Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odcinek 020 - S01E20 - Do No Harm

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 marcin

marcin

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 201 postów
  • MiastoGrudziądz

Napisano 07.04.2005 - |05:33|

1x20: Do No Harm (Jack)

Dołączona grafika

Emisja ABC: 06.04.2005
Emisja AXN: 28.05.2005 (???)

Streszczenie (ang.) -> lostmultimedia
Zdjecia promocyjne -> lost-media.com
Screenshoty -> lost-media.com
Fragmenty -> lost-media.com

Zapowied1 (1) -> lostmultimedia
Zapowied1 (2) -> lostmultimedia

Napisy ->
http://napisy.gwrota...erz.php?id=1304
  • 0
Everything happens for a reason!

#2 Konio

Konio

Szeregowy

• Użytkownik
  • 32 postów

Napisano 07.04.2005 - |14:41|

Obejrzałem i doszedłem do wniosku ,że Jack niedługo dostanie z tych nerwów [beeep]ca.Szkoda ,że nie ma znowu nic o Lock'u ale ogólnie odcinke trzyma w napieciu (polecam wszystkim przyszłym lekarzom wszelakich specjalności :D )
Nie pisze dokładniej bo pewno nie wszyscy widzieli ;)

(Tam gdzie jest [beep]ca miało bya p.i.e.r.d.o.l.c.a :P )

Użytkownik Obi edytował ten post 26.05.2005 - |16:51|

• 0

#3 Rush

Rush

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 07.04.2005 - |19:31|

To chyba byl najlepszy odcinek ze wszsytkich
juz sie nie moge doczekac 3 konczacych serie 1 :))
  • 0

#4 makron

makron

Szeregowy

• Użytkownik
  • 53 postów

Napisano 08.04.2005 - |01:57|

A jak dla mnie to najnudzniejszy, tam juz sie nic ciekawego nie dzieje.
  • 0

#5 Figo

Figo

Szeregowy

• Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 08.04.2005 - |08:05|

Witam jestem nowy , mam na imie Figo :)

Uwielbiam ten serial jest wspaniały, poruszający i bardzo interesujący , fakt faktem scenariusz nie jest oryginalny bo pomysly takie już były ( rozbitkowie <-- )
aktorzy grają wspaniale wszytkich bardzo polubiłem :)

co do odcinka 20 jestem bardzo zadowolony, wspaniała gra aktorska Matthew Fox`a . film trzyma w napieciu co do ostatniej sekundy :) .. mam nadzieje że bedzie 2 sezon ! :)

Użytkownik Obi edytował ten post 26.05.2005 - |17:01|

• 0

#6 ironpage

ironpage

Szeregowy

• Użytkownik
  • 73 postów
  • Miastoz_WLKP. Poznan

Napisano 10.04.2005 - |12:29|

Odcinek był OK! Szkoda tego Boona. Zastanawiam sie, czy jeszcze ktoś zginie w tych ostatnich odcinkach Losta w I sezonie. pozdr :)

Użytkownik Obi edytował ten post 26.05.2005 - |17:06|

• 0

#7 Meqi

Meqi

Szeregowy

• Email
  • 1 postów

Napisano 06.01.2006 - |14:28|

Mój koffany boone nie zyje:( Buuu...:( Ej nie fair!! Oj był moim jednym z 2 ulubionych tam postaci... teraz został tylko Charlie... eh... :(

Użytkownik Meqi edytował ten post 06.01.2006 - |14:35|

• 0

#8 Saul

Saul

Szeregowy

• Użytkownik
  • 20 postów

Napisano 07.01.2006 - |17:22|

W tym odcinku bardzo zaintrygowała mnie scena z przeszłości Jacka, kiedy gada z narzeczoną, obraca głowę i widzi jakąś kobietę wysiadającą z taksówki. Ona na pewno jest z jakiegoś powodu ważna. Nie była raczej gościem weselnym, bo ani Jack ani jego dziewczyna nie podeszli do niej i raczej jej nie znają. Najpierw pomyślałem, że może to mama Boona, która ma firmę organizującą śluby. Ale potem stwierdziłem, że jest bardzo podobna do mamy Locke'a, tylko starsza i grubsza. Co o tym sądzicie?
  • 0

#9 Bojden

Bojden

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 101 postów

Napisano 07.01.2006 - |21:19|

Sądzę, że to zupełnie nic. Czemu? Jack się tam obrócił tylko dlatego, bo czekał na ojca. I myślał, że to on. Nic wielkiego.
  • 0

#10 anita

anita

Szeregowy

• Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 10.01.2006 - |15:21|

"Zagubieni" to wspaniały serial, ten odcinek był trochę nudny, bo ciągle działo się to samo: ratowanie Boon'a i narodziny dziecka. Następny bezie napewno fajniejszy, czytając o tym co się w nim stanie.

Boon nie był związany z wyspą jak np. Hurley czy Lock. Shanon ma z nią chyba coś wspólnego choćby ze względu na tą piosenkę, której tekst przepisywała ta Francuska.

Proszę nie spoilerować. Niektórzy jeszcze nie widzieli wszystkich odcinków.

Użytkownik Arwen edytował ten post 02.05.2006 - |09:31|

• 0

#11 kornwalia

kornwalia

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 02.05.2006 - |09:12|

To jak na razie mój ulubiony odcinek. Aż się wzruszyłam. Strasznie szkoda było mi Boona, w takiej grupie zawsze się przyda dodatkowy młody, zdrowy facet. No i wreszcie Claire urodziła, a Charlie denerwował się jakby to on miał zostać ojcem :]
Anita, powstrzymaj się przed zdradzaniem fabuły :angry: Czytam sobie o każdym odcinku na forum po obejrzeniu go i nie chcę wiedzieć co będzie dalej :/
  • 0

#12 Dawid18

Dawid18

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 102 postów

Napisano 21.07.2006 - |21:35|

To jak na razie mój ulubiony odcinek. Aż się wzruszyłam. Strasznie szkoda było mi Boona, w takiej grupie zawsze się przyda dodatkowy młody, zdrowy facet. No i wreszcie Claire urodziła, a Charlie denerwował się jakby to on miał zostać ojcem :]
Anita, powstrzymaj się przed zdradzaniem fabuły :angry: Czytam sobie o każdym odcinku na forum po obejrzeniu go i nie chcę wiedzieć co będzie dalej :/

Dołączam się do Kornwalii ponieważ to też był mój ulubiony odcinek.Te łzy Jacka i śmierć Boona były bardzo smutne.Gdy oglądałęm go razem z kuzynką miała aż świeczki w oczach :D ponieważ uwielbia Boona.Mi też go było szkoda-mógł jeszcze nieźle"nabroić"na tej wyspie
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych