nidawno obejrzalem film Primer..jest to zakrecona opowiesc o dwoch kolesiach, ktorzy wymyslili cos i wykorzystali to do zbudowania machiny czasu
temat niby oklepany ale klimat filmu, trudne naukowe dialogi, mnostwo kombinacji i........robi wrazenie niesamowite
nie spodziewajcie sie jakis efektow w stylu blyskawic itp......
ciekawy jestem waszych opinii, bo ja z kolesiem rozpetalem prawdziwa burze mozgow i niezle temat sie rozwinal
Primer (2004)
Rozpoczęty przez
pumeks
, 03.10.2005 - |20:50|
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 03.10.2005 - |20:50|
Napisano 01.12.2005 - |07:21|
Dla mnie film najwyżej przeciętny.
Dobry pomysł ale słabiutko wykorzystany.
Mnie osobiście znudził po ok 30 minutach oglądania..
Napisano 03.12.2005 - |18:21|
Dla mnie film najwyżej przeciętny.
Ja odniosłem takie samo wrażenie jak mój przedmówca...
oglądnąć i zapomnieć :look:
Napisano 03.12.2005 - |21:36|
Wiecie co... ten film moim zdaniem faktycznie ma zdecydowanie niewykorzystane poklady potencjalu... i chyba mi sie podobal :)
Aczkolwiek moja koncowa opinia nie jest do konca obiektywna - obejrzalem go bez napisow... i troche mnie dobil jezyk ktorym poslugiwali Ci dwaj panowie - poziom zrozumienia jakies 50% :(
Mialem taki niedosyt w zwiazku z tym niepelnym zrozumieniem... moze mi sie poprostu wydawalo, ze ta polowa ktorej nie zrozumialem byla jakas wyjatkowo faaaaaaaaajna ;)
Aczkolwiek jedno im trzeba przyznac... jak na taki nisko budzetowy projekt film robil jednak calkiem calkiem wrazenie i potrafil zbudowac ciekawy klimat :) Mysle, ze warto jednak rzuc na niego okiem.
Pozdrawiam,
M.
Aczkolwiek moja koncowa opinia nie jest do konca obiektywna - obejrzalem go bez napisow... i troche mnie dobil jezyk ktorym poslugiwali Ci dwaj panowie - poziom zrozumienia jakies 50% :(
Mialem taki niedosyt w zwiazku z tym niepelnym zrozumieniem... moze mi sie poprostu wydawalo, ze ta polowa ktorej nie zrozumialem byla jakas wyjatkowo faaaaaaaaajna ;)
Aczkolwiek jedno im trzeba przyznac... jak na taki nisko budzetowy projekt film robil jednak calkiem calkiem wrazenie i potrafil zbudowac ciekawy klimat :) Mysle, ze warto jednak rzuc na niego okiem.
Pozdrawiam,
M.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »