sukces”, ale nie każdy serial trzyma taki sam poziom po kilku tysiącach odcinków :P
  • 0

#9 normanos

normanos

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 117 postów

Napisano 23.10.2005 - |17:30|

Normalnie szook. Wątpie abym oglądał bo lektor zabija cały film, ale inni rodacy może obejrzą :) To sie teraz zrobi popularne.. no no :)
  • 0
serialopedia.pl - dołącz do ekipy pierwszej polskiej darmowej encyklopedii serialowej tworzonej za darmo dla wszystkich przez fanów seriali dla fanów seriali. W tym tygodniu edytujemy Heroes

#10 th0rax

th0rax

Szeregowy

• Użytkownik
  • 19 postów
  • MiastoRybnik

Napisano 23.10.2005 - |18:35|

dobrze że poleci na TVP. Wreszcie więcej ludzi będzie mogło zobaczyć i się zaznajomić z tym serialem! :D

Co do wersji jaką będą mieli to jestem niemal pewny, że bedzie to ta sama wersja co była puszczana na AXNie... niestety...
  • 0

#11 Chavo

Chavo

Kapral

• Użytkownik
  • 162 postów
  • MiastoMazowieckie

Napisano 23.10.2005 - |19:23|

:blink: chyba trzeba zacząć opłacać abonament za państwową TV :D
Wolę jednak serial w oryginalnej wersji. Z drugiej strony dobrze, że ktoś w końcu zaczął myśleć (mam nadzieję :> ) o widzach jednego z najbardziej rozpowszechnionych/dostępnych programów.
  • 0
Jeśli nie będziecie używać oczu waszych po to, aby widzieć, to będziecie używać ich po to, aby płakać.

#12 szczesliwka

szczesliwka

Szeregowy

• Użytkownik
  • 42 postów

Napisano 23.10.2005 - |19:34|

Moim zdaniem powinno być to, co w Szwecji: większość programów w wersji oryginalnej+napisy. Wtedy bym naprawdę szanowała TVP.
  • 0

#13 normanos

normanos

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 117 postów

Napisano 23.10.2005 - |20:51|

@szczesliwka: i kto by to czytał? zacytuje wyborcża -> kawałek zasłyszany przez reporterke gazety w kinie:

grupka dresów: co jest k***? albo czytamy albo oglądamy?

<- ta część tzn. CYTAT z gazety wyborczej, nie ma nic wspólnego z poniższą częścia tzw. luźną myślą ->

Piszemy o Losice na TVP a nie o wyborach!!

Użytkownik Obi edytował ten post 24.10.2005 - |19:17|

• 0
serialopedia.pl - dołącz do ekipy pierwszej polskiej darmowej encyklopedii serialowej tworzonej za darmo dla wszystkich przez fanów seriali dla fanów seriali. W tym tygodniu edytujemy Heroes

#14 Hakson

Hakson

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 86 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 23.10.2005 - |23:37|

Jestem w szolu że TVP wreszcie puści coś innego niż kolejna tasiemcowata telenowela.

A co najważniejsze, pora emisji jest idealna.

Teraz tylko miejmy nadzieję że będzie iglądalnośc wysoka jak na wymogi TVP, gdyby była duża może to zachęci TVP do puszczania większej ilości seriali.

Oby tylko nie przerwali w trakcie bo u nich to wszystko możliwe.

Ale najważniejsze że coś się minimalnie na razie zmieniło.
  • 0

#15 szczesliwka

szczesliwka

Szeregowy

• Użytkownik
  • 42 postów

Napisano 24.10.2005 - |07:34|

i kto by to czytał?

Moim zdaniem coś by się zmieniło dopiero po zmianach "od góry" (cut-just-in case).

Ale, ale, żeby nie było, że nie na temat:

Uważam, że to bosko, że TVP zaczyna wyświetlać hitowe seriale, bo DH ukradł jej Polsat. Ciekawe, co pójdzie za "Lostem", żeby utrzymać poziom? A w ogóle to ciekawa jestem reakcji znajomych, którzy to będą oglądać. Jak znam życie to pewnie stwierdzą "eee, dziwne to jakieś", tak jak mój "mądry" kuzynek-Angol, który zaczął lost oglądać od "środka" i dziwi się, że nie wie o co chodzi. ;-)

Użytkownik szczesliwka edytował ten post 24.10.2005 - |08:41|

• 0

#16 normanos

normanos

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 117 postów

Napisano 24.10.2005 - |07:51|

Niestety dresy nigdy się nie wyedukuja :) Z ta szwecją to masz rację, ale tam większośc społeczeństwa mówi po angielsku więc nawet te napisy nie sa potrzebne :) Trudno powiedzieć czy to przyczyna czy skutek tych napisów, nie znam pełnej historii tego kraju :)

He he, no tak to z ludxmi jest. Mój znajomy obejrzał jakieś 2 odcinki serialu '24' własnie gdzieś w środku (a jakby ktoś nie wiedział to akcja w tym serialu jest liniowa i zaczyna sie w pierwszym, a kończy w ostatnim odcinku i obejrzenie wszystkich w kolejności jest niezbędne) i stwierdził, że niesamowita kicha :)

Co do TVP1: boje się, że przedwcześnie się cieszymy. Jak na razie żadna polska telewizja nie pokazała jakiejś LINII PROGRAMOWEJ. Ta akcja kupowania seriali wyglądaraczej na jakąś "łapankę" niz na przemyślanie działania. przykład? ER w polsacie do której serii i koniec. Kawałek popularnego swego czasu BOSTON PUBLIC, tylko 1 seria 24 (a 5 już wkrótce w USA, abstrahuje teraz od poziomu serialu). Ciekawe co z kolejnymi sezonami Desperatek czy Grey's Anatomy. To samo jesli chodzi o TVP: raczej produkuja rodzime seriale albo kupują filmy na wagę. Nieprzypominam sobie dobrych seriali na TVP. Dlatego ta wiadomość jest dla mnie zaskakująca.

A jedyny plus to taki, że nie będzie reklam w trakcie :)

Użytkownik Obi edytował ten post 24.10.2005 - |19:16|

• 0

#17 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 24.10.2005 - |08:35|

Jak znam TVP, to puscza pół, albo cały pierwszy sezon, w ciagu roku na wszyskich trzech kanałach na zmianę, zgubią kolejność odcinków, a potem zapomną, ze względu na niską oglądalność.

Tak w ogóle jak dla mnie dziwna paa na emisję serialu, jak na TVP, bo o tej porze w czwartki zawsze puszczają jakieś filmy o porywaniu dzieci, o rozwodach (takie jakies obyczajówki).

I co dziwniejsze TVP ostatnimi latami pusczała seriale w południe (Niustraszony, Sprawiedliwość na 18 Kołach) i jeśli ktoś to próbował oglądać, to niech mi powie, czy to było po kolei, bo mi sie zdaje że nie).

A teraz chce puścić LOSTa, serial którego dopiero 2 seozon kręcą, i to na dodatek w porze, kiedy większość studentów, uczniów, i ... (Tych co oglądają coś innego niż tylko telenowele i realityshows) jest już w domu.

TO JEST NIE MOZLIWE!

Użytkownik Obi edytował ten post 24.10.2005 - |19:16|

#18 szczesliwka

szczesliwka

Szeregowy

• Użytkownik
  • 42 postów

Napisano 24.10.2005 - |08:45|

Nieprzypominam sobie dobrych seriali na TVP.

No, dla mnie zdecydowanie "Glina", ale oczywiście nie wszyscy lubią i lubić muszą. Co do wyborów i polityki - sorry, szkoda na to naszego czasu i szkoda tego forum. :) Tyle na ten temat.

TVP ostatnimi latami pusczała seriale w południe

Ja to akurat sobie chwalę, bo pracuję w domu i przy 2gim śniadanku lub lanczyku ;) oglądam sobie tv do towarzystwa. :)

A tak już na temat, to mam nadzieję, że nie dadzą jakiegoś KOSZMARNEGO lektora do Losta. Qrcze, może dubbing byłby rozwiązaniem? Eee, na pewno nie będzie się nikomu chciało. Lektor pewnie tańszy, więc lepszy. :(
  • 0

#19 normanos

normanos

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 117 postów

Napisano 24.10.2005 - |09:04|

No, dla mnie zdecydowanie "Glina", ale oczywiście nie wszyscy lubią i lubić muszą.

Miałem na mysli zagraniczne seriale. bo produkcja polskich idzie im całkiem dobrze.

Co do wyborów i polityki - sorry, szkoda na to naszego czasu i szkoda tego forum. :)

tym bardziej, że tutaj panuje cenzura.

A tak już na temat, to mam nadzieję, że nie dadzą jakiegoś KOSZMARNEGO lektora do Losta. Qrcze, może dubbing byłby rozwiązaniem? Eee, na pewno nie będzie się nikomu chciało. Lektor pewnie tańszy, więc lepszy. :(

Lektor z pewnością. W polsce się nie dubbinguje, za drogo, naród nieprzyzwyczajony.
  • 0

#20 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 24.10.2005 - |09:04|

Napisy jeszcze tańsze, :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych