Skocz do zawartości

Zdjęcie

First Contact - DVD edycja specjalna

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 astromatrix

astromatrix

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 01.05.2005 - |21:52|

Pytanie jest proste - w zapowiedziach ta edycja miała mieć DTS (jak np. Pokolenia), a ma tylko DD 5.1. Co ciekawsze edycje w R2 zostały przesunięte na czerwiec. Czy do Polski trafił więc jakiś wybrakowany nakład filmu?
  • 0

#2 Lord Rayden

Lord Rayden

Plutonowy

• VIP
  • 454 postów
  • MiastoBreslau

Napisano 22.01.2006 - |01:10|

Widze,że chyba nikt nie kupował Edycji Specjalnych ;). A chciałem się dowiedziec, czy First Contact i generations oraz Nemesis są jakoś przerobione w edycji specjalnej w stosunku do wydań 1 DVD ? Mają jakieś dodatkowe sceny w filmie (nie chodzi o dodatki) ?
  • 0
"The Lord is the Force of your Knights.
He is my Shield and my Force.
"

#3 greco

greco

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 345 postów
  • MiastoCzęstochowa

Napisano 22.01.2006 - |10:55|

Tutaj mozesz poczytac sobie opinie posiadaczy tych wersji. Sam mam zamiar zebrac sobie cala kolekcje rezyserskichh wersji, ale na pewno nie w najblizszym czasie :P
  • 0

#4 Lord Rayden

Lord Rayden

Plutonowy

• VIP
  • 454 postów
  • MiastoBreslau

Napisano 22.01.2006 - |11:14|

Musia bym chyba tam napisać, bo w opisie filmu FC i GEN nic nie pisze. A ja chciałbym kupić (jesli edycje zwykłe tych filmów, plus ewent. NEMEZIS, niczym się nie róznią) zwykłe wydania za powiedzmy 30 zł. "Jesli to to samo to po co przepłacać" ?
  • 0
"The Lord is the Force of your Knights.
He is my Shield and my Force.
"

#5 greco

greco

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 345 postów
  • MiastoCzęstochowa

Napisano 22.01.2006 - |12:38|

Sprobuj sie zapytac. W miare czesto odpoiwadaja na tym "forym". Inna kwestia, ze zwykle edycje sa powolutku, ale systematycznie wycofuwane, np. Pierwszej czesci juz nei kupisz w wydaniu normalnym, tylko wersje 2DVD, a roznica cenowa jest duza. mozan jeszcze zapytac sie na USS Phoenix, moze tam ktos wie, czy to ejst inna wersja niz tan 1DVD, oprocz dodatkow. Bo za dodatki dawac 40 zl wiecej, to ejst pomylka :|
  • 0

#6 Labienus

Labienus

Szeregowy

• Użytkownik
  • 25 postów
  • MiastoWarszawa-Bemowo

Napisano 05.02.2006 - |13:29|

Ja posiadam wszystkie specjalne edycje Star Treków od I do X. Niestety ze względu na braki czasu nie zdołałem jeszcze obejrzeć dwóch ostatnich. Odrazu mogę jednak powiedzieć, że First Contact w specjalnej edycji nie różni się niczym od zwykłej edycji - mam na myśli sam film. Bo o dodatkach nie wspominam. Domyślam się więc, że i w przypadku Insurrection i Nemesis będzie podobnie.

Pozdrawiam

P.S. Zresztą w której części poza pierwszą były jakieś dodatkowe sceny w specjalnej edycji, bo sobie jakoś nie przypominam? :huh:
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych