Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odcinek 021 - S01E21 - The Greater Good

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 marcin

marcin

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 201 postów
  • MiastoGrudziądz

Napisano 05.05.2005 - |04:12|

1x21 The Greater Good

Napisy
http://napisy.gwrota...erz.php?id=1305
  • 0
Everything happens for a reason!

#2 m010ch

m010ch

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 08.05.2005 - |15:50|

Witam - pytanko, w odcinku to nie zostalo wprost pokazane, albo ja nie zauwazylem :) czy Shannon trafila Locke'a? jezeli tak, to dlaczego nie pokazano rany procz glowy, ktora chyba rozwalil przy upadku, a jezeli nie, to dlaczego Locke padl tak jakby byl postrzelony rzeczywiscie? heh - niby dosc wazne wydarzenie, a ujecie troszke zrabali IMHO.

No i maly OT - czy nikt nie zauwazyl ironii odnosnie zawartosci samolotu???
Pare dni (a moze parenascie) wczesniej Charliemu udalo sie rzucic dragi, m.in. dlatego, ze Locke go zapewnial, ze i tak mu sie predzej czy pozniej skoncza - a tutaj - o ironio - samolot pelen heroiny - to nie mogl byc zbieg okolicznosci i wydaje mi sie, ze te narkotyki jeszcze jakas role odegraja w serialu.

No i cos Vincenta nie widac ;)
  • 0

#3 Andy

Andy

Szeregowy

• Użytkownik
  • 52 postów

Napisano 08.05.2005 - |16:05|

witaj :)

co do postrzału to masz racje, mam podobne odczucia. rzeczywiscie to wszystko wygladało tak jakby Locke został postrzelony centralnie w brzuch a tu nagle widzimy go tylko z draśnieciem na głowie. nie wydaje mi sie żebyśmy mieli sie doszukiwać w tym jakiegoś drugiego dna wiec po prostu scena strasznie skopana. ogladając odcinek byłem 100-procentowo pewny że został trafiony w klatke piersiową a nagle sie okazuje że nic mu nie jest.

wogole nie wydaje mi sie żeby takie draśniecie w takim miejscu głowy było możliwe zwarzając na to w jakiej pozycji stał Locke i z jakiej pozycji strzelała Shannon.

co do narkotyków to zapewne Charlie sie o nich dowie i bedzie problem ;)

Użytkownik Obi edytował ten post 26.05.2005 - |16:52|

• 0

#4 marcin

marcin

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 201 postów
  • MiastoGrudziądz

Napisano 08.05.2005 - |16:54|

co do narkotyków to zapewne Charlie sie o nich dowie i bedzie problem  ;)

Wiec już mniej wiecej znamy treść odcinka poświeconego Charliemu w drugim sezonie. ;)

Użytkownik Obi edytował ten post 26.05.2005 - |16:56|

• 0
Everything happens for a reason!

#5 piokos

piokos

Szeregowy

• Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 13.01.2006 - |09:25|

W co pykali Arabowie w domu jednego z nich?
Tuż przed tym jak Sayid znalazł pluskwę.
  • 0

#6 Charlie Pace

Charlie Pace

Szeregowy

• Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 13.01.2006 - |14:30|

Tak ja wiem :) Arabowie grali w Half-Life

A co do tego postrzału sądze podobnie co koledzy :) Scena była mało udana ...
  • 0

#7 SkinDeeP

SkinDeeP

Szeregowy

• Email
  • 10 postów
  • MiastoGarwolin

Napisano 14.01.2006 - |06:51|

Hehe :D takie to troche dziwne - muzułmanie, fanatycy religijni, tylko Allah i nic wiecej, zginąć za Allaha to zaszczyt.... a ty sobie siedzą i walą jakiegoś kolesia łomem w łeb grając na PS2? XBOX? hehe niezłe
  • 0

#8 kornwalia

kornwalia

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 02.05.2006 - |09:24|

A mnie zdziwiło, że ich stać na PS, dlatego, że twierdzili, iz muszą mieszkać w trójkę w małym mieszkanku, bo na nic lepszego ich Sydney nie stać... :P Generalnie odcinek z dużo mniejszym napięciem niż poprzedni, Shannon mnie trochę zdenerwowała, bo ja rozumiem jej szok po śmierci Boona, ale żeby zaraz chcieć zabić Loocke'a?
Już przebieram nogami, żeby dowiedziec się o co chodzi z tym włazem! Jak długo można zwlekać przed pokazaniem widzom czegos tak waznego... A tu cisza...
  • 0

#9 Jinn

Jinn

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 319 postów

Napisano 02.05.2006 - |16:14|

A mnie zdziwiło, że ich stać na PS, dlatego, że twierdzili, iz muszą mieszkać w trójkę w małym mieszkanku, bo na nic lepszego ich Sydney nie stać..

Bo w porównaniu z mieszkaniem PS dużo nie kosztuje.
  • 0

#10 Dawid18

Dawid18

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 102 postów

Napisano 21.07.2006 - |21:31|

A mnie zdziwiło, że ich stać na PS, dlatego, że twierdzili, iz muszą mieszkać w trójkę w małym mieszkanku, bo na nic lepszego ich Sydney nie stać... :P Generalnie odcinek z dużo mniejszym napięciem niż poprzedni, Shannon mnie trochę zdenerwowała, bo ja rozumiem jej szok po śmierci Boona, ale żeby zaraz chcieć zabić Loocke'a?
Już przebieram nogami, żeby dowiedziec się o co chodzi z tym włazem! Jak długo można zwlekać przed pokazaniem widzom czegos tak waznego... A tu cisza...

I bardzo dobrze,że tak długo z tym zwlekają.Im dłużej tym lepiej.Gdyby wszystko od razu wyjaśnili to gdzie tu zabawa? :D
  • 0

#11 Mumin

Mumin

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 106 postów
  • MiastoGórny Ślonsk

Napisano 09.09.2006 - |19:26|

Nie czytałem wszystkich postów na temat tego odcinka, więc może już ktos pisał na ten temat. Troche
nienaturalnie wyglądało jak Arabowie mówią po angielsku między sobą i w dodatku o planowanym
zamachu na ulicy anglojęzycznego miasta. Mogli tutaj się twórcy bardziej postarać i nagrać ten wątek
po arabsku. Wspomnienia Sun i Jina nagrywane są po koreańsku. Tak samo w ostatnim odcinku ze
wspomnieniami Sayida. Do swojego przełożonego mówił po arabsku, by parę minut później zwracać
się do Nadii po angielsku. Tak jak pisałem- troche to nienaturalne.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych