Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odcinek 023 - S01E23 - Exodus - Part 1

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 marcin

marcin

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 201 postów
  • MiastoGrudziądz

Napisano 19.05.2005 - |12:54|

Pierwsza cześć finału sezonu.

Napisy
http://napisy.gwrota...erz.php?id=1499
  • 0
Everything happens for a reason!

#2 Gość_dresik_*

Gość_dresik_*
  • Gość

Napisano 19.05.2005 - |22:30|

bardzo duzo w serialu wystepuje motywow z biblii, statek jako arka noego (tratwa tez), adam i ewa...
40 dni... zauwazcie ze tratwa poplynely 3 rasy ludzkie... mysle ze to nie bylo przypadkowe, sam potwor hmm, wlasciwie to jakos zniknal jak deszcz zaczal padac, ten wlaz mnie meczy, czyzby byl symbolem zakazanego owocu?

nie rozumiem powiazan miedzy bohaterami, w 22 odcinku gdy kate wchodzi do domu widac ethana, juz nie bede wspomianl o innych bardziej widocznych powiazaniach

mysle ze to jest cos w rodzaju snu, wytworu umyslu umierajacej osoby, jakie jest wasze zdanie?

w filmie wystepuja wszystkie uzywki fajki, wodka, hera
  • 0

#3 Gość_Bonus_*

Gość_Bonus_*
  • Gość

Napisano 22.05.2005 - |12:25|

Hm a moze ten wlaz to puszka pandory ? i kim sa ci inni?

Użytkownik Obi edytował ten post 26.05.2005 - |16:53|

• 0

#4 pietruch

pietruch

Szeregowy

• Użytkownik
  • 8 postów
  • MiastoZ Wawy

Napisano 25.05.2005 - |15:36|

No i w odcinku znowy pojawia się motyw z tajemniczymi liczbami. Miejsce Jacka w samolocie to 23 B, a Anny-Lucii(tej kobitki, z którą Jack rozmawiał w barze) 42 F.

Ach te liczby...
  • 0
W dzisiejszym losowaniu Dużego Lotka wygrywają numery: 4 , 8 , 15 , 16 , 23 , 42

#5 SkinDeeP

SkinDeeP

Szeregowy

• Email
  • 10 postów
  • MiastoGarwolin

Napisano 13.01.2006 - |14:04|

... nie rozumiem powiazan miedzy bohaterami, w 22 odcinku gdy kate wchodzi do domu widac ethana, juz nie bede wspomianl o innych bardziej widocznych powiazaniach ...

Przyznam się, że nie zauważyłem nigdzie Ethana ale obejrzę jeszcze raz i sprawdzę to. Jeżeli on pojawia się z Kate to naprawdę niezła jazda!!! :o

Użytkownik SkinDeeP edytował ten post 13.01.2006 - |14:05|

• 0

#6 Slide

Slide

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 14.01.2006 - |16:51|

Czy może ktoś tutaj zamieścić screen'a z tym motywem?
  • 0

#7 Bass

Bass

Szeregowy

• Email
  • 2 postów

Napisano 19.01.2006 - |16:47|

domyslam sie ze chodzi o poczatkowa scene. ale wg mnie to nie jest ethan
  • 0

#8 Atlantis

Atlantis

Plutonowy

• Użytkownik
  • 481 postów
  • MiastoKraków

Napisano 20.01.2006 - |16:04|

Niech ktoś rzuci screenem, nie dysponuje tym odcinkiem, a Ethana nigdzie nie zauważyłem...
Akcja nabiera tempa, teraz tylko czekać na ostatnio odcinek pierwszej serii na TVP1 i zabieram się za drugi sezon! :)
  • 0
Dołączona grafika
"Władza to nie środek do celu; władza to cel"
/George Orwell - Rok 1984/

#9 Scarlett

Scarlett

Szeregowy

• Użytkownik
  • 14 postów
  • MiastoŚląsk

Napisano 23.03.2006 - |19:47|

To raczej nie jest Ethan. Jest trochę podobny, ale ale ma kinol jakiś takie wielki :)
Nie mam narazie możliwości zamieszczenia screena, bo nie umiem wejsc na strone główną lost, a nie wiem jak t robić z poziomu programu...
P.S. Wie ktoś jak zrobić screena w all playerze??
  • 0
Meredith: Okay, here it is, your choice... it's simple, her or me, and I'm sure she is really great. But Derek, I love you, in a really, really big pretend to like your taste in music, let you eat the last piece of cheesecake, hold a radio over my head outside your window, unfortunate way that makes me hate you, love you. So pick me, choose me, love me.

#10 Dawid18

Dawid18

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 102 postów

Napisano 25.07.2006 - |13:46|

To raczej nie jest Ethan. Jest trochę podobny, ale ale ma kinol jakiś takie wielki :)
Nie mam narazie możliwości zamieszczenia screena, bo nie umiem wejsc na strone główną lost, a nie wiem jak t robić z poziomu programu...
P.S. Wie ktoś jak zrobić screena w all playerze??

Włącz poprostu All Playera i zatrzymaj na tej scenie.Później na klawiaturze naciśnij Print Screen i póżniej wejdż np do painta i daj wklej-screen gotowy
  • 0

#11 gilmorowski

gilmorowski

Szeregowy

• Email
  • 11 postów

Napisano 04.08.2006 - |14:39|

Hm a moze ten wlaz to puszka pandory ? i kim sa ci inni?

W którymś z wcześniejszych odcinków Charlie zapytał Johna: "Co jest w bunkrze?" (nie pamiętam czy to dokładnie tak brzmiało ale na pewno o to chodziło ) Lock mu odpowiedział "NADZIEJA" Według Mitologii po otwarci puszki na świat wyszło wszystko co złe a została tylko NADZIEJA.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych