Nadszedł moment kiedy to przenoszę swoją kolekcję na DVD
1. Pudełka. Czy okładki na TC są robione do pudełek standard? bo na Allegro znalazłem 3 wersje (pudełek znaczy się) ULTRASLIM 7 mm, SLIM 9mm i Standard (jakoś nie mogę się dopatrzeć ile mm :])
2. Inserty. Z czym to się je? O ile dobrze się orientuję to pudełko musiałoby mieć takie coś w środku, żeby móc gdzie to włożyć tak? Są one często spotykane czy nie za bardzo? Może wiecie gdzie coś takieo mozna nabyć?
3. Etykiety. Jak wyżej. Mam je sobie na klej przykleić? (joke, ale pytanie na serio)
4. Wydrukowanie okładek. Nie mam dostępu do drukarek które mogłyby coś takiego wydrukować, więc pozostaje mi jakiś zakład graficzny/fotograficzny. Idę z okładami na płycie i czy trzeba z nimi coś robić? Skalować czy coś takiego? Czy wystarczy dać "Drukuj" i wsio. Pewnie by mi tam to powiedzieli, ale nie chciałbym wyjść na kompletnego laika
5. Jakieś orientacyjne koszty całej takiej zabawy? Tzn. ile może kosztować wydrukowanie?
6. Czy w pudełkach na 2 DVD zmieszczą się 4? Tzn. po 2 w jednym miejscu. Bo jeśli nie będę nagrywał na płytach Dual to tyle mi wyjdzie w ripach SG 700MB.
7. O nagrywanie się nie pytam, bo mniej więcej wiem o co chodzi :]
No to byłoby chyba na wszystko... na razie przynajmniej
Pozdrawiam

Logowanie »