Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odcinek 008 - S01E08 - Confidence Man

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 marcin

marcin

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 201 postów
  • MiastoGrudziądz

Napisano 04.03.2005 - |21:52|

1x08: Confidence Man (Sawyer)

Dołączona grafika

Emisja ABC: 10.11.2004
Emisja AXN: 05.03.2005

Streszczenie (ang.) -> lostmultimedia
Zdjecia promocyjne -> lost-media.com
Screenshoty -> lost-media.com
Fragmenty -> lost-media.com

Zapowied1 (1) -> lostmultimedia
Zapowied1 (2) -> lostmultimedia

Napisy ->
http://napisy.gwrota...erz.php?id=1235
  • 0
Everything happens for a reason!

#2 wojtek

wojtek

Zagubiony

• VIP
  • 359 postów
  • MiastoZielona Góra, Ośno Lub.

Napisano 26.05.2005 - |20:56|

Shannon dostaje ataku astmy. Boone podejrzewa, że Sawyer ukrywa lekarstwo siostry, postanawia przeszukać rzeczy rozbitka, ale lekarstwa nie znajduje… Sayid i Jack postanawiają torturować Sawyer`a, żeby powiedział gdzie znajdują się lek, okazuje się, że znienawidzony członek grupy wcale go nie ma. A Shannon zostaje uratowana przez Sun.

Źródło: www.lost.gwrota.com

• 0

#3 dzigiel

dzigiel

Szeregowy

• Email
  • 41 postów
  • MiastoWęgorzewo

Napisano 24.03.2006 - |10:42|

Do tego mmetu podobala mi sie postac Sawyera. Arogancki, ale takze odwarzny - a tak, przerysowali ta postac niemilosiernie.

Odcinek: 6/10
  • 0

#4 malenstwo

malenstwo

Szeregowy

• Email
  • 7 postów

Napisano 05.04.2006 - |12:58|

Podobał mi się ten odcinek pewnie ze względu na Kate i Sawyera :D
  • 0

#5 Evka

Evka

Szeregowy

• Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 12.07.2006 - |18:57|

Pokochałam ten odcinek od kiedy tylko zorientowałam się, że właściwie cały będzie dotyczył Sawyera, bo bardzo byłam ciekawa tej postaci. Mimo, że dowiadujemy się dużo o jego przeszłości, on sam jest nadal zagadką. W dodatku bossska gra aktorka, wydaje mi się lepsza niż w innych odcinkach i to napięcie :D I tak duuuużo Josha... Ach :P Jedyne co mnie wkurzyło to kiss Kate z Sawyerem, bo nie przepadam za tą pierwszą... ale Josh w scenie pocałunku takie cudne oczy robił... :P
  • 0

#6 Dawid18

Dawid18

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 102 postów

Napisano 24.07.2006 - |20:51|

Pokochałam ten odcinek od kiedy tylko zorientowałam się, że właściwie cały będzie dotyczył Sawyera, bo bardzo byłam ciekawa tej postaci. Mimo, że dowiadujemy się dużo o jego przeszłości, on sam jest nadal zagadką. W dodatku bossska gra aktorka, wydaje mi się lepsza niż w innych odcinkach i to napięcie :D I tak duuuużo Josha... Ach :P Jedyne co mnie wkurzyło to kiss Kate z Sawyerem, bo nie przepadam za tą pierwszą... ale Josh w scenie pocałunku takie cudne oczy robił... :P

Coś mi się zdaje,że to się nie skończy na jednym pocałunku.Kate i Sayer pasują do siebie no ale jest jeszcze Jack który też powoli zakochuje się w dziewczynie.Czeka nas pewnie walka kogutów o...kure??? :hyhy: :D :D :D
  • 0

#7 Evka

Evka

Szeregowy

• Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 20.08.2006 - |13:00|

Coś mi się zdaje,że to się nie skończy na jednym pocałunku.Kate i Sayer pasują do siebie no ale jest jeszcze Jack który też powoli zakochuje się w dziewczynie.Czeka nas pewnie walka kogutów o...kure??? :hyhy: :D :D :D

Obyś się mylił. Ja oglądałam na razie tylko 1 sezon do 18 odcinka, więc nie wiem czy masz rację, ale tak czy siak - jak oni będą razem to ja chyba się wyprowadzam ^_^
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych