Luthi, wydaje mi sie że chyba nie za bardzo załapałaś cel w jakim Konio zacytował ten fragment biblii. Chodzi o to że Sun miała opuścia lotnisko (uciec od Jina) właśnie o 11:15. Nie wiem jak ktoś na to wpadł, ale znalazł w biblii akurat ten fragment oznaczony tymi samymi liczbami i idealnie pasujący do sytuacji w jakiej znajduje sie Sun i jej relacji z Jinem.
I nikt tutaj nie probuje poniżac kobiet jak to odbierasz; nie ma to nic do rzeczy w tym momencie. A czy Sun jest chrześcijanką czy nie to również nie ma zadnego zaczenia dla tego czy twócy specjalnie wybrali taką godzine akurat pasującą do tych wersetów czy nie.
I jeszcze jedno - liczby w Bibli sa bardzo ważne jeśli nie wiesz. Nie to że jestem jakims maniakalnym czytelnikiem biblii, wrecz przeciwnie, ale fakty są faktami.
Aha, Mario, z tym OTHER MAN to tu już na pewno był zamierzony cel. Francuzka mówiła że na wyspie są własnie "others". A nazwisko Ethana - Rom - jest jakieś takie dziwaczne. Widac specjalnie tak wymyslone zeby można było z tych liter ułożyc OTHER MAN.
Użytkownik Mario_1984 edytował ten post 25.05.2005 - |20:44|