Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odcinek 013 - S01E13 - Hearts and Minds

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 marcin

marcin

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 201 postów
  • MiastoGrudziądz

Napisano 09.04.2005 - |09:54|

1x13: Hearts and Minds (Boone)

Dołączona grafika

Emisja ABC: 12.01.2005
Emisja AXN: 09.04.2005

Streszczenie (ang.) -> lostmultimedia
Zdjecia promocyjne -> lost-media.com
Screenshoty -> lost-media.com
Fragmenty -> lost-media.com

Zapowied1 -> lostmultimedia

Napisy ->
http://napisy.gwrota...erz.php?id=1240
  • 0
Everything happens for a reason!

#2 wojtek

wojtek

Zagubiony

• VIP
  • 359 postów
  • MiastoZielona Góra, Ośno Lub.

Napisano 26.05.2005 - |21:00|

Gdy Locke dowiaduje się, że Boone chce się podzielić ich sekretem z innymi postanawia skierować go na inną drogę, gdzie w międzyczasie wychodzi na jaw więź z jego siostrą...
Locke związuje Boone i smaruje jego głowę dziwną mazią. Chłopak ma po tym dziwne halucynacje widzi swoja "siostrę" związaną przy drzewie, gdy ją rozwiązuje to porywa ją tajemniczy potwór. W międzyczasie Kate dowiaduje się, że Sun rozumie i zna angielski Koreanka prosi ją, aby nie wyjawiła sekretu innym.

Źródło: www.lost.gwrota.com

• 0

#3 Aeris

Aeris

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 06.01.2006 - |17:56|

A zauważyliście kto był w komisariacie, w którym Boone zgłaszał, że jego siostra jest bita? Nikt inny, tylko nasz (a przynajmniej mój ;)) kochany Sawyer

http://img314.images...dminds343kb.jpg

Zauważyłam to wcześniej, od razu przy oglądaniu, jednak dopiero teraz mam możliwość napisania tu o tym, ponieważ trafiłam tu niedawno. Przy okazji - Witam wszystkich, świetne forum o LOST :))
  • 0

#4 Dawid18

Dawid18

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 102 postów

Napisano 21.07.2006 - |21:54|

Qrde,ale ten Boone"kocha"ta swoją siostre.Mimo ,że ona go wiele razy oszukała to ten chciał ją uratować.Brawo :clap: Taki brat to na wagę złota :DA ten nasz Sayer-ciekawe co przeskrobał

Użytkownik Dawid18 edytował ten post 21.07.2006 - |21:55|

• 0

#5 les

les

Szeregowy

• Email
  • 1 postów

Napisano 12.09.2006 - |12:38|

ja chciałam zapytać o coś zupełie luzno zwiazanego z odcinkiem...otoz zalozylam sie z kolega ze w lostach padlo dwa razy mniej wiecej takie zdanie:"nasikaj na mnie":)pierwsza scena z tym z daniem jest wlasnie w odcinku 13,ale czy ktos z was kojarzy scene kiedy Sawyer siedzi wkurzony na plazy a obok przechodzi Jin patrzac sie na niego na co zirytowany Sawyer odpowiada:"moze na mnie nasikasz"?fakt,zaklad glupi ale to sprawa honoru wiec jesli ktos pamieta bylabym wdzieczna za odpowiedz :)
  • 0

#6 Adrian

Adrian

Kapral

• Email
  • 195 postów

Napisano 12.09.2006 - |15:06|

Ja tego akurat nie pamiętam ale pamiętam gdy Hugo nadepnął na coś i kazał Jinowi nasikac na siebie !!
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych