Skocz do zawartości

Zdjęcie

Okładki requesty

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
110 odpowiedzi w tym temacie

#1 JoeBlack

JoeBlack

Szeregowy

• Użytkownik
  • 62 postów

Napisano 03.09.2005 - |21:20|

Czy ktoś planuje zrobić okładki do serialu Alias ? Potrzebne mi na gwałt :D
  • 0

#2 coldmaN

coldmaN

Starszy kapral

• Email
  • 294 postów
  • MiastoGlobalna Wioska

Napisano 03.09.2005 - |21:42|

Jeśli na gwałt to poszukaj tutaj Link
wprawdzie nie w wersji PL ale jest to alternatywa skoro nie chce Ci się czekać na nasz projekt. <_<
  • 0
The man in black fled across the desert, and the gunslinger followed...

We are walking on a thin line and you better avoid the risk ...

#3 JoeBlack

JoeBlack

Szeregowy

• Użytkownik
  • 62 postów

Napisano 04.09.2005 - |08:08|

Ja chętnie poczekam na wasz projekt tylko chciałem się dowiedzieć czy ktoś już nad tym pracuje. Na tej stronce co podałeś okładki pierwszego sezonu są po hiszpańsku czy po jakimś takim podobnym, a okładka do 4 sezonu jest ultraslim :/ Czyli czy ktoś pracuje nad Alias czy nie ?
  • 0

#4 gildor4

gildor4

Starszy plutonowy

• Tauri Graphics
  • 609 postów
  • MiastoKęty

Napisano 04.09.2005 - |09:03|

Jak chcesz to mam przerobione na własny użytek okładki ze stargazera do Alias, wszystkie są po angielsku i na zwykłe pudła. Jak jesteś zainteresowany to daj znac na PM.

Wysłałem je na YSI:
http://s9.yousendit....AY2JIP6T4CVTKH7

Użytkownik gildor4 edytował ten post 04.09.2005 - |10:02|

• 0
Zawsze po grudzie

#5 Adick

Adick

Szeregowy

• Użytkownik
  • 13 postów
  • MiastoBytom

Napisano 05.09.2005 - |20:55|

Czy planujecie zrobić okładki do CSI Las Vegas? Bardzo by sie przydały, szczególnie do pierwszych dwóch sezonów.
  • 0

#6 Grzesiu

Grzesiu

Sierżant sztabowy

• Tauri Graphics
  • 1 079 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 05.09.2005 - |22:49|

Tutaj prosimy zglaszac wszelkie pytania 'Czy powstana okladki do...?' Nie bedziemy wtedy robic balaganu na forum w innych watkach.

EDIT:
To ze o cos prosicie nie musi oznaczac, ze cos takiego powstanie! Jest indywidualna sprawa grafikow, a tutejszy dzial ma jedynie podpowiadac co moznaby zrobic.

Użytkownik Grzesiu edytował ten post 06.09.2005 - |14:51|

• 0
Okładki DVD - Szukasz okladek do seriali i filmow? Znajdziesz je tam!

Eric Clapton - Polski nieoficjalny portal Artysty

Dołączona grafika

#7 Cez

Cez

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 108 postów
  • MiastoTczew

Napisano 06.09.2005 - |08:34|

Przydałyby się etykiety do Sliders :) Okładki są świetne, ale apetyt rosnie w marę jedzenia i mimo, ze jeszcze niedawno nie bawiłęm sie okładkami.. to teraz chciałbym etykiety do tego kultowego serialu.
  • 0

#8 gildor4

gildor4

Starszy plutonowy

• Tauri Graphics
  • 609 postów
  • MiastoKęty

Napisano 06.09.2005 - |08:54|

To ja bym prosił o okładeczkę do 3 sezonu Dead Zone. Dziękuję :)
  • 0
Zawsze po grudzie

#9 JoeBlack

JoeBlack

Szeregowy

• Użytkownik
  • 62 postów

Napisano 06.09.2005 - |14:20|

Ja z kolei proszę o etykiety do Smallville :) Ale takie z oznaczeniami Disc 1 i 2, bo na Stargazerze to bez :(
  • 0

#10 Drow

Drow

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 269 postów
  • MiastoBialystok

Napisano 08.09.2005 - |02:19|

Babylon 5 jest, nawet po kilka razy... ale zeby uzupelnic serie o Crusade, to sie nikt nie pofatygowal, co ? ;-P

Ponawiam requesta o Crusade [ponawiam, bo prosilem wczesniej], ktorego genialna okladke mozna znalezc na rixgrafix.com - kwestia zmiany grzbietu praktycznie.
  • 0

#11 gildor4

gildor4

Starszy plutonowy

• Tauri Graphics
  • 609 postów
  • MiastoKęty

Napisano 08.09.2005 - |04:28|

Drow: Nie ma szans. Jam chcesz okładkę z RixGrafix to sam bedziesz musiał zmienić grzbiet. Ale możesz prosić o nową okładkę od nas to ma większe szanse.

Użytkownik gildor4 edytował ten post 08.09.2005 - |04:29|

• 0
Zawsze po grudzie

#12 Drow

Drow

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 269 postów
  • MiastoBialystok

Napisano 08.09.2005 - |19:09|

Moze byc i nowa, mi to nie robi wielkiej roznicy, choc nie wiem skad nagle to cale 'nasze-lepsze' podejscie, skoro tak wiele okladek na Tauri Covers jest przerobka RiXGrafixowych [ST:TNG, ST:TOS, ST:DS9, B5 i zpaewne jeszcze kilka innych].

Point is: nalezaloby uzupelnic po prostu serie, skoro jest caly B5, a Crusade dziwnym trafem nie ma. No i chyba najlepiej by bylo, gdyby Crusade bylo oddzielna okladka z oddzielnym grfzbietem, coby ludzie nie musieli przedrukowywac od nowa okladek do B5 ;d

Glownie o to mi chodzilo.

Użytkownik Drow edytował ten post 08.09.2005 - |19:10|

• 0

#13 gildor4

gildor4

Starszy plutonowy

• Tauri Graphics
  • 609 postów
  • MiastoKęty

Napisano 08.09.2005 - |19:24|

Moze byc i nowa, mi to nie robi wielkiej roznicy, choc nie wiem skad nagle to cale 'nasze-lepsze' podejscie, skoro tak wiele okladek na Tauri Covers jest przerobka RiXGrafixowych [ST:TNG, ST:TOS, ST:DS9, B5 i zpaewne jeszcze kilka innych].

To nie chodzi o to "Nasze lepsze" po prostu te okładki nie są "Nasze". Co do innych okładek to będą sukcesywnie wymieniane. A co do "kilku jeszcze innych" to porównaj strone Ric'a i Tauri to zobaczysz że nie ma innych.
Nowe okładki do Babylonu będą. Jak znajdę torche czasu to się nimi zajme.

Point is: nalezaloby uzupelnic po prostu serie, skoro jest caly B5, a Crusade dziwnym trafem nie ma. No i chyba najlepiej by bylo, gdyby Crusade bylo oddzielna okladka z oddzielnym grfzbietem, coby ludzie nie musieli przedrukowywac od nowa okladek do B5 ;d

Wyświetl post

Jak chcesz to na własny użytek zrobiłem przerobiłem sobie okładkę do Crusade tak żeby pasował do grzbietu Atrona, jak chcesz ją koniecznie to podaj email to ci wyśle, ale na stronie ona napewno nie będzie. Nie wiem też ile będa na stronie jeszcze pozostałe okładki od Ric'a do Star Treka więc sobie lepiej ściągnijcie póki możecie.
  • 0
Zawsze po grudzie

#14 Drow

Drow

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 269 postów
  • MiastoBialystok

Napisano 08.09.2005 - |21:38|

@gildor4: W porzadku. Skoro beda wymieniane, to ok. Jesli mozemy liczyc na okladki B5/Star Trekow takiej jakosci, jak okladki zrobione przez was do ST:VOY/ENT, to jak najbardziej jestem za. Po prostu Crusade z RixGrafixa pasowalo designem do reszty okladek B5 [w koncu tamte tez sa z RixGrafixa].

Dzieki za odp.
  • 0

#15 Grzesiu

Grzesiu

Sierżant sztabowy

• Tauri Graphics
  • 1 079 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 08.09.2005 - |23:24|

...choc nie wiem skad nagle to cale 'nasze-lepsze' podejscie...

Wyświetl post

Ale my wiemy i to wystarczy ;) Bierze sie ono stad, ze zaczynamy znaczyc coraz wiecej w tym swiatku, mamy coraz wiecej odwiedzin z calego swiata. Znaczy to, ze tworzymy juz swoja 'marke' i czas zaprzestac prawie-ze-plagiatow (trzeba to ujac szczerze).
Wszystkie nieautorskie okladki beda z czasem wymieniane.
A podejscie to NASZE-lepsze, czy lepsze zobaczymy, ale co nasze, to nasze :)
Dziekuje Gildor4 za wyjasnienie sprawy podczas mej nieobecnosci :)

A tak swoja droga... Okladki Rixa przeciez nie sa az tak dobre. Obejrzyjcie je sobie w powiekszeniu nawet juz 100% a widac zle dociete grafiki, pixeloze itp.
  • 0
Okładki DVD - Szukasz okladek do seriali i filmow? Znajdziesz je tam!

Eric Clapton - Polski nieoficjalny portal Artysty

Dołączona grafika

#16 BST

BST

Plutonowy

• VIP
  • 442 postów

Napisano 09.09.2005 - |06:31|

No akurat Rix okładki do Babylon wziął z oryginalnych wydań DVD.
  • 0
Odnalazłem Cię na styku światów, między jawą a snem.
Tam, gdzie anioł odarty z uczuć okrywa cieniem Dolinę Ciemności.
I spotkam Ciebie pośród światła, patrząc w jutrzenkę bez cienia.
Wtedy umrę w Twych ramionach...

SKLEP - TAURISHOP

#17 gildor4

gildor4

Starszy plutonowy

• Tauri Graphics
  • 609 postów
  • MiastoKęty

Napisano 09.09.2005 - |16:48|

Ja bym prosil coldmaN'a aby wykonał etykiety do 2 sezonu Dark Angel. Masz juz schemat więc poszło by ci szybko. THX
  • 0
Zawsze po grudzie

#18 coldmaN

coldmaN

Starszy kapral

• Email
  • 294 postów
  • MiastoGlobalna Wioska

Napisano 10.09.2005 - |00:37|

Ja bym prosil coldmaN'a aby wykonał etykiety do 2 sezonu Dark Angel. Masz juz schemat więc poszło by ci szybko. THX

Wyświetl post

W sumie racja szybko pójdzie :lol: Zajmę się tym jak naniosę poprawki do okładek the4400.
pozdrawiam

Użytkownik coldmaN edytował ten post 10.09.2005 - |00:38|

• 0
The man in black fled across the desert, and the gunslinger followed...

We are walking on a thin line and you better avoid the risk ...

#19 bartek

bartek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 64 postów

Napisano 12.09.2005 - |22:23|

Jeśli można to ja poproszę etykiety do Band of Brothers. Przydałby się też insert z tytułami epizodów.
  • 0

#20 ujemny

ujemny

Starszy plutonowy

• VIP
  • 556 postów

Napisano 13.09.2005 - |08:35|

To pewnie bedzie musialo poczekac az Cholek przyjedzie ale moze komus sie chce zrobic Okladki do Przystanku Alaka :) W tv sie juz prawie konczy ostani 6 sezon akurat bym sobie druknal i wypalil wszystko. To tylko 5 okladek z jakims ladnym bokiem :>
Na dysk nie trzeba tylko wystarczy okladka razy 5 bo 1 i 2 sezon wejdzie do jednego pudla :)

PEACE :)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych