Odcinek 021 - S01E21 - The Greater Good
Napisano 05.05.2005 - |04:12|
Napisano 08.05.2005 - |15:50|
No i maly OT - czy nikt nie zauwazyl ironii odnosnie zawartosci samolotu???
Pare dni (a moze parenascie) wczesniej Charliemu udalo sie rzucic dragi, m.in. dlatego, ze Locke go zapewnial, ze i tak mu sie predzej czy pozniej skoncza - a tutaj - o ironio - samolot pelen heroiny - to nie mogl byc zbieg okolicznosci i wydaje mi sie, ze te narkotyki jeszcze jakas role odegraja w serialu.
No i cos Vincenta nie widac
Napisano 08.05.2005 - |16:05|
co do postrzału to masz racje, mam podobne odczucia. rzeczywiscie to wszystko wygladało tak jakby Locke został postrzelony centralnie w brzuch a tu nagle widzimy go tylko z draśnieciem na głowie. nie wydaje mi sie żebyśmy mieli sie doszukiwać w tym jakiegoś drugiego dna wiec po prostu scena strasznie skopana. ogladając odcinek byłem 100-procentowo pewny że został trafiony w klatke piersiową a nagle sie okazuje że nic mu nie jest.
wogole nie wydaje mi sie żeby takie draśniecie w takim miejscu głowy było możliwe zwarzając na to w jakiej pozycji stał Locke i z jakiej pozycji strzelała Shannon.
co do narkotyków to zapewne Charlie sie o nich dowie i bedzie problem
Użytkownik Obi edytował ten post 26.05.2005 - |16:52|
Napisano 08.05.2005 - |16:54|
Wiec już mniej wiecej znamy treść odcinka poświeconego Charliemu w drugim sezonie.co do narkotyków to zapewne Charlie sie o nich dowie i bedzie problem
Użytkownik Obi edytował ten post 26.05.2005 - |16:56|
Napisano 13.01.2006 - |09:25|
Tuż przed tym jak Sayid znalazł pluskwę.
Napisano 13.01.2006 - |14:30|
A co do tego postrzału sądze podobnie co koledzy Scena była mało udana ...
Napisano 14.01.2006 - |06:51|
Napisano 02.05.2006 - |09:24|
Już przebieram nogami, żeby dowiedziec się o co chodzi z tym włazem! Jak długo można zwlekać przed pokazaniem widzom czegos tak waznego... A tu cisza...
Napisano 02.05.2006 - |16:14|
Bo w porównaniu z mieszkaniem PS dużo nie kosztuje.A mnie zdziwiło, że ich stać na PS, dlatego, że twierdzili, iz muszą mieszkać w trójkę w małym mieszkanku, bo na nic lepszego ich Sydney nie stać..
Napisano 21.07.2006 - |21:31|
I bardzo dobrze,że tak długo z tym zwlekają.Im dłużej tym lepiej.Gdyby wszystko od razu wyjaśnili to gdzie tu zabawa?A mnie zdziwiło, że ich stać na PS, dlatego, że twierdzili, iz muszą mieszkać w trójkę w małym mieszkanku, bo na nic lepszego ich Sydney nie stać... Generalnie odcinek z dużo mniejszym napięciem niż poprzedni, Shannon mnie trochę zdenerwowała, bo ja rozumiem jej szok po śmierci Boona, ale żeby zaraz chcieć zabić Loocke'a?
Już przebieram nogami, żeby dowiedziec się o co chodzi z tym włazem! Jak długo można zwlekać przed pokazaniem widzom czegos tak waznego... A tu cisza...
Napisano 09.09.2006 - |19:26|
nienaturalnie wyglądało jak Arabowie mówią po angielsku między sobą i w dodatku o planowanym
zamachu na ulicy anglojęzycznego miasta. Mogli tutaj się twórcy bardziej postarać i nagrać ten wątek
po arabsku. Wspomnienia Sun i Jina nagrywane są po koreańsku. Tak samo w ostatnim odcinku ze
wspomnieniami Sayida. Do swojego przełożonego mówił po arabsku, by parę minut później zwracać
się do Nadii po angielsku. Tak jak pisałem- troche to nienaturalne.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych