Skocz do zawartości

Zdjęcie

Fantastic Four (2005)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
12 odpowiedzi w tym temacie

#1 Ogrodnik

Ogrodnik

Starszy sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 310 postów
  • MiastoPcim Dolny

Napisano 30.07.2005 - |04:37|

Pragne odradzic wszystkim owe dzielo. :/
Właśnie oglądałem to coś. Moze, gdybym nie widzial uprzednio tuzina innych filmow na te samo kopyto - no ale widzialem, i film mnie zwyczajnie nudzil. Kolejni super-bohaterowie z super-moca, z super-wrogiem-szalencem. Bla, bla, bla....

Taka piata woda po kisielu (znaczy sie tu mam na mysli - po X-menach).
Szkoda czasu, pieniedzy i w ogole nudy na pudy. :wacko:

Użytkownik Ogrodnik edytował ten post 30.07.2005 - |04:38|

• 0
Dołączona grafika

#2 mmisiek

mmisiek

B5 SuperFan

• Email
  • 1 219 postów
  • MiastoKnurów ---> Śląsk

Napisano 30.07.2005 - |15:47|

Eeeeeee tam filmy na bazie komiksów mają swoich fanów (np mnie) jak i wrogów. Ja zwykle oglądam tego typu filmy ze względu na to iż można sie na czas oglądania filmu przenieść sie we wyimaginowane miejsce.
  • 0
Chcesz wiedziec o jakich serialach można ze mną porozmawiac ?? Kliknij TUTAJ

Dołączona grafika

#3 Daniel Jackson

Daniel Jackson

Starszy szeregowy

• Email
  • 78 postów
  • MiastoRzeszów

Napisano 22.08.2005 - |16:28|

Utworzyłem temat o tym filmie, ponieważ uważałem, że jest to godne jego głupoty.

Fantastyczna czwórka, to nie film jakiego oczekiwałem, ba! To szmira! Jakaś bajeczka dla dzieci. Według mnie nawet fani komiksu nie powinnie sięgać po portfel, aby iść do kina, albo co gorsze kupować go na DvD. Będę kontynuował dalej: aktorstwo jakieś takie nie aktorskie, fabułą to oklepany temat (śą dobrzy i jest zły, dobrzy walczą ze złym, pokonują go, ale on i tak później jakoś tam żyje). Ogólnie nie polecam, no chyba, że nudzi ci się aż tak bardzo jak mi się nudziło.
  • 0
STAR WARS + STARGATE = ?

#4 mmisiek

mmisiek

B5 SuperFan

• Email
  • 1 219 postów
  • MiastoKnurów ---> Śląsk

Napisano 27.08.2005 - |09:14|

Obejżałem i nawet mi się podobał, tj Jessica Alba mi się podobała..... nie Jessica nie podobała mi sie w tym filmie :(... podobał mi sie film :).

Lubie takie filmy komiksowe, arcydzieło to nie było ale widziałem gorsze filmy (np Klątwa)
  • 0
Chcesz wiedziec o jakich serialach można ze mną porozmawiac ?? Kliknij TUTAJ

Dołączona grafika

#5 Dag

Dag

Plutonowy

• VIP
  • 485 postów

Napisano 30.08.2005 - |19:46|

a mi sie tez nawet podobal - taki zwykly film do obejrzenia podczas sprzatania :D
  • 0
My jsme Borgove. Budete asimilovani. Odpor je marny.

#6 darth_MiRa

darth_MiRa

Szeregowy

• Użytkownik
  • 29 postów
  • MiastoTarnów

Napisano 30.09.2005 - |17:45|

Podobał mi się ten film,ale nie był rewelacyjny! No i była nawet ciekawa akcja..
  • 0

#7 jack

jack

Chorąży

• VIP
  • 1 410 postów
  • MiastoPłock

Napisano 05.10.2005 - |19:06|

Prawie cały czas mamy dywagacje o mocach i wydarzeniach. gdzie spo drodzę wątek rodzinny i uczuciowy. A potem pare minut akcji i po wszystkim. Jak by co mam wrażenie, że jest szansa na drugą część. Ale niewielka nadzieją na coąś troszkę llepszego. Film tylko ona czas większej nudy
  • 0
"Nie mamy wpływu na czas, w którym się znaleźliśmy,
My tylko decydujemy, jak wykorzystać dany nam czas"

Gandalf - Drużyna Pierścienia

#8 Sawyer

Sawyer

Plutonowy

• Użytkownik
  • 384 postów

Napisano 26.08.2006 - |12:34|

Film taki do luknięcia na lekko, Johny Storm wymiata xDD J.Alba ;D. 7/10
  • 0
Whatever happens, happens !!!

#9 truskolodz

truskolodz

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 502 postów
  • MiastoŁodź/Dublin

Napisano 02.09.2006 - |09:44|

Do luknięcia, ale ogólnie to film na raz.... kiszka i tyle.
  • 0
Dołączona grafika

#10 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 16.09.2006 - |21:54|

A mnie sie film podobal, byl humor, bylo na co popatrzec, byly efekty specjalne, bylo sensowne zakonczenie i co najwazniejsze byl sensowny scenariusz dzieki czemu film nie zanudzal przewidywalnoscia.
A to ze ktos szedl na Fantastic 4 oczekujac dramatu psychologicznego z nutka thrillera to tylko jego wina ;) Jakby poszedl oczekujac jekkiego filmu akcji to by sie nie zawiodl :).
  • 0

#11 The Doctor

The Doctor

Szeregowy

• Użytkownik
  • 25 postów
  • MiastoGdańsk

Napisano 22.09.2006 - |22:43|

A mnie sie film podobal, byl humor, bylo na co popatrzec, byly efekty specjalne, bylo sensowne zakonczenie i co najwazniejsze byl sensowny scenariusz dzieki czemu film nie zanudzal przewidywalnoscia.
A to ze ktos szedl na Fantastic 4 oczekujac dramatu psychologicznego z nutka thrillera to tylko jego wina ;) Jakby poszedl oczekujac jekkiego filmu akcji to by sie nie zawiodl :).

Krótko i treściwie :) Film mi się również podobał. W końcu każdy ma swoje gusta. Nie oczekiwałem po nim arcydzieła, ale nie był znow tak kiepski i nudny jak Spiderman. Fajna muza, dobre efekty specjalne, trochę humoru, akcja (choć przydałoby się jej troszkę więcej). Generalnie nie narzekam i czekam na sequel.
  • 0

#12 Kiara

Kiara

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 531 postów

Napisano 11.03.2011 - |20:19|

Miałam chęć zobaczyć, bo leci właśnie w tv i nawet szmirę można obejrzeć przy okazji, ale dubbing... :blink: W kinie też był? Masakra! Przeżyłabym komiksowość, banalność fabuły i durne dialogi, wyraźnie widoczne w ciągu pierwszych 15 minut, ale nie dubbing.
Brawo Polsat <_<
  • 0

#13 Inuki

Inuki

Sierżant

• Użytkownik
  • 675 postów
  • MiastoLeszno

Napisano 12.03.2011 - |00:13|

Dubbing był w kinie, jest na DVD (nie wiem jak na Blu-ray), to i w TV też dali :lol: Film był całkiem znośny jak dla mnie pomimo, że ja komiksowej "czwórki" jakoś specjalnie trawię. Dwójkę też widziałem jakiś czas temu i również było całkiem spoko ale jedynka dużo lepsza. No ale przyznać muszę, że dubbing faktycznie tragiczny (zwłaszcza Su); to już dubbing "Narnii", która leciała w tym samym czasie na TVP1 był o niebo lepszy.

Użytkownik Inuki edytował ten post 12.03.2011 - |00:15|

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych