Skocz do zawartości

Zdjęcie

The Matrix Revolutions (2003)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
73 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Ocena (0 użytkowników oddało głos)

Ocena

1. 10 (0 głosów [0.00%])

Procent z głosów: 0.00%

2. 9,5 (0 głosów [0.00%])

3. 9 (0 głosów [0.00%])

4. 8,5 (0 głosów [0.00%])

5. 8 (0 głosów [0.00%])

6. 7,5 (0 głosów [0.00%])

7. 7 (0 głosów [0.00%])

8. 6,5 (0 głosów [0.00%])

9. 6 (0 głosów [0.00%])

10. 5,5 (0 głosów [0.00%])

11. 5 (0 głosów [0.00%])

12. 4,5 (0 głosów [0.00%])

13. 4 (0 głosów [0.00%])

14. 3,5 (0 głosów [0.00%])

15. 3 (0 głosów [0.00%])

16. 2,5 (0 głosów [0.00%])

17. 2 (0 głosów [0.00%])

18. 1,5 (0 głosów [0.00%])

19. 1 (0 głosów [0.00%])

20. Nie widziałem i nie zamierzam oglądać (0 głosów [0.00%])

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#1 SGTokar

SGTokar

Abstynent

• Moderator
  • 2 270 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 05.11.2003 - |15:30|

Osobiście dopiero w piątek zobaczę film w kinie. Jednak już przeczytałem artykuł z "Gazety Wyborczej" który jest też opisany na onecie tutaj:
http://film.onet.pl/017
Film nie dostaje najlepszej recenzji, autor stwierdza (chyba ten sam co raz pochwalił mocno serial Stargate:SG-1 w gazecie telewizyjnej- ale tego nie jestem pewien) stwierdza że lepsze rozwiązania przedstawili fani w internecie!.
Ciekawe też czy ktoś z forum jest teraz na światowej premierze :>

Użytkownik Toudi edytował ten post 27.02.2009 - |17:59|
Ankieta + temat

Log65: Happy camper

#2 rexus

rexus

Starszy sierżant

• W tr. aktywacji
  • 885 postów

Napisano 05.11.2003 - |18:52|

Niestey jestem podłamany wiadomościami które do mnie spływaja po prmieże Rweolucji. Nie lubie smutnych zakończeń a takie niestety ma miejsce. Trudno się mówi ale wolałbym całkiem coś innego.

Prawdziwe były słowa Keanu Reeves'a : Pierwszy Matrix opowiadał o narodzinach, drugi o życiu a trzeci o śmierci.

Ehhhh ... juz opadły emocje, i nie spieszy mi się do oglądnięcia Rewoucji
  • 0

#3 RAFTER

RAFTER

Szeregowy

• Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 05.11.2003 - |19:19|

No cóż film jest lepszy od reaktywacji, jednak pozostaje jedna niewyjasniona sprawa czy Neo zginął czy tylko był zemdlony. Polecam film osobą które lubię scny balistyczne w filmach bo walka Zion jest naprawde imponująca.
  • 0

#4 masedo

masedo

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 82 postów
  • MiastoLublin

Napisano 05.11.2003 - |19:23|

No cóż film jest lepszy od reaktywacji, jednak pozostaje jedna niewyjasniona sprawa czy Neo zginął czy tylko był zemdlony. Polecam film osobą które lubię scny balistyczne w filmach bo walka Zion jest naprawde imponująca.

To znaczy że oglądałeś ?? i tak twierdzisz czy bazujesz na recenzjach ??
  • 0
z pozdrowieniami
masedo

#5 Castor Krieg

Castor Krieg

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 092 postów
  • MiastoBerlin

Napisano 05.11.2003 - |19:24|

Film nie dostaje najlepszej recenzji, autor stwierdza (chyba ten sam co raz pochwalił mocno serial Stargate:SG-1 w gazecie telewizyjnej- ale tego nie jestem pewien) stwierdza że lepsze rozwiązania przedstawili fani w internecie!.

Bałem się, że do tego dojdzie - fani tak się zaplątali w dywagacje "co tam jest?", "o co tam chodzi?", że nie zauważyli oczywistości - TAM NIC NIE MA!!! Reaktywacja była pustym i patetycznym filmem, Rewolucje zapowiadają się tak samo. Jak można było zwalić tak doskonały pomysł???!!! :angry:
  • 0

#6 masedo

masedo

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 82 postów
  • MiastoLublin

Napisano 05.11.2003 - |19:43|

Bałem się, że do tego dojdzie - fani tak się zaplątali w dywagacje "co tam jest?", "o co tam chodzi?", że nie zauważyli oczywistości - TAM NIC NIE MA!!! Reaktywacja była pustym i patetycznym filmem, Rewolucje zapowiadają się tak samo. Jak można było zwalić tak doskonały pomysł???!!! :angry:

Przecież to było do przewidzenia - można na palcach jednej ręki policzyć filmy, których kolejna część była lepsza od pierwszej. Wprawdzie nie widziałem jeszcze rewolucji, ale podejrzewam, że poziom fabuły spada jeszcze niżej a ilość efektów i rozwalanki wzrasta :P .... bez komentarza...
  • 0
z pozdrowieniami
masedo

#7 Fubu^^

Fubu^^

Szeregowy

• Użytkownik
  • 44 postów

Napisano 05.11.2003 - |21:04|

Ehhhh...
I stało się to czego się obawiałem :( Film jako film nawet mi się podobał. Kilka naprawdę fajnych akcji (może czasami dialogi trochę przynudzały), całkiem niezła ostania walka Neo ze Smithem... Ocena za film IMHO 8/10... Jednak ocena za film nijak ma się do oceny trzeciej części trylogii (trochę to dziwnie brzmi :)) Po ostatniej odsłonie, kończącej całą sagę o Matrixie, spodziewałem się zdecydwanie więcej... Miałem cichą nadzieję, że zakończenie pozostawi jakieś pytanie, da coś do myślenia, a tu zonk... Niestety hollywoodzkie realia wzięły górę. Musi być happy end, bo tego wymaga przeciętny amerykański widz (poza tym innego zakońćzenia by nie zrozumiał :P)...
Zawiodłem się koszmarnie na ostatniej odsłonie trylogii braci Wachowskich... A po pierwszej części tak soczyście się zapowiadało. Ale to kolejny przykład jak spartolić bardzo ciekawy pomysł :(
  • 0

#8 gizmolus

gizmolus

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 06.11.2003 - |01:20|

Jeszcze nie ogladalem, slyszalem ze tragedia.napisz czy mimo wszystko warto go zobaczyc czy czekac na divx :)
  • 0

#9 Fubu^^

Fubu^^

Szeregowy

• Użytkownik
  • 44 postów

Napisano 06.11.2003 - |10:21|

Jeszcze nie ogladalem, slyszalem ze tragedia.napisz czy mimo wszystko warto go zobaczyc czy czekac na divx :)

Wiesz... Wydaje mi się, że jednak warto obejrzeć go w kinie ze względu na efekty i dźwięk. W divxie tego nie uświadczysz... A jest na co popatrzeć :)

Użytkownik Fubu^^ edytował ten post 06.11.2003 - |18:12|

• 0

#10 Gość_banano_*

Gość_banano_*
  • Gość

Napisano 06.11.2003 - |23:31|

"Wszystko co ma swój początek, ma też i koniec" - czy aby na pewno chodzi o koniec filmu czy o coś innego? :rolleyes:

Pare godzin temu widziałem ten film i jeszcze za bardzo nie otrząsnąłem się z pobytu w kinie.

Ten film jest niesamowity. Ci co twierdzą, że film płytki chyba sami są... Mnóstwo zawiłości, niedopowiedzianych rzeczy (tak jak zwykle - matrix to matrix :D), które jestem pewien po głębszym zastanowieniu się i obejrzeniu kilka razy wyjaśnią się całkowicie.

Wielu ludzi (czytaj krytycy filmowi) gani fabułę ponieważ jej nie rozumie. Matrix Rewolucje posiada fabułę niezwykle skomplikowaną (razem z reaktywacją tworzą niesamowitą całość!) i po pierwszym spotkaniu z filmem mało ludzi zrozumie ... o co w tym filmie chodzi.

Wiele pytań pozostało bez odpowiedzi.
Pojawiły się nowe wątki, doszły nowe pytania.

Wyobraźcie sobie książki Agathy Christie (morderstow w orient expresie; 10 murzynków) bez zakończenia! bez rozwiązania zagadki.

Taki jest matrix - zostawił wiele poszlak co i jak jednak rozwiązania nie podał na tarlerzu - ku zdziwieniu i oburzeniu krytyków, dla których część ostatnia musi koniecznie rozwiązywać wszelkie problemy bezdyskusyjnie.

Na razie pozostaje w mojej głowie z masą pytań, wierze jednak, albo - jestem pewien, że znajde na nie odpowiedzi.

Film perfekcyjny jeśli chodzi o efekty specjalne.
Wojna w Zionie to jest coś co trzeba zobaczyć.
A walka Neo vs Agent Smith - najlepsza walka jaką widziałem w matrixach do tej pory!

Muzyka również niesamowita - przyznam, że w tej części podobała mi się najbardziej - w szczególności część finałowa! Miód rzeką płynący.

Na razie nie wystawie matrixowi rewolucje oceny końcowej - na to jest za wcześnie. Raz zobaczyć ten film to za mało.
Bracia Wachowscy pokazali klase tworząc kontynuację (pisze o swóch częściach tak jak być powinno) dorównującą oryginałowi. Czy przewyższającą? Czas pokaże.

A na razie LUDZIE! nie słuchajcie tych wszystkich zgryźliwych Tetryków którzy wiecznie narzekają - oni przecież mieli już recenzję napisaną pół roku temu odnośnie rewolucji (a może krytycy filmowi to agenci? :D)

Wracam do studiowania matrixa. Jeśli ktoś by miał ochotę porozmawiać o tym filmie zapraszam na gg 3209525 lub maila banano@mpn.pl

Pozdrawiam B) <- matrixowa morda
  • 0

#11 Pito

Pito

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 75 postów

Napisano 07.11.2003 - |00:47|

Poprostu niebede sie rozpisywal bo niema o czym.

1. Film w sumie jest jednym wielkim efektem specjalnym , walka w zion mnie rozbiła.
2.Neo w roli mesjasza ? lekka przesada...
3.Nachdzi mnie pytanie skad umial zatrzymac maszyny niebedac w matrixie?
4.Ładne słońce :P
5.Fabuła nijaka.
6.Ogólna moja ocena 5/10.

Film mi sie niespodobał w pełni, spodziewałem sie czegoś lepszego.
  • 0

#12 Gość_banano_*

Gość_banano_*
  • Gość

Napisano 07.11.2003 - |01:50|

A moje odpowiedzi do twoich:
PS. NIE CZYTAJCIE JEŚLI NIE WIDZIELIŚCIE FILMU!

1. A jaki miałby być matrix? Matrix zawsze miał i ma efekty specjalne wyprzedzające nasze czasy (pamiętacie jak się mówiło o pierwszym matrixie - każdy mówił wtedy - efekty specjalme wyprzedzają tą epokę...). Walka o Zion mnie też rozbiła, wcisnęła w fotel i wogóle wszystko co najlepsze - chciałoby się więcej :D (nie wiem czy oceniasz to na + czy - :/ ??)

2. A czemu przesada? Może nie przesada, ale prowokacja ze strony Braci W.! Po prostu wizja wybrańca przyszłości, scena poświęcenia i później ułożenia się ciała na znak krzyża wydaje mi się celowym i DOBRYM motywem filmu. Nie jest to jednoznaczne. Jest to jak gdyby symbolika (symbol poświęcenia się dla dobra ludzkości) i nie widze w tym nic przesadzonego...

3. I tu pojawia się niewytłumaczony problem! Film widziałem jak na razie tylko raz i nie wiem jeszcze jak do tego doszło (ani tego, dlaczego Neo widział te światła, będąc niewidomym). Sam Neo zapytał o to Wyrocznię w 3 części! Dała jednak nie wystarczającą odpowiedź pełną tajemnicy.
Przypuszczenie moje jest takie: Jeżeli Agent Smith potrafił przenieść się do realnego świata (jak to też zagdka do wyjaśnienia - program tak perfekcyjny, że zdolny interweniować w komórki mózgowe i trwale je zmieniać; zmiana świadomości - możliwe bo jak maszyny podłączali ludzi do matrycy i zmieniali ich świadomość?) Neo jakby potrafił to samo tyle że w nieco odwortnym kierunku (jest przecież stwierdzenie, że Agent Smith jest przeciwieństwem neo potrzebnym aby równanie się zgadzało!
Mózg czy świadomość Neo została może zaprogramowana. Mógł przesyłać informacje do urządzeń sterujących mątwami i po prostu mógł uruchamiać proces destrukcji wbudowany np. przez Architekta (to ta wielka kula i koleś w białym kubraczku) w celu obrony przed swoimi wytworami!
Wiele pytań za mało odpowiedzi jak na jedno oglądnięcie filmu...

4. Słońce ładne rzeczywiście. Ale co oznacza słońce? Czy to nie też symbolika? Symbol nastania zmian na lepsze, symbol odnowy! Sybmol pokoju itp.

5. Z tym się już zupełnie nie zgodzę! Powyższe moje przypuszczenia ukazują jaka zawiła jest fabuła 3 części. Fabuła wszystkich części Matrixa nigdy do prostych nie należała! Każda część jest inna pod tym względem. Powiedz mi jaki film ma równie zawiłą fabułę. Może bracia W. poszli w stronę Davida Lyncha i serwuja nam film z mnóstwem zagadek i podpowiedzi zawartych w treści, bądź obrazach filmu?

6. Każdy ma swoje zdanie co do filmu, ale chyba warto zastanowić się trochę nad sensem filmu? Ja mu jeszcze nie wystawiam oceny ale ocenie na pewno wyżej! między 8 a 10/10 :)

Pozdrawiam
Ps. Ja się spodziewałem czegoś innego! Myślałem, byłem pewien, że Zion okaże się matrixem a tu niespodzianka!
Dużo nieścisłości, które być może niedługo się "ścisną" ? :D

EDIT
Teraz mnie naszło!
Może nie wszystko wiemy!
Może Realny świat rzeczywiście jest nadal matrixem!

SZCZEGÓLNIE NIE CZYTAĆ TEGO JEŻELI NIE WIDZIELIŚCIE FILMU!!!!

Końcowa scena gdy architekt mówi wyroczni, że uwolni wszystkich ludzi!
Przecież to oznacza koniec matrixa. Matrix bez bateryjek?
Może rzeczywiście Architekt uwolni wszystkich a okaże się, że Ten Realny świat jest nadal matrixem! (tzn. jest tą drugą wersją niedoskonałą jak mówił o tym w Reaktywacji!?!). Trzeba tutaj podkreślić spokojną minę architekta i jego uśmiech na twarzy!
Może rzeczywiście doszło do reaktywacji systemu! Wszystko poszło zgodnie z planem ludzie znów odbudują świat i historia się powtórzy!
Muszę jeszcze raz obejrzeć Reaktywację i Rewolucje koniecznie! :lol:

Zaistne! Zawiła jest teoria matrixa :D

Użytkownik banano edytował ten post 07.11.2003 - |02:08|

• 0

#13 Castor Krieg

Castor Krieg

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 092 postów
  • MiastoBerlin

Napisano 07.11.2003 - |08:52|

Ten film jest niesamowity. Ci co twierdzą, że film płytki chyba sami są... Mnóstwo zawiłości, niedopowiedzianych rzeczy (tak jak zwykle - matrix to matrix :D), które jestem pewien po głębszym zastanowieniu się i obejrzeniu kilka razy wyjaśnią się całkowicie.

Wielu ludzi (czytaj krytycy filmowi) gani fabułę ponieważ jej nie rozumie. Matrix Rewolucje posiada fabułę niezwykle skomplikowaną (razem z reaktywacją tworzą niesamowitą całość!) i po pierwszym spotkaniu z filmem mało ludzi zrozumie ... o co w tym filmie chodzi.

Wiele pytań pozostało bez odpowiedzi.
Pojawiły się nowe wątki, doszły nowe pytania.

Czy napewno o to chodzi? Aby widz musiał sobie wszystko wymyślać i dopowiadać, bo nie zrobił tego reżyser? Czy świadczy to o geniuszu filmu, czy może raczej o nieumiejętności reżysera do opowiedzenia historii? Dlaczego nie możesz założyć, że te wszystkie tajemnice i niedopowiedzenia nie mają na celu ukrycia braku ogólnego pomysłu na fabułę Matrixa? Dlaczego we wszystkim starasz się czegoś doszukać?
  • 0

#14 Pito

Pito

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 75 postów

Napisano 07.11.2003 - |12:22|

No niepowiem ciekawq interpretacja moich wypowiedzi...
Jest jeszcze jedna kwestia co sie stalo z Neo.. moze Wachowscy zostawili sobie furtke na nastepne czesci ew za 20 lat synowie Wachowskich beda chcieli kontynuowac. Wszystko to domysły. Oczywiście zgodze sie z toba ze zeby w pelni zrozumiec matrixa trza go ogladnac z 5 razy minimum:) , ale wracajac do interpetacji to masz zaduzo spekalucji a coby jak gdyby. Wazne dla widza w obecnych czasach jest zrozumienie tematu. Moim krotkim sprostowaniem okreslic chcialem iz matrix zostal juz zrobiony pod zarobek kasy.Wachowscy mieli dobry pomysl ale go niemniej spieprzyli. "Wszystko co ma swoj poczatek ma tez koniec" -- to mialo oznaczac koniec matrixa?.

PS. Architekt powiedzial ze uwolni ludzi ktorzy chca odejsc od matrixa a nie wszystkcih

THE END :)
  • 0

#15 ugluk

ugluk

Szeregowy

• Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 07.11.2003 - |12:26|

SPOILERY

Końcowa scena gdy architekt mówi wyroczni, że uwolni wszystkich ludzi!
Przecież to oznacza koniec matrixa. Matrix bez bateryjek?
Może rzeczywiście Architekt uwolni wszystkich a okaże się, że Ten Realny świat jest nadal matrixem! (tzn. jest tą drugą wersją niedoskonałą jak mówił o tym w Reaktywacji!?!). Trzeba tutaj podkreślić spokojną minę architekta i jego uśmiech na twarzy!
Może rzeczywiście doszło do reaktywacji systemu! Wszystko poszło zgodnie z planem ludzie znów odbudują świat i historia się powtórzy!

Tutaj sie nie moge zgodzic.
Architekt mowil o uwolnieniu tylko tych co chca byc uwolnieni, a jak wiemy z pierwszej czesci "Ignorance is bliss", czyli nie wszyscy zaakceptuja taka rzeczywistosc.
Druga sprawa Zion jest moze duzym miastem, ale jednak wszystkich ludzi z matriksa nie pomiesci.

Co do teorii wielu matriksow, musze przyznac, ze po drugiej czesci bylem pewien, ze takie bedzie wyjasnienie, ale wyjasnienia nie ma ;) wiec trzeba oprzec sie na poszlakach.
Nie daje mi spokoju lyzka wreczona Neo w drugiej czesci. Moze to byc oczywiscie tylko nawiazanie do czesci pierwszej, ale wole myslec, ze ma ona cos przekazac. A co? Moze komunikat: "There is no spoon", przypominam, ze to bylo w Zionie.
Do myslenia daje mi takze stacja "Mobil Ave". Mamy wyjasnienie, ze Neo jest uwieziony miedzy tym swiatem (matriksem) a swiatem maszyn. No dobrze, ale jak on sie tam znalazl?

Spotkalem sie tez z teoria, ze Neo jest programem stworzonym przez maszyny.
Ta teoria takze moze wyjasniac dlaczego potrafi robic, te "cuda" w real world, ale ta teorie raczej odrzucam. Przeciez jakby byl programem to by chyba o tym wiedzial. Wystarczy, ze by wyciagnal reke i zobaczyl, ze jest "zlota" (tak jak widzial pozostale programy).

To tyle moich przemyslen.
  • 0

#16 Gość_banano_*

Gość_banano_*
  • Gość

Napisano 07.11.2003 - |13:29|

SPOILERY
Castor Krieg - myślę, że nie będziemy musieli sobie wszystkiego dopowiadać! Jestem w głębokim przekonaniu, że wszystko zostało powiedziane.
Zastanawia mnie tylko kiedy pojawiły się odpowiedzi na pytania Neo gdy on był u wyroczni? Zadał on jej kilka pytań, które nurtują wielu widzów. Nie otrzymał jednoznacznej odpowiedzi.
Co jest ciekawe chwile później w poduszkowcu, gdy odzyskał świadomość powiedział ide to wszystko przemyśleć a chwile później wrócił i powiedział - już wszystko rozumię!
I do tego momentu myślę, że wszystko zostało wyjaśnione, bo przecież My widzowie widzieliśmy najważniejsze wydażenia w jego życiu!

Co do gierki to wydaje mi się, że Matrix On-line wyjaśni tyle co Enter the Matrix - czyli niewiele...

Nie sądze też, że mogłaby powstać kolejna kontynuacja (chociaż kto wie... za parenaście lat...) ponieważ co tam by można było dodać... Główni bohaterowie nie żyją ... nastało pokój między maszynami a ludźmi. Naprawde nie wiem co myśleć o kontynuacji.

Pito - dobrze z tym trafiłeś zdaniem "ważne dla widza w dzisiejszych czasach jest zrozumienie tematu" - dlatego tyle jest krytyk odnośnie obu kontynuacji.
A spektakulacje nie muszą być wcale spektakulacjami... (jak do Castora Kriega wypowiedź).

Ugluk - ta łyżka może naprawde wiele wyjaśnić - trzeba się cofnąć do pierwszego matrixa... - wydaje mi się, że to między innymi dzięki niej Neo zrozumiał w poduszkowcu (Rewolucje) o co w tym wszystkim chodzi (a widz niestety jeszcze nie :P - ale też zrozumie B) ).

PS. Co do architekta to rzeczywiście tak może być :) tzn. macie racje

Użytkownik banano edytował ten post 07.11.2003 - |13:42|

• 0

#17 Domin

Domin

Curator of The Feeding Grounds

• Użytkownik
  • 74 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 07.11.2003 - |16:27|

Widzialem dzisiaj Matrixa w kinie i co moge powiedziec???
ISC DO KINA!!!! Film naprawde jest dobry , o wiele lepszy od drugiej czesci!!!!
Krytycy niech sobie gadaja co chca!!!! Ten film po prostu wgniata w fotel!!!!
  • 0

#18 Seth

Seth

Plutonowy

• VIP
  • 495 postów
  • MiastoWarszawa, Bielany

Napisano 07.11.2003 - |20:30|

Własnie wróciłem z kina. Zaczynam oglądać. Mija jakas część filmu i zaczynam myśleć, ze oglądam to samo co w pierwszej czesci czyli nudy. Jednak, gdy Neo stracił wzrok, nastąpiła u mnie diametralna zmiana. Od tego momentu film stał się wyśmienity. Jak wielu już powiedział film wbija w krzesełka!!! To co pokazali bracia Wachowscy to istny majstersztyk.

Ludziska jazda do kina!!!
  • 0
6.0 Babylon5, BSG, Friends, Heroes, That 70's Show
5.5 Prison Break, Veronica Mars, House, Day Break, Lost, Smallville
5.0 Dexter, Firefly, How I Met Your Mother, Supernatural
4.5 SG-1, Atlantis, Farscape, KyleXY1, Sleeper Cell, O.C., Office
4.0 Rome, 4400, Joey, What I Like About You
3.5 SAAB, Eureka1, Dark Angel

#19 BrinX

BrinX

Starszy kapral

• Tauri Graphics
  • 255 postów

Napisano 07.11.2003 - |21:24|

pylem na premierce w srode o 15 i co moge powiedziec

FILM wymiata !!!!!!!!! Jest tam wszystko co powinno byc i troche wiecej no moze ciut milosci za durzo a i nie ma wrot :P ale co tam wiec radze poswieci te 15-20 zl i naprawde pojsc do kina !!!!!!! a pozatym w Imaxach graja to od 14 listopada wiec moze wrto obejrzec film na ekranie o wysokosci 6 pietrowego budynku z 12.000 WAT czystego cyfrowego dzwieku :ph34r:
  • 0

#20 SGTokar

SGTokar

Abstynent

• Moderator
  • 2 270 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 07.11.2003 - |22:07|

SGTokar mówi IDŹĆIE DO KINA
Krytycy KŁĄMIĄ!

Efekty super, a co lepsze
w danej chwili mamy taki mątlik w głowie i dochodze do tego co się stało że ohhhooo....
i teoria Matrix w matrixie nie została przekreślona!
Co jeśli jednak pokój to też iluzja!
Oooo. Narazie to tylko rzucona myśl...

Teraz idę myśleć!
Hmmm...

Pozdrowienia i jeszcze raz

MATRIX RZĄDZI
Log65: Happy camper

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych